Massage

Idag fick Muzze massage för andra gången i år, det gillade han och somnade lite ibland. Fortkörning för honom förut, okoncentrerad till max och sprang bara och lekte rätt hyfsade tider. Nytt jobb på söndag tillsammans med Pelle, hoppashoppashopppas på förbättring.
Imorgon är det valborg, vad ska ni göra gott folk?
Själv har jag inga planer alls så vi får se vad som händer.
ska se missade avsnitt av mitt lovely andra avenyn nu, dum tid för de är samtidigt som desperate housewifes och det missar man inte i första taget ;)
puss.
/ - Kajsa

Akupunktur :S

En helt vanlig (tis)dag.

En helt vanlig dag skulle man kunna kalla detta. Min pappa hemmafixarn var i farten förut och lagade dörren till mitt rum, äntligen. Hur länge har den stått så där egentligen? Typ fyra år kanske, jag har ju haft en dörr men själva handtaget och låsningen har varit trasigt sen hm ja råkade få dörren att gå i baklås. Klantigt, ja vet men nu har jag fått nytt + en nyckel till som kan va bra att använda om man har besök :D
Det var nog dagens mest händelserika sak skulle jag tro.
Lämnade in svenska uppsatsten förut, kände mig inte nöjd direkt, självkritisk I know. Läraren lovade att läsa min först och ge mig ett omdöme på torsdag, här snackar vi om att vara favoritelev ;)
På tisdag nästa vecka försvinner Limpans kulor haha stackarn men så går det när man inte sköter sig. Jag får ta ledigt halva dagen, lärarna kommer nog gilla mitt skäl kastrering av ponny. Skit i samma, mina pojkar går före skolan.
Snart blir det läggdags för mig som är ständigt trött nuförtiden. Börjar elva imorgon, I like it very much!
/ - Kajsa


Majken

MIn svenska är klar!!!!!! elr nästan klar. Bara källförteckning som ska dit och det ska jag fixa i skolan imorgon. Känner mig duktig, även om det gick trögt i slutet på diskussionen men men de blir nog bra.
Jag & Emma "gjorde barn" på NK idag. Vi skulle blanda arvsanlag från båda, typ blåögd elr brunhårig etc. Reslutatet blev Majken, en riktigt snygg brutta ;)
Träning för båda ponnyerna idag. Limerick hade åkt på däng igår så hans ena frambenen var väl inte sådär jätte fint men han hade inte ont och sprang på normalt. Väntar på tid för kastrering nu, vill inte vänta längre nu.
Muzzetusse och jag tog en kvällstur. Omottiverad till max var den gamla gubben, men ju mer han fick springa dessto piggare blev han så till slut gick det fort. Hoppas på skor nu någon dag så han kan få åtminstone två jobb innnan start.
Snart blir det en dusch för min del och sen väntar sängen. Btw. msn funkar på datorn igen så är det bara att adda [email protected]
puss.
/ - Kajsa

Söndag.

Jag pluggar, det går hyffsat okej ändå får jag lov att säga. svenska uppsats som ska lämnas in alldeles för snart.
Har jobbat idag, städat i en av pappas lokaler där det numera är kontor. det betyder mera pengar till mig :D
Tove följde med mig till M&L sen. L hade varit i fight med J och haltade när vi tog in honom, lite svullen i en bakbenet men ingen större fara. Frambenen var också lite skadade. Två sår, varav ett riktigt äckligt. För övrigt njuter han av de sista dagarna som riktg man!
Kom just precis nu på att engelskan är inställd imorgon, på riktigt den här gången. Välbehövlig sovmorgon för mig, som inte sovit så bra inatt. Nej nu ska jag fortsätta med svenskan.
kram ♥
/ - Kajsa

Nu ryker dom!

