Elitloppet!

Sista söndagen i maj, alla vet vad som väntar, E L I T L O P P E T. T´ravfest i tre dagar i Stockholm. Lyckades inte övertala pappa att åka dit, men nästa år då blir det eller hur Helena?
Jag och bästa vän hade elitloppsparty idag, haha. Satt inne från 14-17.30 och följde allt på tv:n trots superväder ute. Helt grymma uttagningslopp, där svenskarna dominerade?! :D Segraren i finalen blev Torvald Palema och Åke Svanstedt, svensk seger med andra ord det satt fint!
Vi hade faktiskt vart ute innan travet började. Fixta lite i stallet och firat de två födelsedagsbarnen, godissyskonen Jidde Japp och Pelle Plopp. Blev även lite stek vid poolen också, aningen kallt i vattnet men det gick att bada ändå :) Känner att solen tog rätt så bra, lite röd på ryggen och det kliar!!!!  Invigde min nya bikini, jätte bra, ska nog köpa en liknande till.


Efter elitloppet kände jag mig så inspererad så jag tog min ameriskanska sulky och kötrde snabbjobb med Muzze. Konkurrenterna får tog springa rätt fort på måndag om Muzze är på humör!  Han behöver bara koncentera sig lite så går det av sig själv sen. Limerick den lilla söta vill bara vara ute hela tiden, alla andra hästar vill vara inne, för alla äckliga insekter och skit. Men inte L därför fick han gå ute själv hela eftermiddagen.
pusspådetfinavädretsomskafortsättaimorgon.
/ - Kajsa

Det är bara så, vissa är bättre än andra!


Timing.

Första riktiga sommardagen idag, supervarmt hela dagen. Perfekt timing för min nya bikini som kom igår. Jätte fin verkligen, och satt som ett smäck. Kommer nog användas imorgon, då jag planerar att steka lite.
Grillning hos storebror nu under kvällen, slutade i kaos då Albin slängde en vattenkanna i huvudet på Alva som började störtgrina och fick en bula i pannan.
Annars har dagen mesta dels spenderats i stallet. Körde båda hästarna. Limerick gick superbra i första intervall jobbet efter kastrationen. Har nog aldrig kört så fort med mini, och då var han ändå lite ömfotad. lovar gott inför framtiden!
Muzzeskulle få en lite lugn tur, snabbjobb imorgon. Dock blev hela hästen så svettig att han skummade?! 
Hoppas ni har haft en bra dag.
/ - Kajsa


Min nya bikini, finns på HM!


Schleeten i bött.

Nu var det ett par dagar sen jag satt vid datorn, känns faktiskt rätt bra ändå. Tog mig en day off idag, har faktiskt mått lite dåligt,huvudvärk och alldeles för lite sömn. Det beror främst på Alva som bott här hemma nu i tre dagar och insisterade på att sova hos mig första natten, resulterade i ingen sömn för mig i stort sett.Men nu är det frid i stugan igen.
 Så de dagar jag inte har suttit här då har det vart fullt upp med att underhålla en fyraåring, vilket inte alltid är det lättaste och rätt så krävande. Hästarna har inte riktigt prioriterats som de förtjänar den här veckan, jag ska återgärda det imorn.
Snart går jag och lägger mig, ögonen hålls knappt uppe.
puss.
/ - Kajsa

ps. Är det bara jag som hört ett rykte om att det ska bli supervarmt imorgon?



Vi älskar skumbad!


Tisdag.

Jag har pluggat massor och det bästa är att det fastnar! Underbart, kan bero på lite förkunskaper från förra året men men spelar ingen roll jag kommer ihåg! Idag var vi hos den kära rektorn för fyrtioelfte gången ungefär. Hon gav oss det bästa besked man kan få ; kom tillbaka imorgon?! Gaaahh kärring bestäm dig någon gång!
Slutade tidigt idag med vilket är bäst! För då hinner man med de fyrbenta vännerna också. Ingen körning idag. Jag fick motion ändå, L vägrade gå in från hagen så jag fick jaga honom.
Ikväll är det desperate housewifes, älska´rt  ♥
puss.
/ - Kajsa

Sommaren för två år sen, väcker minnen ♥



Monday.

