Virus på ingång?

Min dator har blivit seg, jag befarar virus :S Låter skrämmande..... Nejdå så illa är det nog inte, bara lite lätt överansträngd kanske.
Igår var jag & Muzzetussen på Mantorp, gick väl sådär. Först utan pengar på dålig tid, men inte hästens fel då vissa körde rent ut sagt kasst och domarna hade väldigt hög tolerans på allt. Ringer Sara imorgon, massage innan färjestad kommer sitta fint. Sen är det bara att gasa igen. Hjälmen blev superbra, kände mig så snygg.

Här är lite annat jag hunnit med under dagen:
♦ Haft biologi på älvkullegymnasiet.
♦ Bytt biologigrupp till en helt okänd..
♦ Sprungit runt halva stan och letat orienteringskontroller.
♦ Blivit förbannad x2 (vissa borde fundera lite på hur de egentligen beter sig)
♦ Kört Limerick, som har en dålig fotsing utan sko

Trevlig dag? Nej jag har vart med om bättre.
Nu ska jag snart sova så jag orkar upp och inte är så sur imorgon!
/ - Kajsa

Nya hjälmen!

Lördagen som bara försvann känns det som. Låg kvar i sängen rätt länge. Fixade lunchen till hela familjen, sallad med lite delikatesser som fetaost och soltorkade tomater i. Den blev riktigt bra!
Pappa kom och hämtade mig sen, vi åkte och hämtade min hjälm. Så snygg, är verkligen rå nöjd med den. Bild finns nedanför.
Åkte till hästarna sen, fixade iordning tävlingssakerna till Muzze och tvättade honom. Mina saker är också packade, kommer bli tidigt imorgon, väldigt tidigt. Därför blir det superlugnt ikväll, ska nog se Vi hade iallfall tur med vädret 2.
kram
/ - Kajsa




Okej den är ännu snyggare in real life ;)


Nu är det fredagsmys!

Det är vad som sker ikväll. Hade lite andra erbjudanden förut, men nej jag känner bara för att vara hemma och äta mitt godis! Lång dag och jag är trött, vet inte riktigt vad jag vill och hur det kommer bli. Nåt måste göras iaf, det är en sak som är säkert.
Slutade tidigare idag, eftersom vissa lurade min favvis stickan på matten. Så illa tycker jag. Åkte till stallet, red Muzze och körde Limen. M var snäll! Jag överlevde utan komplikationer, fast han såsade på första delen av skogsbanan för att sedan rusa tillbaka hem. L var fin som vanligt nuförtiden, rätt mkt spring i benen. Inte så konstigt eftersom att veckan har varit lugn för hans del. När jag var ute med L ringde mobilen (som så många andra gånger idag) Det var iaf från travshopen och min LACKADE HJÄLM hade kommit. Perfekt timing för nu kan jag ha den på söndag :D
Värt att tillägga är att min nya racercykel fungerade bra, lite rostig kedja och för hög sadel men det är lätt att ordna till. Nu är den gömd i skogen med ett fett lås fastsatt i hjulet, ramen och ett träd. HAHA nu ni molkomstjuvar kan ni ju försöka hitta och ta min lila skönthet!
Hungrig är jag också, men enligt säkra källor är maten snart klar.
ha det bra ikväll.
/ - Kajsa



      


Shopaholic!

Tur att man jobbade stenhårt halva sommaren så att man har råd att finansiera alla höstens köp. Mammi mötte upp på stan efter skolan. Hittade massor som jag ville ha och även då köpte.
Jag har i hela mitt 17 åriga liv velat ha en pikétröja men aldrig riktigt hittat någon snygg som sitter perfekt, antingen så är de lagom långa men då för stora i övrigt eller tvärtom. Men idag så bara hittade jag en, haha sådär som i en film ni vet när det blir värsta spotlighten över själva grejen. Okej riktigt så dramatiskt var det väl inte men jag hittade en som satt super bra på peak förut, det gjorde ju heller inget att det var 40% rabatt! Nu återstår det bara att se om jag kommer använda den........
Barnvakt efter stan, jo men det gick väl hyffsat. Lite gråt efter mamma, utspilld saft och yogurt. Rätt så smärtfritt får man väl ändå lov att säga.
Inget stall idag, pappa fixade det. Väntar på att han ska komma hem från broders hockeymatch för att ge en liten rapport.
bara för att jag är generös så får ni lite bilder på mina nya inköpta prylar :)
/ - Kajsa