Nu är det bestämt. Limerick kommer förhoppningsvis någon gång under nästa vecka bli av med sin käraste kroppsdel. Hoppade över bommen idag igen, suck. på väg ner till banan. Gick lättare att få ner honom den här gången. Men det funkar ju inte längre. Känns som ett bra beslut, för nu är både jag & pappa överens om att det blir bäst så. Negativt är ju att han blir lite sen i matchningen mot hösten men men det är ingen idé att prova mer han har fått sina chanser nu.
På banan får jag väl säga att det gick bra, tidsmässigt klara han kvalet om två veckor men det går ju inte eftersom han ska kastreras.

Resturang med släkten på kvällen. Lite mysigt sådär. Farmor och farfar har vart gifta i 50 år. Herregud helt sjukt ju. Farmor va väldigt ung när de gifte sig. Massa mat blev det, så jag känner mig lite sådär halvt spyfärdig. Rena rama vinsten att träffa dem för jag, tove och petter fick 250 kr var av dem.Klirrar gött i kassan som va lite tom efter förra helgen;)

Är väldigt trött , borde nog lägga mig snart känns det som innan jag somnar stående.
/ - Kajsa

Dagens outfit; svarta jeans zoul, t-shirt zoul & jeansjacka sunshine.





Samma sak varje gång,
du fattar inte hur ont det gör.

Blodssystrar

Blodssytarar, now and forever.



Ja vet det låter farligt, det är det också särskilt om ena personen har typ aids elr någon annan livsfarlig och smittsam sjukdom. Vad jag vet så har inte Emma Persson det. Idag blev vi blodssysystrar. Japp på naturkuskapen, efter att vi proppat i oss massa godis och fått en sockerkick.
   Som jag skrev igår höll vi ju på med ett litet expriment och då kläcker jag den smarta iden om blodssytrar. super enkelt för er som vill prova, var bara helt säkra att ni är friska. Stick bara ett litet hål i fingret på varandra och blanda blodet med varandra. Observera det måste vara samma finger. Kan låta lite äckligt men lite får man ju offra sig.

Nu på våren börjar hingstarna bli galna, inte bara de fyrbenta utan även de tvåbenta. Jag vet en perosn som just nu har fullt upp från alla håll och kanter HAHAHA jag kan inte sluta skratta.

Fullt upp med ponnyträning på eftermiddagen. Limerick fick prova sulky för första gången, den är fortfarande hel så det gick bra. Muzzetussen och jag tog en ridtur i kvällsolen, underbart. Galoppträning för hans del, sjukt att galoppträna en häst som jag vill ska sluta galoppa men jag hoppas han håller isär sulk och sadel. Banan imorgon för Limerick, har inga förväntningar vill bara att han ska va snäll i transporten.

På färgskalan blir dagen gul, bara för den har vart helt okej, många skratt och bäst väder.
puss.
/ - Kajsa




Det kallas tvivel.

Blodet droppar.

Mina fingertoppar känns lite möra. Blev ett antal blodprov i fingrarna idag på naturkunskapen. Emma & Jag skulle göra en undersökning om blodsocker, & ibland är vi lite för smarta för oss själva! 
Har inte vart i stallet idag, möten & skola hela eftermiddagen. Kan ju säga att det varit lite drygt, särskilt på mötena då fick jag för första gången se Helenas mamma förbannad tror jag. Massa bråk, folk bara klagar och gör inget själva, bajs på dom! Jag hade iaf fixat tre sponsorer så flera pluspoäng till mig.
Pappa & jag har fixat ATG konto så nu kan vi se loppen live och även eftersända lopp. Perfekt eftersom man inte hinner åka på alla lopp pappas hästar gör. Eyeshadow var med i Göteborg idag och slutade 2:a efter en ryslig avslutning, ska titta på det snart :)
Nu ropar mamma att det är middag, vi ska äta pannkakor och soppa. Hur ofta händer det i min familj? En gång vart femte år kanske så nu ska jag passa på ;)
Idag hamnar dagen på lite mer ljusgrått på färgskalan.
puss.
/ - Kajsa





Ibland blir det fel och det gör mig besviken.

