+ & -

Det där med segern i lördags gick åt helvete helt enkelt. Muzze blev dålig fyra. Besviken kusk/tränare/skötare/ägare!
När jag är ändå inne på tråkiga saker kan jag rabbla upp halva mitt liv känns det som.
· Jag har blivit extremt förkyld igen, mindre än 1 månad sen sist. ♥ till mitt immunförsvar! 
· TVÅ! Filosofiprov samma vecka, inte ok.
· Skolkort på torsdag, mitt hår ser ut som ett risbo. 
· Det är iskallt ute, vi äter lunch på Nöjesfabriken vilket innebär promenad 15 min varje dag = man förfryser (okej idag åkte vi buss...)

Finns massa mer men nu får det vara klart slut från negfronten!
Bara för att nämna några bra saker också:
· Vi har bokat studentresa till Napa! Kommer bli galeeeet.
· Nöjes på fredag, kanske ankan nästa onsdag.
· Klassen ska till Sållaren tisdag/onsdag, skulle egentligen platsa på negsidan också men + fokus nu. Vi missar skolan!

Nu ska jag fortsätta snörvla och läsa min älskade filosofibok bara för att jag älskar alla materialister och rationalister!
Puss på er!
/ K


Friday

Har haft galen arbetsdag, se tidigare inlägg. Började med ponnykörningen på torget, skämmigt värre. Min lilla goding Pax skötte sig exemplariskt, cool kille!
Efter detta hade Beridna Högvakten från Stockholm uppvisning. Shit pommes vad häftigt. Jag lovar att även den som är extremt ointresserad av hästar skulle tycka det var en upplevelse. Så besök travbanan imorgon, de inviger unionstravet där kl 13.00!
När ni ändå är där kan ni spana in mig & Muzzetussen också. Vi startar i ponnykampen kl 12. Iår ska norskarna krossas (som vanligt alltså) Usch när jag skriver det här börjar hjärtat slå fortare och det pirrar lite jobbigt i benen. Jag är nervös! Jag kommer bli ännu mer nervös! För jag ska vinna imorgon, skaskaska!
Måste packa körväskan, duscha och försöka sova lite, känner på mig att jag kommer vakna 1000 gånger i natt, blä.
Ha en bra helg!
/ K





ps. Min projektplan fick mer än godkänt av min handledare, lättnad? JA


Beridna Högvakten

Galen arbetsdag!








22/9 - onsdag

Har precis tittat på lite youtube-filmer från när Pebblan vann oaks förra året. Härliga bilder det!
Jag har övningskört en stund idag igen, gick superbra! Körde även på motorvägen men det tyckte jag nog va lite läskigt.
Kortkort skoldag där vi typ bara provade och beställde studentmössor. Har redan börjat ångra mig.... Inte bra där. Handledningsmöte för projektarbetet stod också på agendan idag, känner redan att jag är jävligt trött på skiten.

Körde Limen en sväng förut, eller ja det blev ett ganska tufft pass för lillen. Han var faktiskt pigg, så havren han nog gjort lite verkan iaf. Muzze hade ätit upp nästan alla mat idag, tumme upp M!
Inställd historia imorgonbitti, sovmorgon tackar man aldrig nej till!
/ K


En på miljonen!


Övningskörning!

Jag har övningskört! På riktigt. Lite olaligt men ändå. Gick faktiskt riktigt bra, är talangfull känner jag själv.
Årets första prov är gjort idag, filmanalys. Gick ok, skrev så jag fick kramp i fingrarna, men så fick jag sluta en timme tidigare också. Kan vara värt lite smärta då..
Fixade stallet lite snabbt. Prins M vill inte äta lika mycket hö som jag vill att han ska. Får helt enkelt hoppas på att han tänker på figuren såhär i storloppstider!
Upptäckte att vi har starthäst i halmstad nu på måndag, Eyeshadow ska ut och visa upp sig. Tror dock inte jag kommer åka ner, 16 timmar i bil/hästbussen blir aningen drygt.
Hoppar snart in i duschen och sen i sängen.
Puss!
/ K


I-landsproblem

Måndag imorgon känns sådär. Jobbigt med ny vecka och nya "måsten"
Funderar på hur jag ska göra med stallet, ska det bli tidig morgon och körut med Muzze eller väldigt sen kväll? Lutar åt det förstnämnda men då måste jag planera ihop tiden så jag hinner hem och duscha innan skolan. Stora i-landsproblem jag vet!
Har fått två dampanfall idag.
1. I stallet förut när jag insåg att mina prinsar hade fått fel mat till lunch, inte så farligt tänker ni. JO! Deras magar tål inte hösilage, som de hade fått dagen till ära.
2. När jag inte klarade matten alldeles nyss. Vi har precis börjat på kapitel 1 och jag är redan körd. Kul... not.

