Träningsvärk!

Vaknade upp elva imorse och hade sån träningsvärk. Min kropp är inte gjord för att åka skidor. Blåmärken och knölar på benen har jag också fått efter alla mina vurpor igår. Inte kul!
Överraskade syster med lite frukost på sängen, hallonsmoothie hade jag gjort iordning. Det var riktigt gött och kändes som jag förtjänade det efter gårdagen. Åkte upp till ponwnisarna efter lunch. Limerick fick ta en joggingtur, pigg var han idag och det är alltid skojigt. Muzze var lite sur på mig idag tror jag :s 
Nu har jag tittat på let´s dance och Laila Bagge äger skiten ur dom andra ;) måste se vem som åker ut snart. Imorgon är det massa saker som bara ligger och väntar på att bli gjorda och jag har bara strunat i det alla andra lediga dagar så imorgon får jag rycka upp mig! 

/ - Kajsa 

I´m still alive

Halleluja jag lever fortfarande efter dagens skidåkning. Åkte upp till sunne imorse vid nio. Pappa och brorsan drog upp mig i värsta svåra backen, tog en timme för mig att komma ner haha. Sen fick jag åka lite i barnbacken, med typ 3 åringar och lära mig, pinsamt men vad gör man inte ;) Fika lite och sen åkte vi upp och åkte en lätt backe. Högst uppe mötte vi sandriii som var där. Tog mig ner för den backen iaf även om jag ramlade ett par gånger ;) Sen fick pappa åka med mig i samma backe hela dagen, han var väl lite trött på mig kan jag tro. Så nu har jag bestämt at när jag får barn ska de få lära sig åka när de små så slipper de skämas när de är stora :D Blev iallafall lite brun efter att ha varit ute hela dagen, det var nog det mest positiva!
Nu sitter jag är och är dödstrött i min gröna hulken dräkt. det luktar popcorn i hela huset, Petter har poppat. Ska nog gå och ta mig några.

Ha det bäst! 

/ - Kajsa
                                                                                                            

            


OC<3

Såg ett avsnitt av det underbara programmet OC förut, fick ju säsong 2 av Emma. Först kände jag mig lite tveksam då det inte fanns någon textning, men det gör jag inte längre fattade allting who I´m going to be the master in English efter att ha sett hela säsongen.
Idag var det en stalldag, har ju bestämt mig för att ha heldagar där varann dag nu på lovet så kan jag göra vad jag vill de andra dagarna, smart I know. Så först hade jag tänkt gå hela vägen från bussen men sen när jag hade dryga kilometern kvar kom Ann-Catrin med bilen så då åkte jag med. Red Muzze idag igen, börjar bli en rutin det där. Han bråkade väldigt mycket idag, men den som är envisast vinner, alltså jag. När vi var på väg hem hör jag att det är en hund som skäller så det ekade i hela skogen, Muzze blev så klart livrädd och tvärnitade. Sen stod han bara där på vägen och skade, så rädd var han mesen. Efter ett tag kommer hunden utrusande ur skogen och springer över vägen och in i skogen på andra sidan. Vi kom hem levande iallafall, positivt. Sen körde jag LImerick, hade tänkt ta en lugn tur idag, eftersom det var intervaller i måndags så blev det inte. körde en och en halv runda på skogsbanan och en runda på sandbanan, där hade ingen kört på länge = massor av tung snö så han blev riktigt trött.
Imorgon är det vilodag, jag, pappa och broder ska till Sunne och åka skidor. En upplevelse får se om jag kommer hem helskinnad, sist jag åkte fick jag sitta på akuten hela kvällen :/
Jag var även på möte förut med proppgruppen, skulle skriva alla propositionerna för maj, tog ganska lång tid men jag tror det kommer bli bra, hoppas på det iallafall annars får man skäll.