Onsdag.

Om livet vore en färgskala skulle min dag bli vara väldigt grå. Japp mitt liv har en såndär härlig liten uppförsbacke just nu.
Men det finns positiva saker att lyfta fram, t.ex. jag simmade 2000 meter på badhuset idag. Ja, det var jobbigt och ingen annan orkade = stolt. Nej sen var det nog inget mer bra. Jo förresten, jag och emma käkade våran älskade Mcflurry med daim & kolasås förut.

Negativa listan kan bli oändligt lång känns det som; typ en tant tvingade mig att byta plats på bussen för att hennes barn sov bredvid mig :s , jag har kört fast på svenska uppgiften som ska lämnas in isnart, jag har nationellt engelskaprov på fredag, jag sover för lite och orkar inte gå upp på morgonen, jag kommer inte överens med mina ponnysar och mina föräldrar fattar nada.
Nu väntar snart sängen på mig.
/ - Kajsa











Jag vet att du försöker, för det gör jag med
Jag vet att du kämpar, men det är inte alltid lätt
Vi ska fixa det här, för vi är ett team.

Abstinens?

Får bli ett nytt inlägg nu, har fått bloggabstinens nu efter dagar av frånvaro, vilket jag också var imorse. Frånvarnade alltså, jag var helt 100 på att vi inte skulle ha engelska i morse.
Eller så ville jag bara vara hundra.Skit samma, jag och Emma stannade hemma och sov istället. Skoldagen blev lite kortare och var väl helt ok. Kul att träffa vissa kompisar igen. Naturkunskaps läraren kom med glädjande besked om mitt prov och inlämning. Natur har alltid vart mitt ämne!
Har tvättat lite kläder jag fick låna av min ängel Helena, eftersom jag hade glömt ombyte till stallet, smart elr vad? Åkte dit efter skolan, bussjäveln stannade inte vid min hållplats som tur var gjorde han en tvärnit så jag bara behövde gå på vägen en liten bit. Körde M&L. M fick gå ihop med Pelle Ploppis. Damp gånger två, tänk om han enbart skulle koncentrera sig på att försöka ta sig framåt hela tiden då skulle Kajsa få åka. L gick jätte bra, mötte ridhästarna inga problem alls för superman. Btw har min pappa blivit proffs på att rycka skor, tog bara 10 min att ta Ls framskor idag, duktig papps.
Har lovat mig själv att sova tidigt idag, ser mörkt ut borde gå och duscha nu ifall det ska bli hyfsat i tid.
kramis
/ - Kajsa


Lovely Stockholms weekend.

I´m back från en helt galet kul helg i huvudstaden. Anlände på fredagskvällen och hade cirka 50m från stationen till hotellet, som för övrigt hade världens fönster in till badrummet. Kan man ju fundera på varför, show?
Käkade lite middag på hotellets lyxresturang. På lördag blev det shopping för hela slanten. Fick med mig hyfsat mycket med mig hem bla. en jeansjacka, fast jag har ändå pengar kvar måste vart rik innan jag åkte.
Lördagkväll var vi på Walmanns och såg deras 80-tals show. Så jäkla kul, speciellt eftersom det var en värmlänning med. Jag & Helena var väl yngst på hela stället som för övrigt hade 20års gräns, de ni! Haha där hade man lätt fått tag på ett ragg om man vill en ngn som är mellan 5-10 år äldre ;)
Söndagen bjöd på mer shopping, inget för min del men Ann-Catrin slog till på två par brallor på samma dag.
Sedan gick tåget hem till soliga karlsta vid halv fyra. En hel del kändisar hemifrån sågs på tåget och även på stan.
Får tacka bästa Helena, Ann-Catrin och mammi för en superhelg, som numera kommer bli tradition!
/ - Kajsa ♥

Bilden får symbolisera hela helgen, som bjöd på massor av skratt!

