TORSDAG

Sista skoluppgiften är klar!!!Inte för att jag har vart så seriös i skolan de senaste veckorna, det har ju löst sig ändå... =)
Blev väldans glad när jag kom till stallet och lilleplutten hade skor på alla fyra fotsingarna, inte illa efter typ 5 veckor utan fram! Dock inte lika happy när jag märker att Muzze har trampat av sig en av sina. Hitta den i hagen sen, Muzze hade fixat till den lite så pappa fick slå rätt den och så spikar jag SJÄLV (stolt) dit den imorgon.
Nu är det 3 dagar sen smäller det, E L I T L O P P E T stavas det och ska bli grymt kul!
Imorgon blir det lite mer oseriös skola och sen stallet för att jogga pållarna lite, snabbjobb på lördag innan vi åker upp till Sthlm. Ber till Gud att Limens nya racerdojjor gör honom 1 minut snabbare (hehe 10 sekunder iaf?). Gud har nämligen hört mina böner tidigare den här veckan så det verkar som vi är homies nuförtiden :)
Duscha vore skönt nu och sen sova, (klockan är över tio och jag är inte ens trött, framsteg!)
/ Kajsa



                                                            Repris denna sommar flickor?

Sommarlov närmar sig....

Två dagar kvar i skolan, två ynka dagar sen tar jag lite för tidigt sommarlov. Ja nästan iaf, när jag kommer tillbaka är det två dagar varav en är men ledig pga. studenten och sen skolavslutning! Såååååå gött! Har börjat lämna tillbaka böcker lite här och där, känns bra. Gjorde sista spanskaprovet i mitt liv idag, det känns VÄLDIGT bra.
Cypern en vecka med mamma och broder. Brun ska jag bli! Har hört vissa rykten om att många studenter från Karlstad ska till samma ställe, hoppas på att det är ett rykte........
Hästarna går finfint. Muzze startade i söndags, fyra på 03 efter ett lopp i tredje/fjärde spår hela vägen. Ibland önskar man att ponnyloppen vore lite mer som med varmbloden. Inga kuskar som väljer att ligga kvar i tredje spår när det finns plats i andra, eller kör i halvspår hela vägen! Jaja vi är nöjda, han kan bättre men formen ska inte vara på topp än! Emma I kör ett lopp med honom på Åmål när jag är borta, stränga körorder, ingen tid under 58 är tillåtet..
Limerick ska bli trött imorgon och skos, hoppas på en rejäl förbättring med nya dojjjor annars kanske stjärnan får göra något annat.
Skrittur med Muzze i skogen förut, finns inte så mycket annat att träna på nuförtiden. Myspys är det iaf.
Funderar på att sova, klockan är efter läggdags. Jag blir megatrött på kvällarna numera och måste sova runt tio annars stänger sig ögonen av sig själv :)
Nattinatti


Finaste Muzze på Mantorp (checka in hans nya förbygel med namn och allt!)


Livet leker och solen steker!

Soligt och härligt, gött som bara den. Känner att jag har fått färg efter en dag ute och soleksemen har börjat klia på mina kinder.
Har vart på Lökene två dagar den här veckan. Måndags och idag.
Körde syskonen idag, Pebbly och Cue on. Finfina båda två, rätt pigga särskilt Calle. Idag åkte vi lite spontant och åt på golfbanan i Kil, mums. Kanske inte lika mums att sitta i svettiga stallkläder med fina golfgubbar runt sig.
Red Muzze en ganska lång sväng på ridstigen idag med hans nya man Rain. Pelle och Muzze har ju skilt sig sen de började vara otrogna mot varandra med Jidde respektive Limerick..... Dramatik!
Imorgon blir det skola idag, tror att alla dagens lektioner var inställda så dagen räknas inte som skolk!
Prov i Naturkunskap, det kommer gå bra. Bara att gissa och dra till med något om man inte kan, brukar funka särsklit i en klass som min. 
Nu ska jag sova, inte dåligt klockan är inte ens 10. Men jag är trött som bara den efter flera tidiga mornar.
Nej mot sängen, puss
/ -Kajsa

                                             Världens finaste, och även charmigaste!