Nu orkar jag inte mer plugg idag, har suttit med kära 2:a v.k. sen jag kom hem från stallet. Allt kvar att lära och lite kvar att skriva, min vecka kommer bli härlig. Min rygg känns helt paj också. Massage skulle sitta fint.
Lite kortare måndag än vanligt i skolan iaf, inställd matte och flyttad NK så jag slutade redan tjugo i två.
Hann köra båda hästarna och vara klar tidigt för en gångs skull. Limerick var som vanligt pigg och spurtade ordentligt på hemvägen. Muzze var mest rädd för gubbarna som renoverade en sommarstuga precis där jag körde, han är mes.
Resterande tid av kvällen kommer gå åt att duscha, plugga lite till kanske och sen SOVA! jag kom knappt upp imorse som vanligt, körde min vanliga  ett, två, tre, fyra, fem, UPP!
Jag har fått soleksem i ansiktet också, det kliar men är tecken på S O M M A R

/ - Kajsa

ps. till alla er på kroppkärr, ni behöver inte vara rädda om ni såg ett lodisspöke ute förut runt åtta. Jag kan lugnande meddela att det bara var jag som var ute och städa kaninburen i mina favorit trekvarts mjukis, puss.


Söndag och jag är slut!

Hej. Är helt slut efter en heldag med trav. Upp sju i mose för att hinna göra iordning till M&L innan det bar iväg till axevalla med Ploppen. Han blev tvåa och gjorde ett riktigt bra lopp så som hästskötare är man ju helnöjd :D Somnade på hemvägen, känner i nacken att det inte var det bästa jag kunde gjort. Har lite tendens till att somna på lite konstiga sätt i bilen.



Sov hos bästa vän Helena igår. Det var mys fast vi sov tidigt ;) Körde intervaller med M igår, helt okej. Han springer om han vill och det vet jag. Minst en gång per säsong går han riktigt bra så det är bara att vänta. L var dunderfin. Sån enorm lättnad att se att det gav resultat. Några veckor till med träning så kvalar han sen.

Har massa plugg jag borde ta tag i nu, men känner verkligen ingen motivation alls. Fett historiaprov på fredag och redovisning i engelska imorn. Efter den här veckan tror jag det är slut, men man får ju inte hoppas för mycket.
Nej nu ska jag gå och övertala pappa att vi ska åka upp till Sthlm och elitoppet på söndag :D

/ - Kajsa


Fredagkväll.

Hej. Jag känner att börjar bli trött ( skräll) Borde ta en dusch också. Det är så mycket man borde göra som aldrig blir gjort. Att börja plugga känns inte direkt lockande, fastän jag måste.
Det har vart håll igång här hemma hela dan. Alva & Albin sitter ju gärna inte still.
Blev en sväng till hästarna också senare. L börjar få tillbaka sin kulmage, härligt att se! Både M & L hade badat i leran idag och var helt gråa av torkad lera. Hyfsat rena blev de väl, men imorgon blir det bad.
För den som är intresserad att veta så var det iskallt i mitt rum i natt. Kunde inte somna så jag fick gå upp och ta på mig massa kläder stänga fönstret och ta två täcken. Härligt det!
Sandrii och jag har börjat med tradition på fredagskvällarna, då är det msn som gäller. Puss på det ♥

/ -Kajsa

God morgon.

Har just gjort mig klar, blev ingen jätte långsovmorgon idag men lite lagom sådär.
Igår hade 9G reunion i skogen vid grillplatsen. Rebecca & Jag var väl inte så där jätte sociala till en början men det blev bättre senare. Trevligt att träffa lite gamla klassisar igen.
Innan det åkte jag, mamma och pappa Värmland runt nästan. Vi åkte till ÖB i Edsvalla, herregud vilken normal människa åker flera mil för att få komma till ÖB ? Sen var vi iväg en sväng till Kil, ja vad ska man säga. Turen slutade iaf på Bergvik där vi käkade på Subway och köpt skor till pappa. Hittade en klänning som jag kanske ska köpa till systers student. Den är lila, tror ni det funkar?
Hann med och köra L också. Det är så kul för han har så mycket energi och vill bara springa. Ångrar inte kastrationen för fem öre!


Alva och Albin kommer hit snart. Barnvakt hela dan tror ja? Sen blir det myskväll framför tv:n. Känner att jag måste ttta på talang ikväll, finns ju risk för tårar.
Lägger även in två nya länkar, Rebecca & Soffan. Kolla in dom!

Ha en bra dag!
puss.
/ -Kajsa

Ny karriär?

