soffan väntar...

Ska snart slå mig ner i soffan med massa onyttigeheter ;) tänkte bara uppdatera lite...
skulle ju jobba klart det sista idag då, när jag kommer ner till affären börjar det ösregna, det bara hällde ner! målade ändå klart det som var under taket, men finns lite kvar som jag tänker ta när jag känner för det. fick hjälpa till lite inne i affären sen eftersom det hade kommit massvis med nya saker, helt okej kul.
 sen följde syster med till hästarna, eftersom just det någon har ju tagit min cykel, idiot. fixade klart och körde sen muzze, som fick dra tungt idag med två pers i vagnen. limerick och jag blev vänner idag igen, fick loss bootset idag, som han vägrade låta mig ta bort igår, ett steg åt rätt håll.
nej nu väntar tv:n.
ha det bra ikväll!
/ -kajsa

Tjuvar.......

Inget jobb idag, regn förstör allt. istället spenderades dagen i stallet. där har någon jävla bonnraggare snott min älskade racercykel, fan! köp er egna grejer istället för att vara och sno andras!!!!!!!!
Limerick cpade sig till max idag, både i stallet och när jag körde, hamburgare snart?? nej då så illa är det nog inte vi är vänner imorgon igen hoppas jag.
kvällen har gått i Persson Emmas tecken, kommentar onödig vissa är bättre än andra!
nu ska jag sova så att jag orkar måla klart imorgon.
sov gött.
/ -Kajsa

Snart fri!

Färg överallt, i håret, på benen, armarna, under naglarna och händerna. Men imorgon är det slut på skiten för då är jag klar! Underbart kan man väl säga att det ska bli att bara få vara ledig i de tre veckor som är kvar av sommarlovet.
jobbade länge idag för att få det mesta klart så pappa följde med upp till hästarna sen.
Muzze och jag tog en kvällstur, myspys fast muzze va inte så värst inspirerad. pappa fick sköta resten av arbetet i stallet, haha bra att ha en dräng ibland...
imorgon ska jag träffa älskade emmispemmispersson, väldigt länge sen nu efter som människan har befunnit sig i Italien alltför länge!
måste säga att det här med webtv är mycket uppskattat av mig, perfekt att ligga och glo på i sängen innan man somnar, ska ta och göra det nu innan jag somnar. måste komma upp när klockan ringer imorgon, inte somna om en timme....
puss.
/ - Kajsa

L på G

Väntar på att duschen ska bli ledig och passar på att blogga lite. Har suttit och tittat på travet live i ungefär två timmar, sen jag kom hem från mina egna pållar. Sjukt fina hästar, som gjorde otroliga prestationer. Finns bara en KungÅke!

Vet att det fanns en ponny i molkom idag som va lite nöjdare än de andra, Limerick. Han vart så nöjd när jag fällde ner luckan på boxdörren så han kunde hänga ut huvudet. Han fick en motionstur på skogslingan, som äntligen(!) går att köra på. Piggelin i bött kan man säga, rakbanan på hemvägen var det bara att hålla i. Känns som lilleman börjar fatta vad det handlar om. Muzze fick chilla en dag till, laddaladdaladda!
Nu hör jag att badrummet inte längre är ockuperat, måste skynda dit innan någon annan hinner före ;)
ha det fint.
/ -kajsa

STAN.

Är helt slut efter en heldag på stan med helena ♥ trodde ju till en början att det inte så skulle bli så mycket köpt men där hade jag fel. tillslut blev det:
 •två t-shirtar och ett linne från monki, storra där endast 75kr för alla tre ;)
 •svarta plyschbrallor från cubus 
 •tröja från mq
 •adidasskor (lite lika converse faktiskt) 
 •blå lång t-shirt från åhlens
nu är det bara en peaktröja som fattas, troligtvis blir det en grå men är osäker på om jag vill ha med eller utan blixtlås......
vi åkte vidare till travbanan sen, Hubbub och Piercing skulle kvala. de klarade sig galant, blir kul om de också kan börja starta snart. Åkte vidare till M&L sedan, blev bara en kort visit men allt verkar bra med prinsarna. M ska tagga inför eskilstuna!
äntligen har mitt hår börjat torka så att jag kan sova, jobb imorgon om det inte regnar.
/ -Kajsa