Farewell!

Snart, om en kvart för att vara exakt tar jag & mamma bussen till stan för att möta Ann-Catrin och Helena. Sen drar vi iväg på wekend i huvudstaden, I like it. Kan nog inte bli bättre, vädret är perfekt och pappa lämnade ett litet shoppingbidrag, tack.
Måste kolla packningen en sista gång nu.
puss&kram
/ - Kajsa

ps. mina pojkar är på G nu!


Resfeber?

Halojsan, jag tror jag har fått resfeber. Herregud ska ju bara vara borta över helgen, men hur ska man veta vad man ska ta med sig? Jag vet ju lixom inte vad jag vill ha på mig på söndag till exempel. Kan ju inte gärna ta med mig hela garderoben. Måste fixa det snart, för imorgon kommer jag ha fullt upp. Båda hästarna ska köras innan tåget går vid halv fem.
Har tagit det lite chill idag. Petter & jag cyklade ner till affären förut och hälsade på mamma. Köpte skor till Muzze när vi var där nere på färjestad också. Har även vart tagit hand om M&L.
Igår var vi ju nere på banan och det gick ju super tills vi skulle hem för då ville inte L vara duktig längre. så det lilla monstret hoppade över bommen med frambenen. PANIK, tur att man har en cool pappa som fixar det mesta. Han skadade sig inte ( tack Gud pluspoäng till dej) Muzze höll sig lugn, men fattade nog inte riktigt vad lillbrosan höll på med.
Jag fick ta mig en härlig tur i transporten hem igår igen, börjar vänja mig nu. Men på banan gick det iaf superduper bra. L gnäggade typ inget efter någon annan vilket är skönt. Sprang på jätte bra och hängde på Muzze, så nu vet jag att han klarar kvalet :D Tack igen till Isabelle som körde Muzze åt mig, guld värd den tjejen. Vi pratade även lite minnen när vi körde, så det blev många skratt.
Just det kom på att jag klippte mitt äckliga hår igår också. Ska spara ut det nu till sommaren, kan bli bra om jag har tur annars blir det snaggen igen ;)
Nu kommer inläggen skrika med sin frånvaro hela helgen, kanske kan bli ett snabbis inlägg imorgon om ni har tur!
Annars får ni ha en bra helg, min kommer nog bli liiiiite bättre ändå ;)
pussar♥
/ - Kajsa

Onsdag.

God Morgon! Jag tror det har hänt något konstigt. Min mamma har vart med i stallet tre dagar i rad! Helt sjukt egentligen, så många dar har hon nog inte vart med sammanlagt på de fyra år jag har haft Muzze. Haha nejdå nu låter det som hon är värsta anti, det är hon verkligen inte. Det är bara lite ovanligt att hon är med. Hon borstade tillochmed M & L själv i måndags när jag låg hemma för döden. Go mammi.
ska snart gå och göra mig iordning för en lång dag, för det kommer det bli. ska åka upp till stallet senare, mocka och fixa iordning saker till fortkörningen på banan. ska klippa mig sen vid fyra, väldigt behövande.Sen åker pappa och jag och hämtar hästarna. Isabelle ska ju köra Muzze, känns bra för hon är duktigt och vet inte vilka hyss han brukar ha för sig så då är hon inte rädd i förväg  iaf ;) Muzze kommer ha så fin balans, barfota fram och broddskor bak. Jag vet han måste skos snarast. Någon gång i kväll kommer jag vara hemma igen. då väntar min lovely engelska bok på att bli läst, jippie har något att se fram emot.
puss , ha en bra dag.
/ - Kajsa

Thinking.....

