P

tittar på gamla travlopp och gråter.
lätt påverkad?
nja vi har bara haft fantastiska år med våran vackra springare.



TACK för att du gett oss minnen som många får drömma om i hela sitt liv.
/K


tänker på dig kompis

Tänker på min fina vän som just nu befinner sig i USA och har en liten tuff period. Saknar henne som tusan och till sommaren hoppas jag att jag kommer kunna åka och hälsa på!

Har haft en äcklig arbetsdag, men snart är det slut på det! Underbart.
Multitaskar lite här nu på kvällen, tvättar, lagar mat, ser på tv och städar på en och samma gång.
kul att man kan vara lite effektiv i mellanåt.
Imorgon är det öppet hus på travskolan, välkomna alla glada barn!
Förresten i lördags gjorde jag som många gånger förr, jag blev kär. I en ponny. En liten svart sak som heter Harry, höll nästan på att skicka bort Muzze. Hade kanske fått tillbaka mitt lilla monster efter en dag...
/K


saknade bästis. ♥

Nya utmaningar!

Idag har jag tagit en stoooooort beslut om min framtid som jag funderat över fram och tillbaka på i 4 veckor nu. Under veckan som gått har det växt fram mer och mer. Och skolan kommer få vänta ytterligare ett tag på mig så mycket kan jag säga.

Gjorde comeback hos Stall Goop på Lökene idag. Jobbade åt en ny tjej som hade otroligt snälla och goa hästar, det är pluspoäng. Endast två att köra är väl inte heller så dumt. Bra dag med andra ord och väldigt kul att träffa alla glada hästskötare!
Träffade lilla skrutt också såklart, hon hade sin fina lila grimma som hon fick av mig för ett tag sen. Står SUPERSTAR på den, passar perfekt på damen.

I onsdags va jag på kurs i Stockholm, positivt tänkade med Stig Wiklund del 2. Galet inspirerande person det där som alla borde få chansen att träffa. Känner att jag ska försöka tänka på ett nytt sätt numera.
Tummen upp på det.

Känner att det är tur att jag jobbade på Lökene idag så jag är riktigt trött, grannen i källaren har fest. Men det känns dock inte som det kommer bli så svårt att somna. Kroppen är rätt slut efter denna vecka som innehållit rätt mycket jobb och lite resande.
Imorgon är det ponnymätning på Färjestad, ska åka ner för att träffa min vän Nikki och hennes bröder, ska bli så spännade att se lillebrorsan!
Nu tar jag kvällen. Natti natti!
/ K


söndagkväll

Nu var det ett tag sen.. Fick klagomål, ska skärpa mig.
Just för tillfället äter jag dagens första riktiga måltid, mycket lyckad kassler med annanas, ris och massa sås. Det va riktigt mumma det efter en dag i fastans tecken.
Igår var det travgala.God mat, trevligt sällskap, fin dans och lite skandaler. Kan man begära något mer? JA faktiskt, att Pebblan hade fått pris som årets sto och Nikki alternativt Muzze hade fått pris som årets ponny. Nästa år säger jag bara....
Mycket nöjd med min klädsel iaf, guld/ beige klänning med skärp i midjan, satt som ett smäck!
M gick galoppintervaller igår med Malin, nu ska här tränas. Fick låna en stor hage i lite skogsmiljö idag = mycket nöjd ponny.
Hade stallet på travskolan imorse, lite seg men det gick. Har även hunnit med att tvätta bilen och städat hela lägenheten.
Imorgon är det dags att bli tv-kändis (hoppas jag iaf, pinsamt om det är fel avsnitt....) Familjen annorlunda på tv4.
Puss & Kram
/K

Andra

Idag har jag haft inflyttningsfest numero dos. Moster från storstan (Stockholm) är hemma på besök under helgen och passade därmed på att kolla in mitt nya place.
Även storebror och huliganerna var på plats, liksom mamma, pappa och de andra två syskonen. Full etta med andra ord. Fick en elvisp så jäkla superbra nu när jag har fått smak för det där med mos. Även lite skålar och sånt bra.
Mamma och jag var nere på stan en sväng också. Fyndade överdragsbrallor eftersom jag har tänkt att jag ska åka skridskor någon dag, också bra till mina power walks med djuren i Mariebergsskogen. Råkade visst köpa ett par svarta Levis jeans... hade faktiskt presentkort och jag älskar mina andra levis så det var ett måste.
Pappa fick äran att ta hand om Muzze idag. Lilla kraken har inte uppskattat det här med rally och har sovit med bomull i öronen och radion på i ett par dagar nu. Alva konstaterade att då kan ju faktiskt Muzze digga hela natten, ja han har ju alltid varit mycket för det där med party.
Snart ska jag sova, trött.
/ K

äckligt kylskåp.