/ - Kajsa


God Kväll

Har precis sett andra avenyn, så bra! Var ju på stan med sis förut, försöker ju hålla in på shoppingen så det blev bara lite underkläder och mascara. Åt lunch på melkers, cous-cous sallad med kyckling och fetaost, rekomenderas starkt kan jag lova. Åkte upp till hästarna en sväng, blev bara en snabbis ute hos dom för sen gick jag in till helena. Vi åt glass och kollade lite på datorn. Sen kom pappa och hämtade upp mig i en ny bil :D fast det är bara  en lånebil för våran är inne på service eftersom det var någon som fått körkort i öknen som körde på den. Rikitgt go att åka i, sköna säten och med gps och allt sånt haha. Följde även med Tove till hennes ridning, blir så förbannad och deprimerad när jag är på ridskolor. folk kan ju inte ta hand om sina små pollar. Ska ta en välbehövlig dusch nu och sen gå och lägga mig tror jag, känner för en tidig kväll idag.

Puss

/ - Kajsa

God Morgon

Hejsan, ska snart åka ner till stan en sväng med syster, shoppa och lunch blir det, mysigt. Va tvungen att ladda ipoden med lite ny musik, tröttnar så fort på den jag har ;) Har lovat att följa med till toves ridning sen och så måste ju mina pojkar bli omskötta också så dagen är i stot sett planerad.
Ha en bra dag, så hörs vi senare!

/ - Kajsa


Måndag

Första dagen på lovet och det känns underbart! Halv tio ringde väckarklockan och min kropp bara skrek nej, till sist orkade jag dra mig upp. Klockan elva tog jag bussen ner till norrstrand för att byta till den gula bussen, som går till stallet. Så vid tolv var jag uppe hos hästarna. Körde intervaller med Limerick idag tillsammans med Helena och Jidde. Det gick bra tycker jag, han kändes mycket piggare och mer positiv den här gången. Käkade lite lunch och tog en tur med Muzze sen, han fick gå tre vändor på skogsslingan och bli lite trött. Sen har jag ju blivit nyttig och hälsosam så jag gick ner till bussen, tre km. Väl hemma vill den lilla kisekatten gå ut så då var det bara på med termo och tjocka jackan och gå ut med henne, kaninen fick också följa med ut. Nu ska jag skicka ett mejl till dom som skrev på att de ville vara emd i ungsdomsgruppen i vpts, vet inte riktigt vad jag ska skriva men det löser sig nog. Senare ska jag nog slå mig ner i soffan och titta på älskade OC :D

Ha det bra!

/ - Kajsa

Lite bilder på Selmisen och Mimmsen


Trevlig lördag med mina bästa vänner!

Snö i massor har det kommit idag, det är mysigt men jag vill ha vår! Va på hockey idag med mina bästa vänner , Helena och Emma. Det var trevligt och kul att dom fick bekanta sig lite tyckte jag iallfall haha. Färjestad vann med 6-3 så då var det jubel i lla. Hade förresten rätt om mina misstankar med skivorna, hon hade brännt oc säsong 2 till mig den söta människan. Hon är inte så diskret med att försöka dölja saker för igår på clas olhson fråga de jag om hon kunde bränna andra säsongen till mig då sa hon; du behöver ju inte köpa skivor idag. Då blir det ju lite misstänksamt :D
Va även uppe till hästarna såklart, limerick och jag tog oss en runda i snöstormen, det gick bra känns som han börjar bli på G nu som han var innan han fick ont i fötterna och lite sånt. Skulle även ta in dampponnyerna Muztang och Pelle Plopp själv idag, de gick i hagen bakom huset vilket innebär ganska långt att gå med två huliganer som drar som ångvältar. Kedjegrimskaft under hakan på båda två fick det bli, Pelle var snäll medans Muzze måste ha en skruv lös i skallen. Fick in dom tillslut, men Muzze har vart lös två gånger den här veckan dock inte idag.
Kände mig partysugen idag, och det händer inte ofta att jag säger men idag kände jag verkligen för det men det fick bli lugn kväll med kissekatterna framför melodifestivalen. Haha Alexander Bard i BWO, hur ser människan ut?! EMD var bra tyckte jag resten var allmänt dåliga, bara Måns vinner så ä jag nöjd :D Imorgon ska jag ner till travet och kolla på två av pappsens hästar som ska kvala, Pebbly och Eyeshadow.

Ha en bra lördagskväll!

/ - Kajsa



SPORTLOV!