Hejsan alla friska personer. Jag är sjuk idag med, men det börjar bli bättre. Tummen upp för det.
Har sovit väldigt dåligt i natt och kunde inte somna igår kväll. Så då låg jag där i min gosiga säng och funderade lite. Som vanligt fick jag värsta ångesten och tyckte lite synd om mig själv ;) kom på att jag har väldigt bra kompisar, men ibland finns det saker som jag inte ens kan tala om för de bästa. Just de där sakerna låg jag och tänkte lite på igår.

Lite ändrade planer för fortkörningen på banan imorgon för Helena skulle tydligen inte med så jag tar med Muzze ner så ska min räddare i nöden, Isabelle, köra honom. Hoppas på att det går fint, mina ponnyer har ju vissa tendenser till att krångla till det lite för sig. Jag vill verkligen få en bra säsong iår, hoppas hästarna också vill det! Går det ruttet för mig så kan jag ju alltid trösta mig med pappas storas framgångar.
Ska ta och skriva lite på svenska uppsatsen, sen kommer jag få tillbringa ll min lediga tid med att försöka hinna läsa ut en engelska bok. Lov kallades det va?

/ - Kajsa


Förkyld....

Jag mår piss. Är extremt förkyld och hängig, orkar inte med någonting. Mamma gav mig utegångsförbud, så att jag ska bli frisk till helgen för då ska vi till Stockholm för den som har missat det. Skulle egentligen ha kört Muzze idag och pappa Limerick men det blir det nog inget med. Jag kommer ha tjiocka otränade ponnyer när jag ska starta. Åhhhhhh jag hatar att vara sjuk!
Hoppas eran dag blir bättre än min! ska ta en alvedon nu och dra täcket över huvudet.
/ - Kajsa

Slapp & Solig dag.

Lång, härlig och välförtjänt sovmorgon i morse. Slappade hela förmiddagen tills m, p och jag skulle åka till hästarna. Poker hade repat sig efter gårdagens sjukdom, skönt för våra ponnysar behöver någon som ser efter dom. Muzze och jag tog ridtur medans mamma & pappa tog en promenad. Mystur blev det, han fick lunka på bakom m & p, vilket gjorde att han inte bråkade, toppen. Riktigt fint väder var det och det är alltid skönt.
Känner nu att jag börjar bli förkyld, alla de härliga symptomen med halsont, snor som bara rinner och huvudvärk. Jippie, jag har inte tid eller vill vara sjuk på lovet. Pusskalaset med Albin igår fick konsekvenser, barnbaciller är inte att leka med!
Nu ska jag gå och vara lite social med resten av familjen.
puss'
/ - Kajsa





vill ha dej ♥

Glad Påsk

Glad påsk till alla! I och för sig är ju påskafton slut om typ en 10 min men bättre sent än aldrig. 
Jag har ätit massor av godis känns det som, ändå finns det dubbelt så mycket kvar. Alla släktingar verkar vilja göda upp en så här innan bikinisäsongen ;) haha Storebror med familj och moster och hennes man var här förut, käkade middag. Inget vanligt påskbord här inte utan lax och räkor och sånt, det är gött.
Var hos mibna påskgubbar förut, körde båda två. Limerick visade riktigt fart på rakbanan, testade boots på honom fram och det gav ju resultat om man säger så. Inte bara i aktionen utan ocskå tidsmässigt, härligt att det börjar lossna ordentligt. Nytt besök nere på färjestad till veckan!  Muze fick en lugn tur på skogen för att mjuka upp sig efter massagen.
såg första tussligaona förut, nu är det vår på riktigt!
Glad påsk igen!
/ - Kajsa

Långfredag.