Jag har kommit på att jag verkligen hatar lukter i kylskåpet.
Det här är inget som jag kommit på nu utan detta har funnits ända sedan jag var liten.
Typ när man va hemma hos kompisar och de bad en ta ut något från kylan, får kväljningar bara jag tänker på det. Hur jag nu kom på det hux flux beror på att någon hade råkat glömma skruva åt korken på sitt vin när jag hade inflyttningsfest. Kände konstig lukt i flera dagar, igår insåg jag var det va. Kunde inte bara torka där själva vinet va, utan jag skurade hela kylskåpet. Fortfarande lite beredd på att hålla för näsan när jag öppnar kylskåpsdörren.

Idag ringde de från jobbet på morgon så jag fick åka iväg och jobba ett par timmar.
Åkte till Pebblan för en ridtur. Tjejen var rätt så laddad och jävligt envis. Skulle rida lite galoppintervaller i backen, då måste man passera allén. Dit ville inte Pebbly gå och vi hade en liten konflikt. Anton fick hjälpa oss att komma ner en bit i allén. När vi sen kom fram till backen vägrade hon gå upp där. Vi tog en tur i skogen istället med lite bocksprång och bus-.
Trotsade ödet och red Muzze också. Galopprace, M blev trött och jag också.
Lagade eget mos förut, lite klumpigt, har ju ingen elvisp. Men gott blev det!
Jobb imorgon igen och storhandling på maxi.
/ K


fina hestsaker.

Jag skulle behöva bli miljonär tror jag. Då skulle jag spendera massa, massa pengar på fina saker till Muzze. Finns hur mycket som helst som jag behöver! Eller vill ha kanske jag ska kalla det. Hittade en marinblå selpåse, men det behöver jag en ny eftersom min har gett upp helt efter 6 år. Muzze vill också gärna ha ett pannband med namn i strass, ett grå/rosa schabrak, ett nytt halstäcke i fleece, en skylt till sin box med mera, med mera. Tror jag ska be pappa läsa det här faktiskt.

Har jobbat de hitills två dagar denna vecka. Imorgon är jag ledig, ska träna och åka till en saknad Pebbly för en ridtur och överlämna en jättefin gåva!
Nu ska jag fortsätta sitta och dregla över fina hästsaker som kanske, kanske, kankse kan få bli Muzzes en vacker dag.
Puss & kram
/ K


På världens bästa plats.

ps! Kom på att min fina pålle faktiskt har sprungit in en del pengar själv föregående år. kanske kan finansiera en del av mina köp. ibland är jag ett geni och min powni är mycket ekonomisk.

inflyttningskalas tar på krafterna.

igår hade jag och mina fina flickor inflyttningskalas i min lägenhet.
jag är jättetrött idag.
men kul hade vi, inte hela tiden för vi blev rysligt arga ett tag där men det ordna upp sig rätt så fort.
kom hem runt halv 4 och vaknade 9, fick ångest och gick upp för att städa. sen somnade jag igen när det va fint.
valde att låta bilen få vila idag. gick till stallet, körde muzze och tog bussen hem.
lagade lite mat, baconsås och pasta. behövde min mage efter en dag utan matlust.
nu ska jag ta en dusch och lägga mig, annars kommer jag aldrig upp imorgon.
/ K

fredags.

Pensionärsvarning på mig, tittar på På Spåret. Så himla intressant.
Lagade otroligt god middag förut, fläskfilé och pasta med jättegod sås.
Har vart på badhuset idag, simmade mina 1500m och kände mig väldigt seg.
Promenad med Muzze och hans bästis Rain senare på eftermidagen.
Passade på att städa lite också innan jag slog mig ner i soffan, vardagsrummet och hallen än nu klara. Köket och badrummet ska göras imorgon. D ska vi också ha möte med bostadsrättsförening också, i mitt hus är man nämligen självskriven i styrelsen.
Nu ska jag se klart på på spåret och njuta utav min godispåse (kroppen har längtat hela veckan efter godis!)
Just det inte att glömma! Jag har hittat ett galet fint kallblod på hästnet. Ska visa pappa imorgon, han har alltid
velat ha ett kallblod (jag också oj så passande)
/K


Till veckan ska jag försöka hinna och hälsa på skrutt, det va ett tag sen.

First.

Nuförtiden är jag konstant trött och hungrig. Tror det kan bero på mitt lite mera aktiva liv.
Simmade 2000 meter imorse, fast fuskade lite och tog en liten sovmorgon.
Hem och lagade en riktigt god lunch kycklinggryta med paprika, lök och fetaost till detta ris.

Mamma och jag tog en tur till stan också. Hittade två Fynd med ett extremt stort F. Ett par jättefina skor, bruna med kort skaft. Är inte så mycket för det där med höga skaft på stövlar. Även en bh till ett fint pris. Sånt där jättedyrt märke egentligen, , men inte idag. Hittade också en blus och en necessär (min stora och min lilla måste matcha, inte snyggt i badrummet annars..)
Nu är det läggdags snart, ögonen slår ihop sig själva och imorgon ska jag städa på mitt älsklingställe. Måste vara utvilad och snygg. Nej skämt åt sido jag skulle kunna gå dit utan att ha duschat på en vecka, ingen bryr sig ändå.
/ K

Sommar ♥


RSS 2.0