Hallu :D jag har SPORTLOV <3 känns så himla gött, har inga läxor eller prov som måste pluggas till kan bara vara ledig i en hel vecka+ en dag! Vad hände i skolan idag då ? Hmm inte så mycket, jag, emma och sandrii hade lite kul på rasten, tattoo blir det brudar ;) Efter skolan gick jag och emma till classe olsson och köpte cd-skivor till henne, (undra vad hon ska ha dom till haha ) efter det gick vi till nöjesbutiken och köpte fetaste godispåsarna som jag nu håller på att äta upp, smaskigt lovar jag :D Halv fyra tog jag bussen ut till stallet och kände att idag ska jag utmana ödet, så jag tog en ridtur på Muztang, ensam! Men det gick bra faktiskt, han busade lite och vände två gånger men det är bra för att vara Muzze. Det blev en ganska slapp tur, han fick gå lite där han ville och springa i eget tempo, lite galopp blev det också men det är mysigt i snön. lägger in lite bilder från turen.
Pappa kom och hämtad mig sen, vi åkte ner till town ( hockeytown pappas affär) och plockade med lite saker som pappa skulle ha. Helt plötsligt står det tre unga pojkar och tittar in i skyltfönstret jag blev livrädd att de skulle råna oss eller nåt sånt. Det hände ju såklart inte men man kan aldrig veta säkert. Fastnade är nu, ska duscha sen och titta på lite tv, det kommer bli en lugn helg, äntligen!

pussar!

/ - Kajsa


           

 


22.25

Morgonens historia prov förstörde hela dagen, citerar Emma "Jag och Kajsa skulle fasen ha genomfört våra planer på historia provet i morse. För det sög." haha mer kockrent sätt går det inte att beskriva det stora misslyckandet på ;) Har nog pluggat klart för veckan nu, ska lämna in labrapport imorgon. Den blev nog inte så bra, men just nu orkar jag inte bry mig mer. Det händer inte ofta kan jag lova! Annars har det inte hänt något direkt minnesvärt under dagen. Muzze den otacksamma lilla skiten hade haft sönder sitt täcke och dragit in det i boxen så det var jätte rent och fint. Som tur var kunde pappa fixa till det sen. Limerick fick sig en träningsrunda i skogen idag. Även jag motionerade lite och gick från bussen till stallet, cirkus tre kilometer, härligt kajsa. Helgen kommer nog bli lugn känner att jag behöver vila upp mig :D på lördag blir det nog hockey, alltid trevligt att spana in snyggingar :D haha

Ha det bäst !

/ - Kajsa


Oturen har vänt :D

Imorse när jag satt på bussen med monkan kom jag på att oturen har vänt för min del. För imorse blev det bråttom som vanligt men jag gick ändå lungt till bussen. När jag svänger runt hörnet precis innan busshållplatsen står den redan där. Då var det bara för kajsa att lägga benen på ryggen och springa, men eftersom jag inte är otursförföljd längre så stannade bussen tills jag kommit på. samma sak hände igår, då jag inte hann blogga något för då var jag djupt försjunken i min päronhistoriabok. Så om jag fortfarande hade haft otur skulle bussen inte stannat och jag skulle kommit försent till badhuset. Måste säga att det är en börda som har lättat från min kropp ;) Jaja iaf var s1d på badhuset idag på idrotten, en upplevelse som kommer bli ihågkommen. Gick bra för min del, benen är lite som spagetti efter att vi trampade vatten i 12 min, simmade 200m , simmade under vattnet och dök mm. På håltimmen innan matten satt jag, Emma och Rebecca och pluggade nere i biblioteket, duktigt av oss! Historiaprov imorgon, det får gå som det vill. Muzze fick sitt straff idag efter rymningen i måndags, haha extra vändor på skogsbanan, fast han var lika glad ändå. Nu ska jag snart sova, så jag orkar upp imorgon :D På fredag är det sportlov, älska! då måste man sporta haha så min familj ska nog åka skidor någon dag, alla är rätt kassa på det men är det sportlov så är det :D

Ha det bra alla söta.

/ - Kajsa

Galen ponny!