       
Min nya lovley piké och ett annan tröja från peak, ej svart utan mörkblå. jeanskjol från åhlens, lite vardagsfin sådär!
Fick även med mig en halsduk från monki, en grå stickad tröja från monki, naturvita strumpbyxor (kan man använda det på hösten/vintern?) från åhlens.

Onsdag.

Jag är trött, det har knappt gått en vecka i skolan. Måste börja sova tidigt på kvällarna för att orka med mitt hektiska liv ;) Körde Muzze efter skolan, lat och seg så att jag fick spel på honom. Skärper han sig inte på söndag kommer vi bli riktigt dyng sist. Bussen till Molkom idag var rena mardrömmen, folk överallt som luktade konstigt och läste mina sms. Börjar bli lite smått trött på den turen nu...
I skolan idag hade vi första lektionen i textkommunikation, det känns som att det kommer bli veckans höjdpunkt faktiskt, värt att stå ut två år i klassen för att få läsa de kurserna!
imorgon blir det barnvaktning, kan bli skojigt om barnen är snälla. Tänkte dra med mig syster till stan innan också, hon måste vara expertrådgivare om mina kjolar.
take care.
/ - kajsa

Vill ha!

Hejsan svejsan. Sitter nyduschad i sängen, välbeövligt för mitt hår kan jag lova att den duschen var. Jag och syster har kollat runt på kläder på lite olika sidor. Det är så mycket fint jag vill ha nu till hösten! Känns som att tisdagarnas långa håltimme kommer bli extremt farlig, då gäller det att hålla i pengarna. Idag gick jag & emma och kollade runt lite affärer, hittade tre fina kjolar. Men vem har användning för det? Inte jag iaf, därför ska jag tänka lite innan jag bestämmer mig för vilken jag verkligen vill ha.
Skolan började på allvar idag, fick till och med läxa i matten, som kommer bli rent ut sagt skit svår i år, blä. Sen fjäskade jag lite för vaktmästaren så att jag fick byta bort mitt gamla neräcklade underskåp mot ett städat och fräscht mittenskåp, gött mos att slippa få ryggskott varje gång man ska hämta böcker.
Körde L en tur efter skolan, mest för att han skulle få röra lite på sig. Det gick fint och han var superpigg, fick nog lite extra power efter kvalet, härligt att känna. M startar ju på söndag, kvinnligt sällskap i transporten kommer han få, i form av Raiba som han ska åka med.
nu ska jag sova så att jag orkar med allt tjöt imorgon, eftersom att vissa av mina nya classmates har vissa problem med att hålla käften.
natti
/ - Kajsa

Monday

Har kommit hem från skolan och så nu. Inte ofta det händer att jag kan åka direkt hem faktiskt. Men eftersom att jag åkte upp och fixade ordning stallet i morse så är jag ledig nu.
Muzze var totalt oinspirerad förut, intervaller körde jag. Det gick inte så bra direkt men han trava iaf och det känns som huvudsaken. Farten kommer när han fattar att det är allvar, vilket han inte tycker det här hemma på rakbanan.
Hade bara två lektioner i skolan, idrott och sen spanska, fick ju självklart sämsta spanskatiderna. Fast jag slutar halv ett på fredag, det är ju skönt.
Snart ska jag åka iväg på styrelsemöte för ponnyklubben, känns som det kan bli en fight :S
ha det bra så länge!
/ -Kajsa


seg söndag

Idag har det inte ett dugg här hemma. Jag sov bort halva dagen, skönt + att jag var värd det efter att ha gått upp 06.15 i lördags! Sen har datorn fått jobba hårt i stort sett hela dan. Åkte upp till hästarna förut, pappa följde med så det gick fort att få allt klart.
Imorgon är det skola igen. Ska åka upp och köra intervaller med Muzze innan den börjar 12.20. kan va gött ha det klart eftersom att det troligtvis är styrelsemöte på kvällen sen. Måste ju gå upp tidigt så det blir kudden tidigt ikväll. Just det anmälde Muzze förut, nästa helg blir det gasen i bött (hoppas jag iaf)
lite fix och trix blir det nu innan jag ska sleepa.
kramar.
/ - Kajsa

Kval!