Hallelujah

Woohoo äntligen har de sega människorna på gymnasieförvaltnigen agerat! kors i taket! enligt gubben som ringde mig för fem min sen kommer journalistik inriktningen starta! skönt att slippa byta skola och börja om i en helt ny klass, vilket jag antagligen kommer få göra ändå men nu har jag iallafall Emmispemmis med mig. Glädjande besked såhär på morgonkvisten ;) vågar inte lita på det till 100% men nu finns det ju hopp! :D
inga startlistor till eskils än, dåligt anmält hörde jag vissa rykten om, bara muzzes lopp blir av så är jag nöjd.
ska snart fixa mig iordning, stan med helena sen innan vi drar viadare till travbanan där två av pappas hästar ska kvalas. värt att tilläggas är att vi har kaninfarm här hemma nu, sen alva lämnade sin kära hjalmar här.
ha en bra måndag.
/ - Kajsa

Eskils nästa!

Har precis anmält Muzze till eskilstuna nästa helg, känns som det blev fel med anmälan men hon fick mitt telnr. så hon ringer väl om det är något.
Sov ju hos Helena & "pricken" inatt. vi såg film och upptäckte att henrik har fått vattenkoppor, tur att jag redan haft det!  helena & jag tog sovmorgon till halv elva innan vi drog oss upp och åt frulle. stallet väntade sen. jag körde fort med båda mina prinsar. L sprang som aldrig förr och känns som kvalet närmar sig nu........ M är som han är, han travade bra iallafall, vilket är huvudsaken.
funderar på att gå bort till coop och köpa godis, äckligt sugen inte bra inte bra.

/ - Kajsa

fin besök av galna barn!

Alva och albin är här vi sitter och diggar till måns zelmerlöws brother o brother som är en favorit. har nyss ätit pizza, onyttigt men gött. lockade håret på alva förut, åh vad fin jag är blev kommentaren, med andra ord mycket uppskattat.
va hos hästarna förut, fick borsta med vänsterarmen, inte alltför lätt menmen det får gå.
nu väntar en "ramla av häst" tårta som är tradition vid avramling. sover nog hemma hos helena inatt, FF haha det brukar ju ända en hel del scary saker då har vi ju erfarenheter av!
ha det bäst.
/ - Kajsa

Vi gillar bilden skarpt ;)


ösregn.

Regnet fullkommligt öser ner, 100% svensk sommar det! funderar på om jag ska köra ponnysarna idag, finns ju vissa problem; 1. det ösregnar, 2. jag kommer nog inte upp i vagnen med mitt ben, 3. min högerarm kommer inte orka styra och 4. det kommer göra jävligt ont när vagnen hoppar i groparna som är på vägen. pappa var lite sugen på att köra "fort" idag så vi får väl se hur vi gör.
annars ska jag ta det riktigt lugnt idag så kroppen får återhämta sig lite;)
hörs kanske senare,
puss.
/ - kajsa

EMIL♥

Sitter i soffan och ser på Emil i Lönneberga, riktigt bra är det! orkar inte förflytta mig så mycket.
va på sjukhuset med mamma förut från tio till två. de är ju inte direkt snabba på akuten. skickades ju även upp på röntgen där tanten klämde mer än vad doktorn gjorde innan. som tur va var det ingen spricka i höften men det gör ont än då.
hade ju velat följa med helena till åby men det ser inte så ljust ut nu, får se hur det bli. inget stall idag, pappa hann inte följa med och jag är inte i form för att ta bussen ;)
nu ska fortsätta se på barnkaneln :P
/ -Kajsa

sjukan blir.

Ojojoj nu är det illa. min dag kommer spenderas på akuten. låret är lite blått och fint idag, men det är inte det värsta utan själva höftbenet gör äckligt ont. bäst att åka till sjukan så att de får kolla att det inte är någon spricka. benet är ju van vid smällar men man vet ju aldrig ;)
sitter i hockeyaffären och väntar på syrran som ska köra mig och mammi dit, hade ju tänkt jobba men kom varken upp på stegen eller ställningen.
´just nu är det riktigt synd om mig, därför knarkar jag alvedon&panodil♥
ha en bra dag, det kommer verkligen jag ha.....not
/ - kajsa


Hoppkungen.