Min ponny är galen, idag när jag skulle ta in honom rymde han! Helenas moder skulle ta Pelle och jag Muzze. Deras hund Barizo var såklrt med och hjälpte till, tog ett vanligt grimskaft efersom jag bara skulle ta Muzze (misstag) P & M gick i hagen bakom huset och när vi hade börjat gå upp mot stallet dampar Muzze självklart loss ordentligt och bara drar, skakar i huvudet och är allmänt odräglig. När den ponnyn börjar dra så klarar man inte att sätta emot särskit inte när det är en havlmeter snö. Så tillslut hamnar jag bakom honom och då är det lika bra att släppa för jag tänker då inte få ett par bakben i fejjan ;) så han springer och leker runt lite på gården ett tag, omöjlig att fånga innan han tillslut springer in till stallet självmant. Nu vet jag också vad han kan bli om han inte vill springa fort mer, hopponny, han hoppade nämligen är snövallen som var ganska hög! Imorgon blir det kedjegrimskaft på galningen som antagligen har överskottsenergi och längtar till tävlingarna :D
Det var nog dagens händelse skulle jag tro för i övrigt har det inte hänt så mycket. Emma och jag åt massor av mat i skolan idag för den som intresserad, tror vi var de enda :D Glömde ju att skriva igår att jag såg reprisen när Måns sjöng i melodifestivalen, skicka grabben till Moskva på direkten! låten fastna direkt och nu har jag lärt emma också, så ska det va! Måste även lägga in favoritlåten för tillfället, love it! Lyssna och njut :D

Puss & gonatt

/ - Kajsa



Optimist?

stress, stress och hmmm stress! så kan mitt liv beskrivas just nu, går runt hela tiden med den känslan. Prov i historia på torsadg, fattar ingenting eftersom läraren är röten. Har iallafall pluggat ganska mycket idag så nu förstår jag en del iallafall, kommer ihåg gör jag också! Har en labrapport som ska lämnas in senast fredag, den får nog vänta tills på torsdag.
Har vart på VPTS möte idag, när jag gå på möten är jag värsta optimist och tar åt mig för mycket saker och sen när jag kommer hem så undrar jag vad jag egentligen har gjort. Idag hade jag bestämmt mig för att inte göra det och ändå sitter jag här och funderar, inte bra. Idag höll jag på att bli invald i styrelsen, tack gode gud att det bara var pappa och ann-catrin eventuellt någon mer som röstade på mig ;) haha jag blev med andra ord inte invald, det kändes rätt bra faktiskt. Men jag blev ansvarig för ungdomsgruppen, känns lite scary för när jag ha fått en uppgift vill jag genomföra den till 110% sen kanske inte går så bra som man vill och då sitter man där och känner sig dålig. Blev även förfrågad om jag ville vara med i proppgruppen, så där ska jag antagligen vara med. I och för sig är det bra för då kan jag ju lägga förslag på proppar som mina hästar kan vara med i haha nej då så dum och ego får man inte va! Mötet tog för övrigt fyra timmar eftersom vissa måste bråka om allt, så lite drygt var det. Jag fick inga priser i ligorna, haha var inte ens med, så jag var livrädd att jag skulle få priset som årets kämpe och då är det ju ett bevis på att det har gått dåligt. Men så dåligt har det inte gått för mig, hade en seger iaf :D nästa år får dom akta sig för då kommer HK ponyracing dominera ligan :D
Innan mötet så körde jag Limerick med Helena och Jidde Jappen. "Intervaller" på rakbanan för första gången och det kändes riktigt bra och de ökade tempot för varje gång, det gillar vi :D
Har även beställt en klänning från H&M som jag troligtvis ska ha när syrran tar studenten, lägger ut en bild så får ni tycka till! Lägger även in en bild på min bästa pluggis vän, Trisse.
Ska sluta nörda nuoch gå in och duscha, ta fram kläder tills imorgon och plugga lite innan jag ska sova.

/ - Kajsa
Trisse


Klänning från H&M


Lugn helg ?