Halloj.
Idag började min nya karriär som skådespelare, haha. Herregud, S1D ni har något att se fram emot den 4:de Juni. right Emma? Jag är iaf tjuv, som ser ut som en ninja. Jag skrattar bara jag tänker på det. Filmen kan eventullet läggas ut här också, håll ut.
Eftersom jag är L E D I G nu i fem dagar så hann jag med hästarna lätt också. Muzze fick motion. Massa farliga traktorer ute i skogen som plöjde i dikena, vilket gjorde att det låg massa gräs och grenar där = ponnyätande monster. Han gick helt okej, även om det inte vore fel med lite koncentration ibland. Limerick börjar lägga på sig lite igen, han har börjat bli riktigt fin med sommarpälsen och allt. Tyvärr finns det ingen hingst kvar i HK längre, Jiddes manligaste ägodel rök idag. Lika bra Helena, så vi kan visa vad de går för! :D
´
Har hört ryktas om ett 9G reunion imorn. Vi får se vad som sker.
puss.
/ - Kajsa


Trött.

Jag skulle kunna somna stående känns det som, inte bra. Imorse fick jag kör min nya specialare, räkna till fem och tvinga mig upp på fem. Inte alls kul, tidigt som attan vare också. Men nu ska jag inte klaga för nu har jag redan tagit helg, jippie. Ledig i fem dagar nu!
Nationella i matte avklarat idag, mitt vg rök nog :/ Nästa vecka väntar 4 timmars spanska i aulan, med hörförståelse bla. herregud jag är ju halvdöv hur ska jag höra va de säger i aulan?

Idag fick jag äntligen ta en tur med lilleman. Bomull i öronen den här gången för att få honom lite lugnare. Det blev bättre men han hade massa spring i benen, men det är kul ;)

Nu ska jag snart sova tror jag, ladda inför inspelning av film till svenskan med Emma, sevärt I promise.
/ - Kajsa


Tears.

Slog på tv:n en stund förut och fastnade vid talang. Victor 11 från Karlstad fick mig att börja gråta, så söt när han fråga om han fick krama dom. HejaHeja säger jag bara!
Skoldagen går väl inte till historien som den bästa kan jag väl känna, rätt slapp men ändå. Imorgon är det nationella i matte igen, orkade inte ens ta med boken hem. Sist öppnade jag ju den inte så jag tänkte; det blir bara tungt i väskan. Jag kommer ångra mig när jag får betyget sen, I know.
Åkte upp till molkom sen. Muzze och jag tog en körtur som piggade upp mig lite. M var busig så det räckte och blev över iaf. Hade tänkt att L skulle få lite motion idag också men pappa kom så tidigt, lite taskigt mot honom attt låta honom vänta. Det får bli imorgon istället, jag längtar ;)
kram.
/ - Kajsa


Dagens klädsel:
Chinos, Twist & Tango
Kofta, Sunshine
Linne, Zoul 

Sunday.

Slappaste helgen på länge känns det som ändå får jag massa saker gjorda! Har haft låååång sovmorgon två dagar nu, aldrig fel.
Ingen har väl missat att Norge vann eurovision igår? Det är så spännade när alla länder ska rösta, vaddå kompisrösta?
Körde M & L igår. Lillracern är superpiggelin nu, bomull och korta tömmar blir det nästa gång kan jag lova. Muzze va rädd för allt igår, så vi braka rätt ner i skogen och fastna i massa träd!
Ska ta och se till att jag får mer saker gjorda nu, innan pappa och jag drar iväg till stallet och senare hammarö för att se broders inlinesmatch.
puss, ha en bra söndag.
/ - Kajsa

Tur.

Ibland har man röta, något som hände mig idag. lite skräll faktiskt jag som alltid annars har otur. Iaf provet imorse, det var bara frågor som jag kunde. Då snackar vi röta eftersom jag hade pluggat ytterst lite. Som vanligt blev varken jag eller Evelina klara, fast vi fick mer tid.
Efter dessa krävande 2 timmar var jag och mina kära vänner värda en Mcflurry med kolasås och daim, men nej då har det jävla mcdonalds tagit bort kolasåsen! Kriiiiiiis jag fick ta choklad som inte var lika gott.
Utställning på museét sen, det var slappt och helt okej ändå.
Hade lovat Alva att följa med till hennes ridskola. Bilder finns nedan, så duktig är hon!
Pappa fick va skötare idag, enligt rapport mår boysen bra.
Förövrigt börjar helgen lugnt, vi får se vad som händer imorgon, troligtvis inget men man vet aldrig. Sandrii förgyller kvällen med lite snack på msn ;)
puss.
/ - Kajsa



Den lilla pållen hette Comet och jag fick dra fram honom för att han skulle springa (Y)

Skoltrött?