Ska planera morgondagen och sedan titta på veckans avsnitt av Ensam Mamma söker, love it!
/ K


Söndagsplugg.

Har varit väldigt duktig denna morgon och faktiskt tagit tag i allt plugg jag har!
Religionen är fixad och nu återstår "bara" matte, textkommunikation och projektarbete!
Motivationen sjunker garanterat till botten om jag ens försöker mig på ett mattetal så lika bra att ta det sist.
Ska gå och rösta sen! Vuxet värre.
Det ligger en liten kisse och spinner i min säng. Ibland tror jag livet som katt skulle vara ganska skönt!
Ha en bra dag.
/ K


Lördagskväll.

Tragisk lördagskväll, men jag är så trött att jag nästan inte bryr mig.
Har jobbat hela dagen, överdriver inte. Har vart igång sen 7 imorse. Jobba i stallet på morgon (inte så ansträngande eftersom småtjejerna fixar det mesta) två lektioner + mina egna odjur. När jag väl kom hem runt halv 6 ville två små förväntansfulla barn leka tjuv och polis. Och som bra faster ställer man givetvis upp på att få armarna sönderslitna och huvudet sönderskriket.
Nu är det iaf lugnt här hemma och jag funderar på att se en film eller likande i sängen, risken att somna är överhängande men ett försök är aldrig fel....
Måste bara säga att:
Mina nya barn på kanttekursen är enormt söta och drar världens roligaste kommentarer!
Min Muzzeman har utvecklats enormt mycket från rodeoponny till "välskolad" galopponny som törs gå över farliga broar (visserligen tvingades jag hoppa av men han gick över direkt sen!)
Min lilla lime sprang med racerfart ihop med Wille idag!
Over & out!
/ K


Världens goaste Bibbu!


Projektarbete = en plåga

Försöker göra projketplan, kan inte direkt skryta med att det går bra! Nu har jag dumpat själva planen och smygbörjat lite med ett av mina reportage, går det bättre då? NEJ!
Orkar inte skiten!
Har haft lugn skoldag mellan 9.30-12. Sånna här dagar är det faktiskt helt ok att gå i skolan. Tog en spontan lunch på stan med Emilia  & Hanna sen, myyys! Vi snackade en del om studentresa, kommer bli så jäkla galet!
Körde Limen en sväng på eftermiddagen, min lilla skrutt ♥
Nu har jag kört fast i det äckliga projektarbetet, har miljarder andra läxor också. Tur att det inte är länge kvar nu!
Ska plåga mig själv en stund till, sen ska jag duscha och krypa ner i sängen.
Pussar
/ K



Bra helg & fin insats av Muzze

Helgen i Skara blev riktigt lyckad! Delade ministuga (gick man in fick man backa ut)  med mina underbara kollegor Issapissa & Loulou, goa brudar det. Hade massa roliga övningar som man kan göra med barnen och vi fick även en del "bra" tips av vår kära Pirrelill.
Maten var väl inte den bästa, vilket visade sig på söndagmorgon då Loulou fick ta vår snygga färjestadstravet bil och åka till akuten. På lördagkväll drog vi i stuga 5 plus Andy in till stan och roade oss lite. Innan kvällen avslutades med skvaller, massage & godis i vår stuga!
Pappa direktreffade Limens lopp på lördagen. Emma & han var så duktiga! Slutade på 4de plats på tiden 2.27, bäst av allt: han kunde trava!


Igår drog jag & Muzze på turne. Resa till Skara igen, kan den vägen nu om man säger så...
Slutade på andraplats bakom vårt resesällskap Micklo Nick, lite svårt att ta ikapp 40m på en häst som kan springa aningen fortare än min prins. Tiden blev fina 2.00,5 vilket tyder på att formen håller i sig.
Har redan börjat ladda för unionstravet, laddar på med extra havre. Kul för den som tar ut honom på dagarna....

Idag fikamys i stallet med Emma. Jag hade fixat kladdkaka & saft. Enligt Mr X är vi de mest oseriösa ledare travskolan har haft. Jag är alltid 100% seriös med mina barn.
Har pluggat lite under kvällen, historian är klar medan matte C kan dööööööö!
Snart dusch och sen kanske lite film.
Puss!
/ K


Lilla skrutten med catchdriver Emma Ivarsson.


Packar....