Helgen skulle bli lugn, men tvärtom. Hela tiden är det saker som måste göras. Igår var det fredag den trettonde, märktes ingen större skillnad. För igår läckte tvålen som jag hade med mig till labben i skolan ut i hela väskan, JIPPIE! Stackars den som får mina böcker efter mig! Var även på spring awakening igår med emma, trevligt har ju redan sett den en gång men den är bra.
Idag vaknade jag 07.40! Har klagat hela veckan på att jag är så trött och så när jag får sova ut så vaknar jag astidigt :/ Min syster Tove fyller 19 idag, värdelös ålder enligt mig. Så imorse var vi uppe och sjöng för henne. Av mig fick hon en t-shirt med tryck från vila och en ram med riktigt coola kort i :D Sen efter frukost åkte jag upp till stallet, hann precis skotta båda boxarna innan helena kom in med jidde. Då red jag Muzze och Helena körde Pelle, eftersom att det inte går att rida på Muztang utan sällskap. Han hade även en fin liten uppvisning i hagen när jag skulle ta in honom, så skönt att se honom glad och full av energi :D Limerick blev också motionerad en sväng idag, imorgon börjar allvaret för hans del :s Hästarna hade nog sin fredag den trettonde idag, för två stycken rullade fast i boxen, Araben och Jidde.
Nu har jag vart hemma en stund och har hunnit duscha och käka lite. Snart ska jag och brosan ta bussen ner till hockeyn, Färjestad - Frölunda. Tove ska ha fest här hemma så det dörjer nog innan man får komma hem igen. Blir nog resturang med övriga familjen senare.

Ciao

/ - Kajsa
Syster som fyller 19 idag, Grattis


Fredag den 13:de?

Dagen började katrastrofalt, fick rusa till bussen efter att ha snoozat klockan en gång för mycket. Jag vet att jag borde gå och lägga mig tidigare. Slängde ner ett päron i väskan, för att ha något att käka. Springer till bussen hinner med den. Historia första lektionen, sitter där med boken och antecknar som en galning så känner jag att det luktar päron. Jo men visst päronet hade blivit mosat i väskan när jag sprang och alla böcker åkte runt, HÄRLIGT med päronmos i hela min väska. Gick väl hyfsat bra att få bort det men ändå! På naturkunskapen såg vi en film om Paolo Roberto som bara skulle käka snabbmat i tre veckor, han gick upp 15,5 kilo, är äcklad ska aldrig mer köpa snabbmat.
Har även fått en finne på läppen, jag får aldrig finnar( tack gode gud) men när jag får det så blir det på konstiga ställen. Det gör så himla ont, läppen är helt svullen.
Emma & jag var ute på stan en sväng på rasten, såg massor som jag vill köpa, helst nu. Till exempel: en skit söt jeansjacka på mq från sunshine, fann även en blus ifrån sunshine i fanns i olika pastelläfrger, jeanstights från zoul och en korall färgad topp från zoul. Fanns nog en hel del annat jag ville ha men det var nog det viktigaste ;) Vill verkligen att det ska bli april nu så att jag, mamma, helena och Ann-Catrin äntligen! från åka till stockholm och shoppa järnet. Måste försöka spara pengar till det :D
Muzze raket blev offret på träningsrundan, lugn och fin hela vägen. Har mycket plugg som borde fixas innan det är dax att sova, historia, engelska, svenska och natrukunskap. svenskan och naturen är snart klara och ska bara skrivas ut, det andra får nog vänta tills imorgon, då är dt fredag den trettonde men det kommer nog inte märkas någon skillnad´för mig har ju olyt alla dagar så!