JAAAA, det kan man säga att jag är. Har prov imorgon, har jag pluggat? Nej. Borde jag plugga? Ja.
Men det gör jag inte för jag har fastnat här. Massa om EU måste sitta imorgon, rädd för att det inte kommer gå lika bra som det brukar. Annars har det vart ganska många inställda lektioner den här veckan vilket är skönt.
Jag blir bara så arg på skitskolan. Imorgon är det sista dag för omval för inriktning till tvåan, har man fått reda på om den jag har valt ska starta? Åhnej fastän rektorn lovade att vi skulle få veta!!  Utskällning väntar för henne!

L har börjat må bra igen nu! Skönt att se att han kan gå utan att ha ont, inget svullen alls idag. M anmäldes till tävling imorse, men det verkar inte som det blev något för vår del, surt för han visade lite form igår när jag körde.
Imorgon är det bara en lektion då med prov och sen ska vi till museet på utställning. Sen är det efterlängtad helg!
kram ♥
/ - Kajsa


Älskar bilden!
Fotograf; EmmaP.

365

Ett år går så fort. Idag har det gått ett år.
Jag minns alla gånger vi lekte godisaffär med alla olika knappar, att det alltid stod en skål med godis på köksbordet när vi kom, hur du alltid lagade bäst mat, när du berättade om när du var liten och läste lille pip när vi sov över. Jag minns allt, men jag orkar bara inte prata om det. skriva går lättare, även om tårarna rinner.
Min mormor var bäst. Jag vet att hon fick en långt och lyckligt liv, döden är en del av livet.

Jag älskar dej och kommer aldrig glömma dig.
Hoppas du har det bra i himmlen ♥

/ - Kajsa

Skamvrån på mig!

Fyyyy på mig, som hamnade här trots att jag inte skulle. Jag var bara tvungen.
Liten extra välbehövlig sovmorgon imorse. Sen väntade skolan, som för övrigt suger rätt hårt just nu ;) Lärarana verkar inte tro att man har något annat göra än att plugga på fritiden. Två prov denna vecka.
Har vart hos de små pållarna också. Limerick var fortfarande svullen, men det var betydligt bättre. Hann inte köra idag, så då kom skrittmaskinen väl till pass = Bosse träning ;)
Nu måste jag skynda mig till tv:n, sagohästen commander crowe skulle starta och det missar jag helst inte.
pussar.
/ - Kajsa

Söndag.

Söndagkväll, jag är trött som vanligt. Imorse vaknade jag av grannen som började såga med världens motorsåg halv tio, härligt för mig som hoppades på att sova bort halva dan.
Följde med pappa till bergvik, blev inget shoppat men kollade in lite snygga kläder. Är kär i en klänning från Paris, Kate and I, eventuellt något för syrrans student.
Åkte till stallet senare. Körde Limerick en sväng. 100% skuldkänslor när jag rent ut sagt tvingade honom att springa fast han inte ville. Jag intalade mig själv att det är för hans eget bästa och det var de ju faktiskt också. Syntes direkt när jag kom tillbaka att svullnaden började minska, så nu blir det en tur imorgon också.
Väl hemma var Alva och Albin på besök. Rejält håll i gång i ett par timmar.
sängen väntar på mig nu, extra sovmorgon i morgon, inställd engelska igen. Oja vi gillar´t
puss.
/ -Kajsa
Gangstern hade inga ute kläder med sig, jeansjackan kom till användning ;)

 Álva tvingade på mig ett lite 80-tals inspererat pannband.



Årsdebuten avklarad.