Ligger i sängen och somnar snart, är hur trött som helst. Verkligen en riktigt urladdning att åka på trav en hel dag! Dagen har iaf gått hur bra som helst. Limerick har skött sig från det han gick på transporten imorse tills det att han kom hem ikväll. Stod hur snällt som helst både på dit-och hemvägen, lite mat hjälper alltid. Skötte sig perfekt när jag sela, värmde och körde själva kvalet. Tiden blev 2.33,5, vilket är bra för L. Det känns så himla bra nu att äntligen få visa att han kan.




Min lilla KUNG!

/
-Kajsa


ps. Tack Helena för bilderna och Grattis till Pelles tredjeplats!

Imorgon gäller det!

                                                                Imorgon gäller det, sköt dig nu älskade vännen ♥

Jag är nervös som aldrig förr. Det är inte kul ska jag säga. Vi åker tidigt imorgon, spelar nog ingen roll för min del eftersom jag ändå inte kommer kunna sova. Kommer även köra med lösa skor, vi hoppas de sitter hela kvalet iaf. Han får skylla sig själv, eftersom han vägrade att låta peter rycka av dom eller slå i nya söm.
Duschen väntar sen ska jag försöka sova!
ha det nice.
/ -Kajsa


Dag ett klar!

Första skoldagen avklarad. Vad ska man säga, hmm skatorna flyttar inte till Afrika över vintern det är en sak som är säkert iaf. Klassen är väl sådär, kunde ha vart bättre ;) Samtidigt känner man ju inte så många än, Emma & jag får väl ha vårt eget gäng i två år lika bra det. Fick åka båtbuss för första gången idag, till Mariebergsskogen. Där gick vi lite tipspromenad och fick fika/lunch- en bulle. Imorgon börjar vi tio, hoppas det känns lite bättre då.
 Åkte och körde Limerick sen. Gick bra, laddar för fullt tills på lördag!
Nu ska jag snart sova tror jag faktiskt, har fått någon törstattack bara dricker och dricker men det hjälper inte.
pussar.
/ - Kajsa

Grattis Helena!

Grattis till Helena, som fyller 16 år idag! Ha det bäst hjärtat ♥

Snart drar jag mig mot bussen, halv tolv upprop i aulan. Jag känner mig faktiskt lite nervös :S Tur att jag har Emma med mig iaf, hade ju vart hemskt att behöva byta skola och känna så gott som ingen.
Hoppas på bra klass, men det kan bli tveksamt på den punkten ;)
Åker och kör Limerick sen, måste få röra lite på sig innan den stora dagen.
nej nu får jag skynda mig.
ha en fin dag!
/ - Kajsa


Slut på friheten

Sista dagen på lovet. Känns som att det var igår som vi satt i aulan och hade avslutning. Sommaren har vart så kort men samtidigt lång, haha där fick jag till det. Ändå känns det inte jätte hemskt och jobbigt att komma tillbaka, lite spännade sådär med ny klass, nya lärare och nya ämnen ( som man faktiskt har fått valt själv lite grann) Börjar halv tolv imorgon, lite lagom sådär, antar att det inte blir så länge. 
 
Va ju hos tandläkaren imorse. Gick fort och bra. Mina tänder är ju bara så rena, man kan nästan spegla sig i dom enligt tandläkaren! Fast jag fattar inte riktigt hur dom tänker när dom pratar med en och frågar saker när man ligger där och gapar, lätt att svara lixom.
Körde Muzze förut, som en liten grand finál på lovet. Han var galen och rädd för kossorna.
Nu ska jag duscha och välja ut kläder tills imorgon, annars finns det stor risk att jag inte kommer hinna till bussen imorgon;)
/ - kajsa

L ♥

Annonsbilden som gjorde att vi köpte den lilla galningen!