Lördag

Fin vecka, eller ja det jag kommer ihåg är bara bra iaf!
Göteborg torsdag - fredag. Sov totalt ungefär 3/4 av vägen, gosigt. Då tar det inte så lång tid heller.
Åby på torsdag kväll, nerverna på topp! Pebblan fick ett tufft lopp och satt sedan fast bakom en trött häst. Men hon blev 6:a och tjänade 50 000 så då får man vara nöjd!
Stan på fredag, mamma hade bestämt sig för att jag skulle köpa något till skolavslutningen. Men icke. Köpte en tunika så det kankse funkar att ha den.
Idag har jag jobbat 9-11 med mina söta barn. Det spöregnade men dom va lika glada ändå.
Körde mina egna huliganer sen, gick väl bra. Limerick skrämde ridhästar på ridstigen och Muzze på skogsbanan, va omtyckta vi ska vara där uppe nu!
Borde plugga matte också för på tisdag är det nationellt prov. Men inte halv elva en lördagkväll. Får bli imorgon stället.
/ - Kajsa


Ponnytrav!

Fin dag som hästskötare, Blåöga fixade seger, Älgkalven tog en tredjeplats och Röda Raketen blev tyvärr diskad men han tyckte själv att han va bäst ändå (tyckte jag också faktiskt)
Lite stressigt imellanåt men samtidigt väldigt kul, skönt att stå vid sidan av faktiskt.
Sugen på att starta med Muzze snart igen, tror även pappa va sugen så han va nästan helt med på Gävle nu :D
Imorgon ska jag jobba på ett café med Ivarsson, Pompe & Pax ska med också. Dom två som gosedjur så det borde inte bli några problem!
Snart somnar jag stående, uppe 7 en lördag är inte illa!
Kram
/ -Kajsa

Onsdag

Två ridpass och cykeltur hem är reslutatet av dagens träning inför beachen 2010 (haha vilket skämt) Det kommer nog aldrig bli beachväder här så jag kan lugna mig lite med min träning.
Tog Wille första turen, lite lägre farter än sist men han blir laddad pensionären. Bytte till monténsadeln den här gången, åhhh vilken skillnad. Materiallirare brukar man väl säga?
Muzze andra turen, snigelfart två varv på skogsbanan avslutades med en galopp och sedan skrittrunda med Emma & Rain, som blivit av med sina kulor.....
Geografin imorse gick hyffsat, inte alltför svårt och jag borde få VG iaf. Har egenlitgen lite annat att ta itu med men är mer sugen på att ta en dusch och sedan krypa ner under täcket.
Har goo lust till att ta ledigt någon dag nu och åka ut till Lökene, får väl hålla ut två veckor tills det är studiedag...
Svenska lärarens kommentar efter dagens "givande" lektion: "du är så långbent så nu får du sluta med ponny snart" Tack den värmde gött!
Längtar ganska mycket till helgen också för då ska jag sova hos bästa Helena och hjälpa henne med alla 3 starthästarna. Det kommer bli som förr det!!!
Kram
/ - Kajsa

                                       
                                        Världens finaste! ♥

Happyface!

   Känner mig riktigt glad trots att livet egentligen suger rätt hårt. Massa plugg (eller jag är skoltrött därför är ett ynka prov väldigt ansträngande att plugga till) Hästarna funkar väl lite halvbra, den ena har inga lopp att starta i, den andra kan inte springa. Har mycket saker att fixa som jag egentligen skiter fullständigt i.
Trots allt detta + lite till känns det ändå jävligt bra....
Imorgon blir det rid- eller körtur med Wille och en liten tur med Muzzemannen också som bara tränar litegrann för att inte bli odräglig att ha och göra med.
Nästan alla stora pållar startar närmaste veckan, Eyeshadow & Frenchwoman fredag, Hubbub måndag och Pebby nästa torsdag. Det GILLAS!
Nu ska jag läsa lite till det ansträngade geografiprovet som skall skrivas imorgon, bara jag inte får IG så löser sig resten.
PUSS & KRAM SKUMBANAN!
/ - Kajsa
                                    
                                                                 Bara för att Ida är sötast!


RSS 2.0