Min ridtur med Muzze slutade inte så bra. jag kom ju på att jag skulle hoppa med honom till råga på allt, helena följde med och hjälpte mig. skrutten hoppadede  ju jätte fint och högt, när vi höjde för andra gången gick det väl inte så bra. vet inte riktigt vad som hände men Muzze kom nog inte riktigt över hindret och sen slängde han sig åt ett håll och jag lixom gled neråt, trodde jag skulle hålla mig kvar men då drar han ju iväg och gör ett bocksprång, sen låg jag i gruset. just  nu gör det ont i mitt lår som har fått sig en liten lårkaka, blä.
körde limerick innan muzzeäventyret, lilleman hade spring i benen idag och det är alltid kul!
mitt ben (kan ju tillägga att det är samma ben som blev krossat för ca. ett år sen av qeetah, ska nog börja kalla det hästbenet) kommer nog ha ett redigt blåmärke imorgon känns det som, men jag antar att man inte slipper jobbet för det.
/ -Kajsa


Bra kväll igår.

Finfin kväll igår med bästa ♥ månsa ju riktigt bra, haha. vi hamnade mitt i gröten bland alla galna tanter som var helt nerkärade i måns, uhh. såg ju även ganska många jag kände, inte alltför vackra syner. pappa tyckte det var värt 250 spänn bara för att gå in och titta på allt folk, ja en del såg ut så att man blev mörkrädd! lyckad kväll med "Fia-Lisa"

just nu regnar det, vilket gör att jag inte kan jobba idag. både skönt och oskönt. det dåliga är ju att jag inte hinner klart hela huset den här veckan, men det kan ju va skönt att få en day off. åker nog till stallet om en timme ungefär och blir nog kvar hela dagen, träna båda pollarna. kanske till och med ska våga mig ut på en ridtur med muzze, tåls att tänka på.
nu ska jag fixa lite lunch innan jag åker till skogarna.
kram.
/ - Kajsa







sunne snart.

Snart åker jag, pappa och Helena till sunne. haha helena & jag vill ju inte missa måns ;) lite nördigt känns det ju att åka ditt men det kan nog bli kul ändå. har en känsla av att jag kommer träffa på en del kändisar........
jobbade lite extra idag, det känns i kroppen. nu börjar det äntligen bli klart med allt, så skönt!
inget stall blev det idag, men jag tror prinsarna klarar sig ändå.
puss.
/ -kajsa


21/7

Pappas tidsplanering för Ludde sprack direkt idag när jag fick för mig att köra lite intervaller med honom. egentligen var det inte planerat att köra fort, hade min vanliga tunga vagn fast käk på huvudlaget. de första två intervallerna sprang han bara och lekte, eller sprang och sprang det var som han hade tre ben. höjde käken några hål och petade till honom med spöet, ojdå då kunde visst lillgrisen springa. nöjd med honom är jag iallafall. finns en del att slipa på innan det blir kval, det märks att han inte har gått fort ordentligt sen maj typ, lite knackigt trav imellanåt.
muzze fick lite motion också, pigg och glad var han.
försökte jobba lite också, det är ju inte det lättaste att måla när det spöregnar så det fick bli en kort dag. imorgon funderar jag på att åka upp till sunne, frykdalsdansen. måns zelmerlöw är där bland annat, ah vi får se hur det.
allsång på skansen innebär allsång på tian, min syster sjunger förjävligt!
/ - Kajsa


blivande yrke?nej tack!

Råkade försova mig imorse igen, lite lagom sådär en och en halv timme. det värsta är att jag inte är medveten om att jag har stängt av alarmet när mobilen ringde, usch! fick ju skynda mig till jobbet, målamålamåla efter den här sommaren vet jag iallafall vad jag inte vill bli, målare. vilket enformigt jobb, bara stå där och blaska färg hela dagarna, tur att man har en ipod.
lurade sedan med min storebror, alva och albin upp till stallet. de skulle egentligen åka hem direkt men blev kvar och hjälpte mig istället. sen följde de med hem och åt, blev även ett bad här hemma innan de skulle åka hem till sig. då kom alva på att hon ville sova hos oss. javisst. vi bäddade iordning i mitt rum, sen när david och albin skulle åka ändrade hon sig och kom på att hon ville sova hemma, ja det är inte lätt att vara liten.
klockan rinner iväg för mig, uppenbarligen borde jag sova eftersom jag inte klarar av att masa mig upp på morgonen så natti!
/ - kajsa


en dag som bara gått.....

en dag som bara försvunnit utan att jag gjort något nödvändigt, men det är gött det med ibland. gick i pyamas till halv två innan jag gjorde mig iordning och följde med till bergvik. köpte inget där men är lite sugen på ett par converse skor, men jag vet inte riktigt.
har ju vart i stallet såklart, körde limerick i regnet. det var inte samma tryck i honom idag som det har vart tidigare, han kanske bara var sur för att jag tvingade ut honom i regnet. pappa har kommit på en nytt träningsprogram för honom, vet inte om jag ska våga testa han är ju inte så rutinerad ;)
mamma köpte mamma mia filmen på maxi förut, ska nog se den innan jag bekantar mig med kudden.
/ - kajsa

snart sover jag nog.