idag gjorde han mig faktiskt stolt lilla Flurry! Åkte hela vägen själv in till banan utan problem. Kanske inte är så mycket att vara nöjd över tänker ni, men jo för är det! För har man haft en häst som hängt över bommen med frambenen varje gång så är detta ett stort steg. På banan gick det också toppen, lite fjantig i stallsvängen som gjorde att det blev ett par galoppsteg. Men kvaltiden grejar han galant på lördag om han är någorlunda skärpt! sen åkte han snällt på hemvägen också, duktig kille det ♥
Hem, duschade och fixade mig i ordning lite innan jag mötte upp Emma, Rebecca och Elenor för att ta en fika på stan. Köpte även present till presonen-som-fyller-år-på-torsdag, lite svårt eftersom hon inte önskar sig något. Hoppas det blir bra iaf.
imorgon är det tandläkaren som gäller, ska nog använda lite tandtråd ikväll så hon slipper klaga på det iår igen.
love.
/ - Kajsa

Nervös redan idag, ser inte ljust ut!

Jag hatar att vara nervös! Anmälde Flurry till kvalet på lördag, hjälp mig gud snälla. Jag lär väl hinna få ett par nervösa sammanbrott eftersom det är fem dagar kvar till lördag!  Lite chansing känns det som, ska ner och testa lite på banan imorgon. Lyckades få spår fyra också, snävt att vända och det vet jag inte om L vill vara med på, tur att han inte är så stor iaf. 
 Har vart nere i stan en stund idag, hittade inget. Letade present till Helena men fann inte den perfekta så jag får klura lite på det tills på onsdag.

I morse ringde stenålders mobilen, dolt nummer, spännande. Då vare tandläkaren som ringde om tid; " Kan du komma imorgon?" Nej tyvärr vanliga människor (iaf jag)  bruka ha planer för nästkommande dag, fick en tid på onsdag iaf. Det är väl det vanliga " Åh vad fina tänder du har och vad bra du borstar, men du måste använda tandtråd"  Men det är bäst att gå dit medans det är gratis ;)
 Syster var med till stallet förur, hon red Muzze. Smart av mig att skicka upp henne så att jag själv slipper så ihjäl mig om han skulle busa. Det gick dock bra, lite sakta kanske.
nu ska jag väl vara lite social med familjen innan jag lägger mig ( måste vända rätt dynget)
PÖSSS
/ - Kajsa

M är på G!

Frustrerande är det rätta ordet. Fortkörning med Muzze, som kändes kanoners! Anmälan till Romme börjar snart, det är sura är ju att pappa ska bort på någon töntig träningsmatch mellan FBK-Frölunda och inte kan åka med. Skit! Han är ju i form nu, men det är ingen idé att bråka (med tanke på beställning av hjälmen) haha så jag får väl tänka på den när jag blir förbannad då.
annars kan man väl säga att jag har sovit/slappat bort hela dagen, orkar inte ta tag i något. Känner mig lite sliten efter igår. Sen börjar ju det bli dags att vända rätt på dygnet också nu innan skolan börjat, läggdags innan halv elva idag då, yeah right!
maten väntar, har inte ätit sen frukost så det kanske är på tiden.
/ - Kajsa


Trevlig lördag (som är den sista på lovet)

Är hemkommen nu, har hunnit läst lite bloggar och funderar på att sova, ingen dum idé faktiskt. Kvällen har spenderats med fina tjejer, Emma, Ida och Sandriiii.Vi käkade på kebabhouse och gick på bio sen, Sommaren med Göran. Kanske inte världens bästa film men den gav ändå många skratt!
Under dagen har jag vart på travet, V75 på färjestad idag. Många fina hästar och många trevliga personer träffade jag där. Det bästa var nog ändå att jag äntligen beställde min lackerade hjälm, om två till tre veckor kommer den, längtar redan.
Hann med M&L också på något mirakulöst tidstopparvis. L var hur lugn som helst idag, tumme upp! De fick också lite presenter idag, haha nya grimmor och L fick en ny tävlingsförbygel (det börjar ju närma sig).
Nu ska jag bara schasa ut kissekatten och eventuellt läsa några rader i min bok innan jag sover.
natti
/ -Kajsa

kval eller inte?