Seg imorse, drog mig till halv elva, vilket inte händer alltför ofta. Åkte ner till travet vid tolv och började samla in startavgifter för ponnyloppet med Helena. Blev sedan kvar där hela dagen och kollade på fina lopp och hästar, flera svenska rekord så tävlingarna höll hög klass!
Blev själv väldigt sugen på att tävla, men det får vänta tills i maj då Muzzeraket beräknas årsdebutera. Fick ju massage igår och ska få en gång till innan debuten så han kommer nog förhoppningsvis vara rätt så fin.
Pappa och jag åkte upp till hästarna förut och gjorde iordning. Han har förresten sagt att vi ska köpa en lackerad hjälm till mig!!!!!! Äntligen, jag har fått tjata men det gav ju resultat.
Ikväll blir det lungan, orkar inte dra iväg någonstans.
/ - Kajsa

SM GULD

Här kommer lite guldbilder från gårdagen!
Dramatik i slutminuterna

SM GULD!








Bilderna talar för sig själva, grym stämning när en proppfull arena står upp och apploderar. Ångrar inte min cyklespurt ner till hallen.
Guldfest på torget vid fem idag, missade den. Va grymt mycket folk rredan vid fyra, så det var litre synd att jag inte kunde stanna.
Åkte till stallet istället, hann köra Ludde innan Muzzes massage, pigg och glad var han. Muzze fick då sin årliga massage innan säsongen drar igång, lite öm här och där men inget värre som tur var.
Imorgon är det traditionella långfredagstravet, som man inte missar!
puss
/ - Kajsa

Skrivsalen

Sitter i skolans skrivsal och har kört fast med min svenska uppsats. Då får man passa på att utnyttja tiden på bästa möjliga sätt ;)
FBK tog SM-guld igår! Guldbilder kommer senare när jag kommit hem. Party på torget klockan fem, hinner inte  vara där, lite synd ´för jag tror det kommer bli drag! Hahah smart som jag är åkte jag ner till íshallen och såg sista perioden och guldfesten.
Ska försöka hinna köra en sväng med lilleman innnan Sara kommer och masserar.
Pebblan blev tvåa igår, lite kuskmiss men hon var superfin och avslutade rysligt fort när hon väl fick lucka.
Okej nu ska jag ta mig i kragen och försöka få något gjort.
Hörs ikväll.
/ - Kajsa

Neggot is back!

Riktigt dåligt bloggande nu ett par dagar, har haft fullt upp med hästarna och plugg + att jag har haft neggodagar den är veckan. Den negativa trenden håller i sig, imorse vakande jag med en vagel i ögat det gör skit ont. Hälsenan svullen efter gårdagens hästjakt i ytterst olämpliga skor. Naturkunskaps prov och samhällskompletering imorgon. Mitt liv suger med andra ord.
Lite positvit finns det ändå att lyfta fram, jag är grym på att planera. Ta bara denna onsdag. Jag är i skolan, åker till stallet, kör muzze och hinner med 18,20 bussen hem, jag ser på travet live från valla och efter det tar jag cykeln ner till färjestad och ser sista perioden i hockeyn, folk brukar ju se hela matcherna med inte jag. Problemet är väl bara att pluggandet inte hinns med men kvällen är ju ung. En annan positiv sak är att imorgon är det lov, Limerick & Jidde var superfina att köra i måndags och stockholms weekend närmar sig!
Pebbly startar på solvalla ikväll, titta på tv4 sport live nu! Lopp 8 är hon med i, ni som inte har den kanalen kan kolla in stjärnan på tv4+ 21.30!

pussar ♥
/ - Kajsa

Saturdaynight.

Lördagskväll, är dödstrött och ska snart sova tror jag. Vilket liv, sova innan tio på en lördag, måste bättra mig på den fronten.
Hästdag kan man kalla denna lördag. Började imorse, skulle in till färjestad med Limerick & Muzze för första banjobben, Problemet var bara att pappa inte hade fixat transport, som jag hade bett honom om i tisdags. så det blev ett fett bråk kan jag lova. Både jag och pappa kan bli riktgt sura och otrevliga mot varann och detta skedde i morse.