Nyss hemkommen från vedungen, där vi käkade. åt toast med oxfilé, satt fint kan jag lova :D hade ju cykeln ner dit och självklart öste regnet ner när jag skulle hem. hade regnjacka och paraply, men hur lätt är det att cykla med ett paraply som bara vränger sig åt fel håll hela tiden, dessutom i uppförsbacakar. omöjligt, prova!!
funderar på att se en film som jag hittade i"filmhyllan" confessions hette den, finns ju risk för att jag somnar är ju som sagt astrött.
ha en bra kväll.
/ - kajsa

Muzze is back!

Så skönt när allt för en gångs skull bara stämmer, eller ja nästan iallfall. Åkte mot Åmål tidigt imorse, för tidigt enligt mig. värmde muzze ganska tidigt så han fick gå in i boxen lite innan vi skulle ut på riktigt. när det väl var stundens allvar tog han i!!!! vi blev tvåa, inte alltför långt ifrån vinnaren, nytt rekord blev det också 2.03,6. tyvärr stämde det inte riktigt travet för honom hela vägen och jag valde att köra på säkerhet istället för att chansa och få galopp. jag är iallafall helnöjd med hästen, som verkar ha fått tillbaka löpsuget ;) 
         har hunnit in och duscha när jag kom hem, inte så fräsch efter en heldag med häst och nu ryktas det om att vi ska ut och äta ikväll. hade tänkt åka till isabelle och killingarna ikväll, men jag hoppar det. ska passa på att sova iställlet, däckade på hemvägen, jag skulle bra blunda lite sen var det kört.
puss.
/ - Kajsa

RÄKKRYSS

Är hemkommen från den årliga räkkryssen nu, trevligt värre detta år. det var jag, syrran, storebror & hans sambo och moster & hennes man. vi åt som vanligt mest räkor och mintchoklad, haha. nytt för iår var att det var trubadur på hemvägen, så skulle vi allsång, ge mig ett häfte då tänkte jag eftersom de bara spelade låtar som ingen under 50år kunde! aja det var kul iallafall.
fick ju ledigt idag så jag körde båda hästarna. muzze var lite seg men bra ändå, med de nya skorna och nymasserad så ska vi väl få pengar på lördag?! limerick ville springa fortfortfort, jag ville dock inte köra lika fort som han ville springa. han var fin och verkar vara påväg tillbaka! (äntligen)
nu ska jag sova så jag orkar upp till jobbet imorgon, börjar faktiskt se ett slut på målningen! (jippie)
sov sött,
/ - kajsa


Grattis pappa.

en bild på fader, med mig på köpet ;)


Grattis till min papps som fyller 46 idag, mamma gav honom en resa i present så i september drar de iväg till turkiet. jippie! måste lära tove köra hästtransport innan dess för jag befarar att det kommer krocka med färjestads heldag, och den vill vi inte missa iår!
gjorde lite omvänt idag och tog stallet innan jobbet, tidig uppstigning med andra ord. packade tävlingssakerna redan idag eftersom jag trodde jag skulle ha fullt upp resterande dagar den här veckan , men icke för att pappa sa att jag skulle vara ledig imorgon. så att jag hinner med hästarna innan jag ska iväg på räkkryss (man åker båt och proppar i sig räkor) gulligt av honom, men jag misstänker starkt att han bara gjorde så för att själv slippa åka till dom.........
nu ska jag nog göra mig iordning och lägga mig och läsa en bok ;)
/ - Kajsa


dålig vana.

jag har fått en ny redigt dålig vana, och det är sitta (i mitt fall ligga) med datorn i sängen. jag borde sova nu egentligen för imorgon är det extra tidig uppstigning och stallet som väntar... kära syster har lovat att köra mig, tack.
hard work work hela dagen, utan brorsan (Y) det är skönt att slippa höra hans eviga tjat.
stallet sen, muzze hade fått nya racerdojjor, perfekt eftersom han startar på lördag. körde en sväng med honom också, vi mötte ridhästar de var livrädda för honom. muzzes special att skrämma dem. han var rätt så pigg faktiskt, men hade lite ont i fossingarna efter skoningen, tur att det hinner gå över tills på lördag.
nej nu ska det bli bättring och jag ska SOVA.
gonatt.
/ - kajsa


sovsött!