Beslutsångest suger verkligen! Vet inte om jag ska anmäla L till kval nästa lördag eller om jag ska vänta. Körde fort idag med pappa och Muzze, visst han springer ju tiden enkelt men magkänslan är inte riktigt rätt ändå. Det känns ändå som att han skulle gå framåt med ett kval, bara att få vara med och känna på det här med tävling skulle nog vara bra för lilla Flurry och hans nerver. Anmälan är på måndag så jag har ju ett par dagar på mig att tänka. Hörde att pappa yrade om problem med skjutsen (som vanligt nu förtiden) Det får lösa sig ändå!
Vill ju även anmäla Muzze till romme som är nästa fredag, har kollat proppen ordentligt och det skulle passa perfekt för honom! problemet är även här skjuts, synd att inte syrran kan köra hästkärra än.
 Nu blir det tv-kväll och ladda inför v75 imorgon. Då ska jag beställa en lackad hjälm också, ÄNTLIGEN. Kommer svida rejält i plånboken, för jag ska betala hälften. Men jag skiter i det för de är sååååå snygga!
ha det bäst.
/ - Kajsa

Lägg ner coop nära!

Idag har jag verkligen inte gjort någonting känns det som. Vaknade sent, glodde på film fram till lunch. Lagade lite mat, som inte var speciellt god. Åkte iväg till coop för att köpa en väldigt god sås, som kan ätas direkt utan att tillagas, snabbt coh enkelt. Men självklart har ju inte skitaffären den såsen, uuhh vad arg jag var. Kände ju typ redan smaken i mun, kom hem med en annan värdelös sås, blääääää!
Åkte till stallet, gick från bussen. Fick sjukt ont i magen och höll på att spy, inte kul.
sen jag kom hem har jag luggit i min säng med datorn framför mig, varvade lite med tv:n förut också. Känns lite bättre nu faktiskt, bra det för imorgon ska det köras fort med L&M!
rätt värdelöst inlägg men nu vet ni iaf att jag lever!
/  - Kajsa


Glass i stora lass.

Är så grymt sugen på glass, vet inte varför men jag måste ha! Och jag råkar veta att det står ett helt paket glass i vårat kylskåp, mmmmmmmm snart bliir det en hel skål.
Åkte ner till mamma i affären för att hämta mina block som hon hade beställt. Fick ju cykla lite på min nya skönhet också, rulllar riktigt bra! Eftersom vissa (hmm) inte verkar vara läskunniga fick jag installera de nya telefonerna i affären, är man teknisk så är man.
Tog bussen till stallet sen, power walkade från bussen. skönt att slippa tänka på allt ett tag. Körde M&L. M var riktigt pigg och fin, vill starta nu med honom! L va också bra, gasade på lite på rakbanan och han kan springa bara han vill. Får bli banan till veckan med honom eftersom vi inte har någon bil med dragkrok hemma.
Duschen väntar nu känner mig hel skabb, inte kul.
/ - Kajsa


Vi hade iallafall tur med vädret!

Liseberg igår blev väl inte riktigt som i hade tänkt oss. Det började med att Helena upptäcker att även hon har fått vattenkoppor :S Sen tror jag nog de flesta, dock inte jag, hade räknat med lite mindre köer.
Vi hann med att åka ganska mycket iaf. Och jag vågade åka höjdskräcken för första gången!!!! Inte illa, jag och H var rätt så nervösa hela vägen upp, det är äckligt långt ner till marken kan jag lova!
Men vädret var superbra hela tiden, det gör allt  mycket enklare och roligare.
Funderar på vad jag ska göra av den här dagen, hästarna borde köras så jag får väl åka till dom snart.
Pusss
/ -Kajsa


Update

Tänke  ger er en liten update före jag åker. Sitter och äter frukost, bestående av yougurt och frukostwasa. Halv tio kommer Cederinarna och hämtar upp och oss sen är det gasen i bött till Göteborg.
Jag börjar bli lite nervös faktiskt, känns som jag kommer fega ur på alla karuseller, haha.
Petter tjatar som jag vet inte vad; " Vad tror du dom kommer åka" " tror du dom vågar åka allt"? Herregud, vi ska sitta i en bil i typ tre timmar, du kommer ha tid att fråga. Men han blir alltid sådär när vi ska bort.
Nu ska jag fortsätta äta och läsa lite tidning.
Ha en bra dag!
/ - Kajsa



ps. Helena om du hinner läsa det här så tog jag tights och lång t-shirt ;)

Ny cykel.