kram

/ - Kajsa


Onsdag

R.I.P Sixten, Alvas kanin som dog inatt, hon var jätte ledsen hela dagen :(
Känner mig så extremt sliten, skulle kunnna sova jämt tror jag. Igår var jag i säng före halv elva, händer inte ofta. Ändå är jag helt död på morgonen och ville bara snooza mobilen hundra gånger. Idag var det iallafall skridskor på idrotten, det gillar jag! Det började inte så himla bra för pappa lyckades ta två olika skridskor till Emma, som hon skulle låna. Blev bara tillbaka till hockeyaffären och hämta de rätta. Älskar Emmas komentar; - Han blev ju inte ens arg! haha nej pappa brukar ha lite oflyt ibland så han är van och orkar inte bli arg längre.
På håltimmen gick jag och Emma till donken och fetade oss med Mcflurry, daim och kolasås MU
MS. Sprang även in till min frisör och fick luggen klipp lite, den växer så fort och jag tänker inte ens försöka klippa den själv.
Åkte till stallet efter skolan, Limerick fick motion två vändor på skogen och en runda i sandbanan. Är riktigt pepp på att köra på isen men vågar inte själv. Får fråga Helena om vi inte ska göra det till helgen. Limerick var helt okej, lite seg kanske men det var tungt med all nysnö.
Nu har jag äntligen skrivit klart svenska referatet, borde göra naturkunskap och historia också men pallar inte idag. Ska ta en dusch och sätta mig framför tv:n tror jag. Eventuellt göra smoothie med hallon, ååhh vad gott det lät får nog bli så!

Vi hörs!

/ - Kajsa


Bara för att vi tjockade oss med glass idag: D



Trötttttttttttt

Imorse kände kände jag verkligen för att ligga kvar i sängen och vara sjuk idag. När klockan ringde drog jag täcket över huvudet och skulle somna om igen men då kom jag på att jag skulle missa massor i skolan och då måste man ta igen skit mycket = jobbigt. så duktig som man är pallarar man sig upp och åker till skolan iaf, ovärt för vi gjorde inget viktigt och våran lärarkandidat i historian är lite otydlig, okej det där var väldigt snällt sagt. Han är sämst, förlåt nu är jag så där elak igen men jag förstår verkligen ingenting och jag är nog inte den enda. Övriga lektionerna var rätt lugna, fick G+ på G provet i naturkunskapen :D
Efter skolan skulle jag och Emma gå och köpa baguette på sjökvistens, då ringer min kära far och säger att han kan följa med mig till stallet så jag slipper åka buss, TACK! När vi kom upp var det fortfarande ljust så jag fick för mig att köra Limerick. Det var kallt, fastän jag hade alla kläder som går men -10 är inte att leka med säger jag bara.
Nu hamnade jag här, ska gå och duscha och göra mig iordning för kvällen snart , är helt slut efter helgen. Märkte att bilderna inte blev så bra men det får duga jag orkar inte ändra :P

Ha det fint folk!

/ - Kajsa

Fredagen i bilder

Här kommer lite bilder från i fredags. Enyoy :D 

                                               

8/2-2009

Hallå där!  Känner mig inte riktigt på topp, helgen har varit allt annat än lugn och jag känner att för lite sömn har börjat ta ut sig, extrem huvudvärk.
Fredagen hos Sofia blev väldigt lyckad, med roligt folk, singstar, dans och music. Perfection som Julia skulle sagt ;) Bilder kommer, men som vanligt hade jag ingen kamera med mig så ni får vänta tills emma the saver har skickat dom.
Lördag; vaknade vid halv elva mådde inte jätte bra men det gick. Åt frukost och chillade lite. Sen blev det promnix ner till ishallen för att vänta på pappsen som skulle åka med mig till hästarna. Gjorde iordning hos dom och sen skulle jag åka hem och göra mig redo för kvällen, barnvakt åt Samuel och Herman. Ja vet inte vad jag sk säga om kvällen, världens snällaste barn som inte gjorde någonting. Herman la sig när jag kom vid halv sju och samuel ville sova halv tio. Då var det ju bara att dra på en movie och hålla sig vaken. Herman vaknade en gång vid elva men det var bara att göra iordning välling och lägga ner honom igen så somna han.  Halv två rullar föräldrarna in och jag få ta taxi hem. Bra betalt kan jag ju lova att jag fick också :D kan behövas i min plånbok, där det har börjat märkas att det är finnanskris ;) Fick precis ett sms från mamman, samuel ville aldrig ha någon annan barnvakt nu än mig och det känns ju bra att vara uppskattad!
Söndag; vaknande halv elva och kände mig dödens. Åkte till stallet med syster och vi körde varsinn häst. Hon har aldrig kört förut bara ridit men det gick bra, hon var bättre än pappa iaf ;)
Nu ska jag käka sallad, har inte ätit sen frukost så det kan behövas. Sen blir det kanske Beck filmen om jag orkar hålla mig vaken :)

Have a nice night !