Bloggandet har fått stå i skuggan nu några dagar, massa annat som var tvunget att prioriteras.
Igår var jag och Muztang på färjestad och tävlade. Tufft lopp på förhand och det blev det också. Han kämpade verkligen så bra han kunde, men det är inte så lätt att komma ikapp när man står 80meter bakom hästar som sprang på hans rekord. Vi blev iaf oplacerade, men jag är nöjd med hans årsdebut, inte en galopp! Nu är det bra att leta proppar ingen, har ett fint på färjestad igen om en månad :D
Checka in den här + lite andra fina bilder på eemmap.blogg.se

Limerick är det synd om. Det har svullnat jätte mycket och han har fått lite svårt att gå. Har fortfarande ganska hög feber, men äter och dricker. Ska ut och köra en sväng med honom senare, så svullnaden förhoppningsvis går ner.

Annars blir det finbesök idag, Alva och Albin kommer.
Have a nice day.
/ - Kajsa

Uppladdningsdag 4

Nu närmar det sig med stormsteg :D Har inte hunnit bli nervös än, för det är för mycket i skolan just nu.
Hade NP i engelska imorse, körde totalt. Kändes som jag inte fattade någonting och bara gissade. Pappa sa förut när vi var på väg hem ; då blir du väl underkänd då om du inte fatta nåt. Tack för stödet pappsen.
Har gjort mer samhäll idag, allt är nästan nerskrivet nu ska bara allt läras in. Jag, Emma, Evelina och Rebecca var ambitiösa förut och stannade kvar i bilblioteket efter skolan, hela naturuppgiften är nu fixad härligt!

Stallet efter skolan, såklart. En joggingrunda med Muzze och en promenad med Limen blev det. Klarade av att tvätta hans sår själv idag, bra va? Lite för hög temp hade han men mår bra i övrigt så jag är inte orolig än iaf.
Imorgon sover jag hemma hos familjen Cederin, ett tag sen nu.
Måste gratulera Helena till andraplatsen idag med Pelle Plopp, snygg tid i årsdebut.en Hoppas bara han håller ihop så springer han snart ifrån Muzze lätt!
Nu ska jag sova, för jag är fruktansvärt trött.
puss.
/ - Kajsa

Uppladdningsdag 3.

100% plugg idag. Har fått så himla mycket skolarbete nu, förra veckan var det ingenting. Denna veckan blev det en bomb med massa saker i alla ämnen. Har försökt gjort undan så mycket som möjligt nu ikväll men det finns en hel del kvar.
Limerick mådde bra idag, fick stå inne. Ingen feber och var så pigg när vi tog en liten promenad. Bet mig i armen gjorde han också, pain! Det skulle bli bättre när han blev valack just de.........
 Helena fick tvätta det gulliga lilla såret åt mig, pallade inte att kolla. Herregud jag som vill bli veterinär, hejdå till den karriären?
Muzze blev bara borstad och fixad idag, fick stå i skuggan av lillebrorsan. Jag tror inte han led direkt.
Ska ta mig en dusch snart och ladda inför nationella i engelska imorn. bitti. Mitt sämsta läs och hör.
/ - Kajsa

Uppladdningsdag 2.

Dagens största händelse, Limericks kastration. så fruktansvärt vidrigt. Pappa orkade inte vara kvar så han gick så fort han fick bedövningen. Själv stod man ju kvar som stöd till den den halvsovande lilla skrutten. Jag tänker inte beskriva det så ingående, men det var mycket blod kan jag lova - för mycket. Nu är det värsta över tänker ni, men icke för jag ska tvätta det nu varje dag. det innebär att jag ska se såret på nära håll varje dag, usch stackars Lilla Ludde.
Blev ju inte så mycket skola för mig idag, skönt att jag missade veckans längsta dag:)

Red en tur med Muzze när vi kom tillbaka. Jidde var med och gjorde sällskap. M var smidig och pigg, så uppladdningen går som den ska.
Blev så jävla förbanad förut! Sådär att jag nästan började grina ;) Förstår inte hur folk har mage att klaga på alla andra men fixar inte något själv. Riktigt dålig stil, särskilt när man går ut och skriver massa skit på typ forum och liknande. Skärp er!

Nu ska jag byta datorn mot tv:n och se desperate housewifes. ♥
/ - Kajsa

Jag lider med min älskade skrutt ♥

Uppladdningsdag1.