Idag har jag fått en ny cykel, välbehövligt! Hade faktiskt tänkt bjussa på en bild på den nya skönheten, men kameran ville inte vara med och nu är det alldeles för mörkt. Den är riktigt snygg, silvergrå dammodell med treväxlar, passar perfekt till mig. Problemet är bara vad den ska kallas, förslag?
Åkte till stallet sen, boysen mådde bra. Blev bara lite snabbt idag eftersom ingen skulle köras. Gick in och hade lite kvalitets tid med Helena sen, haha och nu sitter vi här och har stora problem med vad vi ska ha på oss imorgon då vi drar till LISEBERG!
Pappa hörde på nyheterna i morse att myggen är aggressiva, jodå det har jag märkt av. Så fort man går utan för dörren får man ju fem nya härligt kliande myggbett!
Duschen blir det snart, sen lite webtv innan jag somnar.
/ - Kajsa


Resultatet av gårdagens shopping.

Här kommer bilder på vad som köptes igår på stan.






Jeans, H&M
Vitt linne H&M
Svartmönstrad blus, H&M
Lila kofta, H&M
Grå Hood, Peak

Kände att jag fyndade rejält på H&M igår. Allt jag köpte där var sammanlagt billigare än hooden, men skit samma för jag ÄLSKAR gosiga peaktröjor :D
/ - Kajsa

Nya Örjan?

Väntar på maten som pappa är och hämtar, kebab blir det för min del. Ingen orkar laga mat här hemma.
Det har "gått i ett" för mig hela dagen. Blev väckt av telefonen klockan nio, storebror ringde och ville ha med mig och bada. Hallå det va inte ens fint väder, jag följdde med iaf. Vädret blev ju bättre under dagen fast vattnet var svinkallt men jag doppade mig en gång faktiskt! Trots att Alva tjatade om att jag skulle bada och att det var jätte varmt. 

När jag sedan kom hem vid tre tiden åkte pappa och jag upp till hästarna. Jag skulle köra båda hästarna, men pappa sa att då har ju inte jag något att göra = kan inte jag få köra?
Sagt och gjort, han fick låna Muzze för första gången. Gick överförväntan! Limerick fick ett helstängt huvudlag, som gjorde att han koncentrerade sig mer och med lite press från Muzze gick det super bra i intervallerna.
Nehe nu ska jag äta,lite senare tänkte lägga upp några bilder på de nya kläderna jag köpte igår...
/ -Kajsa


Boys,boys,boys                                                                   Pappa tyckte han va så lik Örjan Kihlström
                             

Stan med Mammi

Snart drar jag och mamma ner till stan, känns som storshopping på G. Borde göra mig klar, men problemet är att jag inte vad jag ska ha på mig. Svårt beslut verkligen. Ska cykla på min conny nobell cykel ner till stan, livsfarligt eftersom bromsarna är paj!
Nu kom kissekatten och ville låna datorn också, då kan vad som helst hända.
Nej nu ska jag ta tag i mina klädproblem.
take care.
/ - Kajsa

Mosquitos.

Nu är jag mätt! Middag på altanen med family nyss, blev tvungen att gå in eftersom myggen älskar mig, men jag älskar inte dom direkt...
Solade lite på förmiddagen, har fått färg i ansiktet igen. Så nu ser jag inte ut som ett levande lik längre ;) Fixade lite lunch innan jag åkte upp till hästarna. Motionerade båda två. L busade lite men var rätt bra annars. M busade mycket, formformform!
Vet inte vad som händer ikväll, ganska lugnt verkar det som iaf men man kan aldrig veta vad som dyker upp?!
ha en fin kväll
love ♥
/ -Kajsa

Night with E.