Mina ben är helt slut, jobbat länge idag, sen stallet och sen fick jag något ryck när jag kom hem. så jag städade ur och sorterade i alla mina garderober (3) och byrån. riktigt snyggt blev det!
i stallet körde jag Limerick, första gången på länge. han äter ju fortfarande medecin för halsen så vi tog det lite lugnt. fast det ville ju förstås inte lilleman, han bara gasade på. en gång hostade han :S snälla gode gud om du nu finns gör så att ponnyn blir frisk någon gång. vi väntar ett par dagar nu innan det blir träning igen, för säkerhets skull lixom.
nu ska jag bekanta mig med kudden om jag ska orka upp i morgon, nämde jag att jag försov mig en timme imorse? tur att man har schysst chef ;)
puss&gonatt.
/ -kajsa

söndag.

Imorgon är det arbetsdag igen, känns som jag aldrig riktigt kommer få sommarlov.....tur att man har bra betalt.
vaknade redan nio imorse av att alva ringde och frågade; "får jag komma hit" Ja vad ska man svara en förväntansfull fyraåring när resten av familjen ligger och sover? mamma fick ringa tillbaka senare istället.
segade sen bort hela förmiddagen tills alva kom, då alla barbies snabbt åkte fram. vi åkte till stallet sen, där barzio (hunden) skrämde slag på alvisen när han ville hälsa. körde iaf fort med Muzze, han är ju rätt så okoncentrerad den grabben, höjde käken inför de två sista intervallerna. ja då ringde det en liten klocka i huvudet på honom och han kom på att det var ju springa han skulle göra, med andra ord det gick hyfsat fort de sista intervallerna. nya skor och massage tilll veckan så är M fit for fight igen.
nu ska jag nog gå och lägga mig i mina rena lakan! härligt värre.
puss.
/ - Kajsa

   
 
 ↑- alva, jag och limerick


 ← alva, muzze och jag (110% skabb)

Regnet öser ner...

Åh vad vi älskar den svenska sommaren, med spöregn en hel dag. idag har jag vart årjängstravet hela dagen. V75 med ganska bra lopp. stämningen sjönk ju rätt så rejält på grund av vädret, men det var ändå mycket folk. vi lyckades få bord inne på fiket så där satt vi väl i stort sett hela eftermiddagen.
Har inte hunnit till stallet idag, känner mig som en dålig hästägare just nu :( men imorgon ska jag köra Muzze för första gången på ett bra tag, det blir bra.
mina fötter är fortfarnade iskalla, men vem vill ta på sig raggsockor mitt i sommaren?! nej tack!
nu ska jag äta lite, sen blir det lugnt med en film kanske.
ha en bra kväll.
/ - kajsa

Bloglovin

Nu har jag vart och mixtrat lite med något och skulle klistra in länken här. Ignorera bara ;)

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/566921/kaajsasdagar?claim=uk9mvvddrhk">Följ min blogg med bloglovin</a>

Kajsa is back in town.....

Hemma igen efter en vecka i solen på Kreta. Har vart riktigt gött att vara borta ett tag, de sista dagarna blev det dock extremt varmt. Känns som att allt det där bruna färgen försvann på planet hem, fast andra har nog andra åsikter om det. Planet blev försenat i ungefär en och en halv timme inatt, sen när vi väl hade fått komma ombord på planet så var det två riktiga puckon som antagligen suttit på någon bar och missat att de ropat ut att vi skulle gå på. dålig stil som gjorde att vi fick vänta ytterligare........
Orkar inte skriva så mycket mer, laddar upp lite bilder istället.
emma kommer hit ikväll, det var ett tag sen nu.
/ - Kajsa

     

  

    

  

mitt i packningen!

håller just nu på med packningen, går väl lite halv bra eftersom jag inte vet vad jag vill ta med mig. ska försöka dölja väskan för mamma, annars skriker hon att jag har  tagit med mig för mycket bara, sen packar hon själv som hon skulle vara borta i flera månader......
fick alla provresultat från hästarna imorse, inte några konstigheter, normala värden på blodproven och limericks halsprov visade inga bakterier så det var skönt att veta. dock skulle L få något för hostan, bra så har jag förhoppningsvis en frisk liten poooony när jag kommer hem! 
nu ropar mammi, jag måste få något gjort innan hon får ett spel på mig ;)
vi höres om en vecka.
/ - kajsa

RSS 2.0