Tillslut fick vi låna en hästkärra av pappas kompis i typ väse. Tog väldigt lång tid att hämta den så tog beslutet om att lämna Muzze hemma för att slippa stressa ihjäl mig. Limerick åkte kungligt i guldig transport, även jag fick äran att åka den guldiga kärran. L har bara åkt två gånger tidigare, första sutade i katastrof så jag stod inne hos honom ner till stora vägen sen åkte han själv och det gick fint. Men när vi skulle hem hann vi åka tio meter innan det hörs ett brak bak i kärran. Härligt han hade vänt sig och lagt sig ner, panik!!!!! Tur att pappa är lite händig och fick loss honom. Sen var det bara för kajsa att åka transport hela vägen till molkom, cirka 30 min. Den som alltid har velat åka bak i transporten kan vara glad att den inte har fått gjort det, inte kul alls.

På banan gick det super bra, han skrek och gnäggade lite men annars var han ganska lugn. Fick låna en jättefin speedcar att köra i av familjen ivarsson, tack så jätte mycket. körde ihop med Helenas fader och Jidde. Nöjd med uppförandet och tiden, kunde ha koncentrerat sig lite mer första 500 metrarna. Men får tänka på att det var första gången han någonsin varit på en travbana. Så nu blir det nog ett nytt besök på banan på påsklovsveckan.
Pappa har sagt att han ska köpa både en tarnsport och en vagn till mig, får se om det blir så, skulle inte vara helt fel.

Tittade på robinson förut, hatar rent ut sagt en peron, bara klagar på alla andra men gör inget själv! uuuuhhh störande!
Okej långt inlägg om mina pojkar och ganska boring life, men ni får stå ut föt that´s meeeeeeee!

/ - Kajsa

Limerick


Stockholmsresan.

Nyduschad och uppfräschad efter en lång dag igår. Åkte hemifrån halv åtta och kom en vid tre på natten. Trevlig dag med besök på riksdagen, dramaten och såklart stan. Köpte inget, sparar mig tills vi åker om två veckor. På riksdagen var det en dryg gubbe som pratade om smslån. verkade inte riktigt med på vad han skulle säga.
Vi fick även gå på en visning innan dramaten, bakom scen och i kostymförrådet. Käkade lunch/middag i kunghallen, väldigt gött. Somnade sedan först av alla tror jag på hemvägen, vi hade inte ens kommit ur Stockholm........ Så lite sömn blev det iaf på hemvägen, trots att vissa, inga namn, var ganska högljudda.
Ska till skolan på en lektion senare, frivilligt men tyckte det var bäst att gå efetrsom det är prov nästa vecka och hon skulle ha genomgång. Barnvakt ikväll åt Alva & Albin.
Kommer lite bilder ifrån Sthlm!
Ha en bra fredag.
/ - Kajsa

          
          

Aprilapril

Blev grundlurade av spanska läraren förut, då han sa att öl på spanska skulle byta namn för det fanns en liten y som hette det. Det nya namnet var lirba, som baklänges blir abril som betyder april. Dagens aprilskämt. Tidningen hade försökt sig på ett också men dom var riktigt dåliga.
Har haft utvecklinssamtal idag, gick bra ligger bra med i alla ämnen utom musik. Läraren vet ju inte ens vad jag heter efter mer än en termin så jag orkar inte bry mig, har ju G iaf.
Pappa följde med till stallet efter utvecklingsamtalet. Han kom på idén att han skulle med ut och köra så han fick ta Limerick som egentligen skulle haft vila idag. Gick jättebra och pappa fick en väldig fart på honom, gasade förbi mig och Muzze på rakbanan. kunde ju då se hur han sprang från sidan, vilket kändes bra. Tror jag har tagit rätt beslut!
ska packa i ordning och duscha nu. Imorgon åker klassen till stockholm, besök på riksdagen och dramaten, lite fritid hinns också med. Troligtvis inget bloggande imorgon, håll ut tills på fredag.
Puss
/ - kajsa

RSS 2.0