Kvällen blev väl inte riktigt som planerat direkt. Mamma & pappa hann inte va hemma i två timmar innan vi var ovänner, just nu orkar jag bara inte med dom. Fattar nada helt enkelt.
Så därför tog jag & E en "liten" spontan cykeltur. Vi skulle egentligen suttit på våran parkbänk men eftersom det kryllar av mygg som måste älska mig gick det inte att sitta där utan att bli sönderbiten. Alltså vi cyklade runt lite överallt & pratade om allt möjligt ( som vanligt ). Nu är jag precis hemkommen och har dragit på pyamasen (långbyxor&långärmat ska det vara) Känns som att det kan vara dags att sova nu, fast jag måste nog se lite webtv först :P
gonatt allihopa.
/ - Kajsa

Sunshine.

Väntar på att mamma & pappa ska komma hem, de har räkor med sig som blir middag ikväll, love it.
ATG live har också vart på här nu ett tag, Frenchwoman ville inte riktigt vara med idag och galopperade från start, flurrad i huvet som tove säger.
Vädret höll i sig, E & jag åkte ut till örsholmen förut och solade, vattnet var iskallt men vi doppade oss en gång iaf. Färgen från kreta börjar kommma tillbaka, YES!
Åkte förbi hästarna förut också, fick bara rengjort och blev borstade. Har lite beslutsångest om M, det gör mig lite stressad. Anmälan till två av loppen är imorn....
ska fixa lite tillbehör till räkorna nu med syster innan M&P kommer hem.
ha en bra kväll!
/ -Kajsa


5/8

Varning för galen katt som nyss satte klon i min stortå, pain. Fast det hjälpte lite med ett plåster ;)
Har vart riktigt varmt idag (kors i taket) Hoppas det håller i sig bara för imorgon har jag & E badplaner.
Hästarna har fått största delen av dagen, körde båda två. L kunde tydligen springa idag så jag är nöjd, men jag tror minsann att jag måste bli strängare mot honom, inte alltför lätt....
M fick lunka två vändor på skogsslingan, vi träffa en orm uuhhh. Har lite beslutsångest vad gällande Mr M, massa bra lopp på vettigt avstånd. Vet inte vart jag ska åka och hur mycket han egentligen ska starta, får ta en diskussion med chafören imorn.
Jag & T såg en film efter våran delikata middag som bestod av kyckling wrap. Filmen vi såg var Rallybrudar som gick på någon canal +, riktigt kul faktiskt.
Städade kaninburen förut, kom en mygginvasion och det kliar rejält nu kan jag lova. Tur att man har lite supersalva från Grekland att smörja in betten i....
take care.
/ - Kajsa


Välbehövlig snaggning.

Händelserik dag måste jag säga. Stallet först på förmiddagen med syster. Gjorde bara iordning snabbt. L krånglade när jag skulle göra rent föttera på honom, jobbigt. Men är han ändå så söt och charmig, plus att det är bra för mig att få kämpa lite med något ;)
Skyndade hemåt och hann bara byta kläder och fräscha upp mig lite innan jag tog cykeln ner till stan, på en rekordtid ;15min! Hade klipptid, syns inte så stor skillnad men det känns desto mer. Sparar ut det nu ett tag till, innan det troligtvis åker av igen.
Efter frissan träffade jag Emma, och vi mötte Sandra&Ida senare. Vi tog en fika och kollade runt på stan lite innan det var dax att åka hem och fixa middag. Mamma & pappa åkte ju bort i morse, fråga mig inte vart. Bilen hade gått sönder när de var framme, HAHA så går det när man åker ifrån sina barn! Han ser allt däruppe.
Nu ska jag fixa mig iordning för kvällen och kanske dra på en movie.....
 ♥
/ -Kajsa

Confused.