Jag hatar att packa. Precis vad jag sysselsätter mig med just nu. Imorgon åker jag och två coola brudar på kurs i Skara. Har den där hemska känslan av att ha glömt något. Men just nu känns det som hela garderoben är nedpackad så jag borde överleva 3 dagar.
Har motinerat ponnysar efter skolan idag. Lilleman hade damp! Händer inte alltför ofta men idag lekte han hingst och hade svansres på skogsbanan, självklart hade jag "glömt" slagrem också.
Muzzemannen invigde sitt nya träns som vi har fått av gulliga Emma. Ny tur och vi kom över den superläskiga bron (okej jag satt inte på men över kom vi iaf) Avslutade hela rundan med galopprace och hoppas att humöret på farbrorn hänger i tills på tisdag.
Snart ska jag sova, är extremt trött jämt nuförtiden. Måste prata med mammi om det, kan ju vara något fel på mig? Kollar väskan en extra gång, i och för sig kommer det inte få plats med mer grejer men ändå...
Inget bloggande under helgen ,tror nog ni står ut :)
/ K

Island

Har haft en riktigt bra eftermiddag, med ridtur på ungefär 2 timmar. Min lilla häst hette Fertná, en gammal men pigg dam. Kommer även ihåg henne från den tid jag & syrran var på ridläger på den gården, 6-10 år sen ungefär....
Lite träningsvärk i rumpan kommer det nog vara imorgon, men det var det värt!
Blev megasugen på kräm när jag satt på bussen från skolan förut, tur att coop ligger på vägen hem. Aprikoskräm till mellanmål.
Hade ett litet möte med min handledare i projektarbetet förut, hua vad jobbigt det kommer bli att slutföra allt jäkla jobb!
/ K


Hang with me

Mammi & Pappi har kommit hem från Turkland, bruna och med massa presenter. Jag fick en ny Britney Spears  parfym, sjal och massa godis. Bra att ha ett lager! Dock tycker jag nog de hade kunnat stanna kvar ett par dagar till!
Ogillar två långa dagar i skolan, men nu är tisdagen gjord vilket betyder att snart är det HELG igen :D Gillas skarpt.
Hissar Robyns nya låt Hang With Me, den har bara fastnat. Lyssna!
Dissar att det typ är minusgrader i mitt rum när jag ska sova, dunsockor och tights är på!
Imorgon ska jag rida islandshäst i flera timmar, många år sen nu. Ska bli så kul.
Snart sängen, tidigt imorgon, blä.
/ K






















Minikatten Liza Minelli fastande på bild igår!


Måndag

Ny vecka - nya möjligheter!
Första matte C lektionen. Hjälp mig är min spontana känsla.
Lite halvbra lärare, visst han vet vad han gör men va värdelös på att förklara.
Även första Foto A lektionen, kan bli bra! Lite dryga tider bara.
Fixade stallet imorse. Tog en liten motionstur med Muzze. Vi fick sällskap av 3 stora. Muzze tyckte han var kungen och höll lätt samma tempo som dom.
Hem och duscha innan skolan började 13.30, ganska bra ibland iaf.


Pebblan startade i Derbystoet igår. Grym spurt räckte till en 3de plats på den helt fenomenala tiden 12,8! UNDERBARA LILLA HÄST! En hals bakom vinnaren..... Tråkigt att inte vara där, men det blir fler roliga lopp den här säsongen!

Limen startar på Färjestad på lördag, Ivarsson JR kör. Vi hoppas på det bästa, med lite klaff och rätt humör på lillen kan första segern komma!
Nu blir det sängen, lååååååång dag i skolan imorgon och en del jobb i stallet! 
PUSS
/ K


Lite kul på måndagen

Såhär seriös kan man vara på lektionen 16.30-19.00 en måndag!

S









Sveriges sämsta?!

Jag börjar bli sjuk igen, funderar på om jag har ett av Sveriges sämsta immunförsvar?! Känns som jag nyss blev frisk från mina hostattacker och nu är det flodvåg från min näsa igen.
Hade egentligen tänkt följa med goa brudar till Nöjes idag för att se min nya favorit Oskar Linnros. Men med tanke på mitt tillstånd plus jobb 8 imorgon är det nog ingen klok idé. Åhhh vad det suger!
Har hjälpt Madelene att köra hennes hästar idag. Fick prova en ny förmåga idag, svansres och full sula på rakbanan. Jag trivs nog ändå ganksa bra med mitt nya "jobb".
Mina egna prinsar lever just som prinsar. Träningen går lite halvtrögt, men samtidigt går de som bäst då och det är huvudsaken. Att de ser ut som två ulliga köttbullar spelar mindre roll.
I onsdags var vi ett helt gäng flickor som förfestade hos Isabelle innan vi drog vidare mot Ankan. Bra kväll!
En dusch och massa sömn skulle jag behöva för att bli lite frisk, men just det jag börjar 8 så sovmorgon kan jag glömma men en dusch kan jag ju ta iaf.
Take Care!
/ K


Bilden är från i onsdags! snodd/lånad/kopierad (kalla det vad ni vill) från Hannas facebook =)


RSS 2.0