/ - Kajsa


          Familkens nya kusk :)

6/2-2009

Det blev en tidig morgon, steg till och med upp innan gryningen kvart över sex. Klockan 07.05 befann jag mig i stallet och 07.30 släppte jag ut Limerick och Jidde, var tvungen att stå kvar och titta på när de busade i snön. Tio i åtta var jag och Muztang ute på en träningsrunda, han fattade inte riktigt vad jag höll på med; träna precis efter frukost. Klar i stallet vid 9 och gjorde mig i ordning och tog bussen till skolan tjugo i tio, snabba ryck här.
Såg på en film om läget mellan Gaza och Israel, väldigt bra men det var helt sjukt man trodde inte det var sant. Soldater överallt och "bosättare" som gick runt och spottade och kastade sten på de andra :S En lektion till, matte fick gå tidigare så var hemma runt 14 :D Men en sak förstår jag inte, ni som inte har hästar att sköta om vad gör ni varje eftermiddag?  om det vore så här för mig varje dag skulle jag vara uttråkad :D
Ska snart duscha och börja laga iordning lite mat för ikväll blir det Sofia, kommer nog bli lyckat tror jag!

Ha en bra kväll

/ - Kajsa

Troligen kvällens klädsel, nice?


5/2-2009

Designen är under förändring, kommentera gärna för jag är lite osäker själv på hur jag vill ha. Jag börjar faktiskt bli lite smart på det här själv och med Emmas hjälp på luren går det perfa. Vi la precis på nu och vi prata i 33 min för att vara exakt, känns som typ fem minuter när vi pratar med varandra.
Provet i naturkunskap gick suveränt, tror jag, svara på alla frågor och det var inte svårt. Engelska förhöret gick nog ganska bra tror jag, de är alltid så konstiga och jag fick inte sitta bredvid min räddare i nöden Emmis Pemmis. Inställd sam och jag slutade 14.15. Röta som jag har hann jag med bussen och var uppe hos hästarna vid tre tiden. Limerick fick bli körd idag igen, man får passa på när man har tid. En vända på skogen och två varv i sandbanan blev det, han blev väldigt pigg och glad i sandbanan. Kan bero på att det var längesen vi körde där. Han dampa lite också på rakbanan när vi skulle till skogsslingan :)
Inga läxor som ska göras idag, sååååååå skönt att bara kunna göra vad man vill. Har vart för mycket läxor ett tag.
I morgon kanske jag stiger upp i gryningen och åker till hästarna innan skolan, börjar 10.30. Vi får se, när jag tänker på det känns det som lite tidig ;)

/ -Kajsa



Heja Kajsa!

Idag har jaf fixat, pluggat pyttelite på naturkunskapen så nu kommer det gå topp på provet imorgon, pluggat massor på engelska glosorna, kollat inbetaling på garderobspengarna, skrivit ordernr på mina idrottskläder som pappa ska beställa,  sökt inrikting till tvån och mycket mer. Bra jobbat Kajsa(Y)
Till tvåan valde jag journalistik som första sen natur och tredje juridik, det kanske blir omval vi får se. Har ju lite kvar på min att göra lista men det får fixas imorgon.
Dans på idrotten idag, kul men det är inte riktigt min grej men jag kan lova att jag var inte sämst iaf :) Jag slog nog även världrekord i att sela på en häst idag, fem minuter tog det observera jag har remsele! Både Limerick och Muzze blev motionerade idag, då gällde det att vara snabb med bytet av häst. det hann bli kolsvart innan jag var inne med Muzze ingen, tur att man har pannlampa. Den tycker Muztang är otroligt farlig, mörkrädd är han också fegisen.
På fredag blir det party hos Sofia och på lördag ska jag var barnvakt åt Samuel och Herman, helgen är därmed i stort sett bokad eftersom den övriga tiden kommer gå åt att träna häst och sova.

Ha det bäst!!!