Har nyss avslutat ett very långt samtal, med en ponnymamma. ville kvala tillsammans med mig & L snart. Vet ju inte riktigt om mannen vill springa, måste testa på banan någon dag. Körde ju honom fort tillsammans med jidde förut. Vet inte om jag är nöjd eller inte. Han kan men han skiter i det. travade som en kratta i två intervaller tills jag piskade till honom med spöet lite, då flöt det bättre och gick automatiskt 10sek sanbbare. Skit, vet inte vad jag ska göra med honom. Skulle ju vilja kvala och starta någon gång iår, men är han inte mogen tänker jag inte pressa honom, ett bra beslut som jag tog förut innan jag åkte därifrån.
Muzze fick lata sig idag, han hade lyckats ha sönder sitt nya eksemtäcke. jippie, ingen idé att laga ens. Pappa fick köpa ett nytt förut, byebye med ytterligare 900;- spenderade på Ms eksem. Han kliade sig extremt förut, hade inte ens ro att äta, plutten.
Fick skjuts in till stan av A&H förut. Träffade familjen Carlsson/Myrer där och följde med dom hem. Lekte "drakfängelse" med Alva, sen sminkade hon mig med läppstift (som smakade krita) runt hela munnen.
Imorgon ska jag klippa mig, funderar på att klippa av det igen, hatar verkligen den nuvarande längden. Blir även en liten reuinon med Emma, Sandra & Ida, trevlans.
sovasovasova!
/ -Kajsa

3de augusti.

Hej, blir bara ett snabbt inlägg innan jag måste göra mig i ordning. sitter i sängen och har ätit en skål med yougurt här, inte bra alls. ska åka bussen till stallet sen vid halv ett, har en del att göra innan dess. L ska få gå fort ihop med Jidde idag, får se om han vill springa eller inte.
åkte ner till rebecca igår kväll, där även emma va. fick träffa Rs nya lilla vovve, tottis. så söööt, skulle kunna tänka mig en sån faktiskt ;)
ska ta tag i dagen nu, hörs senare
/ - Kajsa

Eskilstuna

Hemma igen efter en lång dag på eskilstuna med älskade Muzzetussen. Åkte hemifrån kvart i sju och lämnade stallet halv åtta. Somnade såklart på vägen, skräll. efter två och en halv timme senare var vi framme på banan.
Värmde ganska tidigt, kändes helt ok. Skynda iväg och blåsa alkotest ( det lyckas alltid bli i mitt lopp, hmm ?)
Blev nerstruken till spår sex, muzze gjorde något otroligt idag! Han gick fram till vingen och va snabb ut ifrån start, han börjar lära sig. Hamnade på andraplats direkt, men det gick fort där framme och Muzze tog ett par galoppsteg så en häst gick förbi. Sen drog vi ifrån en klunga på tre hästar och Muzze gjorde ett riktigt bra lopp och slutade trea. Drev i stort sett ingenting sista biten och klockan stannde på 2.03,2, näst snabbaste tiden han har gått i hela sitt liv!
Vi fick nya erfarenheter idag också, dopingtest efter loppet. Jaa, det tog ett tag innan Muzze ville kissa i håven med plastpåsen i ;)
dagens diss går till tanterna som först lovade pappa att vi skulle få lasta Muzze i deras stall men sedan ångrade sig, de trodde nog han bar på en livsfarlig sjukdom, yeahright det är ju därför jag åker och startar med honom, fy på er!
Är iallafall supernöjd med dagen och hästen, nu är det riktigt kul att tävla igen!
funderar på om någon av mina vänner vill umgås med mig ikväll, tveksamt kanske :P
ps. syrran och jag fick 5 rätt på v75 igår, pengar.......
/ - Kajsa


Bild från i våras tagen av Emma.

Spänning.......

Spänning på hög nivå här hemma, syrran och jag fixade ihop ett V75 system imorse. pappa & jag lämnade in det förut när vi va och handlade. Iaf vi har 4/5 rätt än så länge, brände i gulddivisionen men vi hoppas på sex rätt!

så kul att höra när syster blir nervös: "styr ner, styr ner du kan ju inte va därute och köra" " spring nr.. annars blir du hamburgare"

grillat till middag ikväll, gött de. ser att pappsen har meckat ihop den nya grillen.
drar mig iväg till emma senare, movienight och uppladdning inför imorgon. hästen är tvättad och grejerna packade, imorgon kör vi så det ryker!
ha det fint ikväll.
puss
/ -kajsa


RSS 2.0