Tiden går fort när man har roligt (även tråkigt faktiskt)

Just nu är det rysligt kallt, går inte att gå utanför dörren förens man har förfrusit näsan. Dock trotsade jag kylan och åkte till stallet. Där kördes båda hästarna varsin runda. Gick rätt bra med båda två, M var liiittte pigg bara. Frös faktiskt inte det minsta, helt otroligt faktiskt. Men "det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder" Jag hade alltså lyckats rota fram de bra kläderna dagen till ära.
Igår var det biotajm med Emmis. Lyckat? Nja.... När cirka 20 spännande minuter återstod av filmen svimmande en tant på raden över oss, hon var helt okontaktbar och ambulansen fick komma. Tror ni vi fick se klart filmen när dramat var över? Nej vi fick ersättningsbiljetter istället. Då hade SF tänkt att vi ska gå dit och först se 2 timmar av filmen som vi redan sett för att få se de sista 20 minutrarna? NEJ TACK!
Imorgon är det nyår, fan vad fort åren går. Minns det som igår när vi stod där på torget & frös och nästan blev dödade av alla galningar som sköt raketer. Imorgon blir det bussen till skogen & alla fina killingar, kan bli lyckat :D
Känns som datorn brinner, kanske är ett tecken på att den bör stängas av kanske? Så får det bli!
Take care!
/ - Kajsa



Nyår 2008!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0