ÅÅÅHHH nu är det igång igen. På lördag bir det årsdebut för Muzze kommer bli grymt kul. Läget är "iskallt" på travspråket. Riktigt rötet massa tillägg på bra hästar, det kommer bli svårt att komma ikapp. Men vet aldirg vad Muzze har för ess innanför rockärmen, haha han kan slå till och springa riktigt fort, om han vill! Det är just de som är problemet, han vill inte springa alla dagar. Iaf började uppladdningen idag. Lång borstning och en liten promenix och bete på ängen för att få upp humöret på gubben lite, inte vet jag om det funkar men man måste prova. Med från stallet är även Jidde som kvalar, det kommer gå bra. Shiet nu längtar jag och blir rånervös, dålig sömn den här veckan.

Råkade nyss riva mig på stolen så det blev en risp och lite blod på foten, aj!
Jag får dagens pucko priset idag, låste in hela nyckelknippan i skåpet. Jippie, springa köpa nytt lås medan Rebecca och Evelina bad vaktmästaren att klippa upp mitt gamla. Bra jobbat Kajsa.
puss♥
/ -Kajsa

all min lediga tid kommer denna vecka gå ut på att försöka få godingen pigg och springglad :D
     

Stalldag.

Min dag har spenderats i stallet. Fortkörning med Muzze först. Idag fick han gå med Pelle, vilket gjorde det hela mycket bättre. De två kan verkligen tagga upp varandra, synd bara att det inte flyter på i traven för Muzze förens efter typ tre intervaller. Men jag är nöjd, det gick riktigt fort där ett tag och om Pelle kan hålla det tempot och inte galoppera vinner han på torsdag, så de så Helena! Anmäler Muzze till färejstad imorgon, hoppas på ett bra löp. Vet  att jag ska värma som en galning innan så han kan trava iaf.
Körde Limerick efter de. Han var så fin idag min lilla skrutt. Han bara sprang utan att man behövde be honom, travet stämmer mycket bätte för honom också det bara flyter på. Härlig känsla. Vi körde en vända i backen och två i sandbanan vid sjön. Efter kastrering kanske han blir en liten racer trots allt.
Nej nu ska jag ta och äta super god mat, torsk från fiskbilen med massa god sås.
Ta hand om er.
/ - Kajsa

Stjärnor!


Duktiga Kajsa

Jag sitter i mörkret i datarummet, lampan är trasig och vi har inga som passar. Bärbar dator? ja tack!
Idag har jag vart duktig. Har skött provlopp på banan och hjälpt barnen på travskolan. det funkade bra.
Åkte med Helena & Peter upp till stallet förut. Kungarna blev ordentligt omskötta. Muzzze var dock helgrisig att ta in idag, börjar lukta lite form kanske. Limerick var mest söt, dampade bara när jag skulle tvätta såret på hans ben.
När jag kom hem sen var det bara att fortsätta med städningen av mitt rum. det blev väldigt bra och mysigt nu med nya gardiner, mattor och ommöblering. selma försstörde det hela förut genom att välta u en mina blomkrukor, jord över hela mitt nystädade golv och den nya mattan, jippie ibland är det underbart att ha kattunge.
Ikväll var det äntligen dags för robinson, gud jag är helt fast och har längtat hela veckan. Hejar på Lukas, som för övrigt börjar bli väldigt mager. Haha jag ser själv vad jag har skrivit nu, jag är nörd.
Imorgon gör den hemmabyggda amerikanska sulkyn årsdebut, vilket betyder snabba tider.
Puss ♥
/ - Kajsa

Bara för att jag vill ska ni få två bilder av min snygga fondvägg ;)
             

Valborg

Igår var det fjortisarnas afton, med andra ord valborg.
Min kväll spenderades hemma hos Emma, med henne & Rebecca. Matlagningen och lite mys innan vi drog oss ner mot stan och senare hem till Rebecca. Där bagarpöjken hade somnat på deras balkong, herregud jag kunde inte sluta skratta.
Bilden snoddes ifrån Emma, hihi bara för att hennes kamera äger ut alla andras




Idag tog jag mig en rejäl sovmorgon. Sedan åkte jag, mamma och Pappa till Ikea, inhandlade lite nya saker till mitt rum som ska fixas till imorgon. Blev även ett besök på Bergvik, inga köp där men mamma och jag ska på stan imorgon så vi får se om det kanske kan bli något då. Pappa följde med upp till stallet sen. Körde Limerick åt mig när jag körde Muzze. M var lite stel efter massagen i onsdags. L sprang på som aldrig förr och gasade förbi M på rakbanan, lite imponerad blev jag av både pappa och lilla Ludde, som för övrigt fyller tre år idag!  

/ - Kajsa

RSS 2.0