/ - Kajsa




Tisdag

Tjabatjenahallå!
Har så mycket att göra att det inte blir något gjort alls, borde nog skriva en lista :) Pluggandet är nästan klart för kvällen, ska bra checka naturkunskapen innan jag ska sova senare.
För lång dag i skolan fastän vi hade inställd naturkunskap, höll på att dö på sista lektionen som var spanska. Fick mig en macka och päron mer <3 på fem minutersbreaket då steg humöret och örken lite :) Hästarna väntade på mig efter skolan, fick bara rent i boxarna och blev borstade. Limerick hade fått däng i hagen av jidde så han hade ett litet sår men det var inget värre som tur var.
Btw; jag fick MVG på svenska redovisning som jag hade i torsdags, allt var bra men jag var lite stel och nervös i början tyckte hon :P
Nu väntar Andra Avenyn

Puss & kram

/ - Kajsa


Ny vecka

Har precis tagit en varm dusch, underbart skönt kan jag ju lova. Ikväll var det garderoben på travbanan som gällde, segt men vad gör man inte för VPTS :) Fick in 1500;- kr ungefär så det blir väl godkännt. Men när man står där inser jag verkligen hur snåla vissa personer är, herregud att hänga in jackan kostar tio kronor, obligatoriskt at göra för personalen vill inte ha massa jackor överallt. då börjar det tjata om att få hänga två på en och massa skit, h*lvete det är en tia det handlar om folk som går på resturangen brukar inte direkt vara panka för spela bort pengarna kan de iaf! Jag blir så himla frustrerad. När allt folk sedan skulle hämta jackorna var de ju liiiiiiiteeeee berusade en del och visste inte vart de hade gjort av lapparna och vissa sa att vi hade tappat bort deras mössor men de låg i jackärmarna!
Innan jag gick bort till garderoben blev det ett besök hos världens bästa lilla Linetti, saknad är hon och då pratar jag nog för både mig och Helena. Hon stod där i hagen utan mat och med bara ett innertäcke och då var klockan halv fem, Linett vill inte vara ute efter två :P
Imorgon är det inställd naturkunskap, har massa saker jag borde ordna, t.ex. välja inriktining till tvåan lutar mer åt journalistik nu men vi får se vart jag hamnar och sen borde jag ringa gubben som har hand om specialidrotten :S
blir nog en hel del plugg också eftersom det är prov på tisdag och jag pluggade inget idag.
Nu dröjer det inte förens jag ska bekanta mig med kudden :)

Pusss & gonatt

/ - Kajsa

1 Februari

Hejsan :) Bara för att jag skrev i mitt inlägg igår att jag inte kan sova längre än till tio drog jag till och vaknade halv tolv idag. Så himla underbart skönt att vakna helt utsövd :D
Pappa följde med till hästarna och blev kvar det, skulle göra iordning till helenas hästar också men det hade Stina redan gjort, snäll som hon är. Iaf skulle båda hästarna tränas idag och kors i taket men pappa körde Limerick. Han har aldrig kört själv förut bara åkt med mig, men Limerick är ju alltid så snäll och väluppfostrad och pappa är ju inte helt bakom flötet. Först va han riktigt kaxig men sen blev det andra bullar när han verkligen köra själv, men det gick väldigt bra ändå. Limerick fick ju ta tugnvagnen och pappa i, så det var väl inte det mest optimala för hans del, men pappa var nöjd med honom efteråt iaf. Muzze fick bara jogga på i Limericks tempo, eftersom pappa inte ville köra så för men han var ganska pigg och glad och det är huvudsaken men den humörsbetonade gubben :D
När jag kom hem gick jag ut med lillkatten i band och städade i kaninburen, sen blev det fortsatt städning i mitt rum. Välbehövligt kan man säga och sen gjorde jag klar nästan alla instuderingsfrågorna till "miniprovet", som inte kommer bli ett miniprov. Skönt att få undan lite innan den nya veckan börjar :) Ska äta lite kvällsmat nu, pappa har lagat så vi får se vad det blir för delikat. Tror jag ska kolla på beck filmen ikväll också.

Ha en bra söndagskväll!

/ - Kajsa


                                           

RSS 2.0