hökörningen är endast för biffar!

Min kropp är död! sista dagen för hökörning, resterande skulle in. blev lite dåligt med folk framåt kvällen så vi fick slita hårt.
Nu ligger jag i sängen och om jag lägger huvudet på kudden somnar jag nog. imorgon blir det väldigt mycket att fixa åker till stockholm i morn. eftermiddag och sen kreta på torsdag. började packa lite smått nu när jag kom hem, inte så effektivt kanske.
har inte fått några provsvar på blodproven än, får ringa och skälla lite på dom imorgon. m fick massage idag av sara, helt okej var han faktiskt lite stel bara. L fick gå ute inatt det är nog bra för halsen och hostan, hönsmamman är lite orolig för honom meen han klarar sig nog
.
nu ska här sovas!
natti.
/ - kajsa


NYA DATORN!

sitter i min gosesäng med min nya dator framför mig. nu hoppade lillkissen upp på den också. iaf invigning av den då den inte hunnit komma till min stora dag utan fick den idag istället. lite ovant är det men jag lär mig nog snart hoppas jag. massa inbygda flashiga saker inbyggd på den ;) 
har vart i stan idag i värmen, fick med mig lite saker hem. ett par nya gladiatorsandaler från footnews rea och allt ibland kan man fynda och par nya solglajjor blev det bland annat. tove och jag tog bilen ut till bergvik där jag köpte en ny bikiniöverdel, en brun. tänkte även matcha till det med ett par leopardfärgade trosor till men då var de såklart slut i min storlek!
borde nog sova snart och ladda för sista hökörningen imorgon.
puss
/ - kajsa

Veterinären.......

Tidig morgon, jag kom nästan inte upp ska jag erkänna. hökörningen från igår satt i. nästan 2000 höbalar tog vi in. Jag och helena ( biffarna) fick hålla till uppe på loftet där det var sjukt varmt och dålig luft. svetten bara rann, inte fräscht. kvällen avslutades med ett välbehövligt bad i cederins pool.
Aja idag fick jag ju dra ig upp tidigt som sagt. hade tid hos veterinären på morgonen. Muzze är inne i någon slags trotsålder, vägrade gå på transporten, inte ens när han hade fått lugnande så han knappt hade styrsel på benen gick han på. Usch! tog blodprov på båda två, som vi får svar på i eftermiddag. kollade även hjärta och halsen på dom. L hade jätte mycket slem och äckligt i halsen så det fick bli ett prov på det, svar på onsdag. skönt att ha det gjort även om de inte har fått någon "diagnos" än.
Är oerhört lättad att L klarade av att stå själv i transporten halva hemvägen, ett steg i rätt riktning! provade med en mössa med gummiöron i så att han inte hör något alls, verkade funka bra.
ska åka iväg till stan senare, köpa lite saker innan jag åker till kreta på torsdag. bada känns också som ett måste eftersom et är så varmt att man inte kan gå utanför dörren utan att svettas ihjäl!
ha det bra i solen ♥
/ - kajsa

Födelsedag!

fyller 17 idag. Har fått ganska bra presenter, en dator, pengar, lite kläder och en hel del småsaker. en ny mobil bör nog också införskaffas eftersom min dog under natten, rotade fram den gamla trotjänaren, nokia tegelsten! går aldrig sönder, det är så det ska vara. får bli en lugn kväll, har haft lite kalas för släkten och ätit supergod mat ute på altanen.

igår besökte jag för första gången i mitt liv gävles travbana, väldigt fint måste jag säga.ponnybesök där helena?!  stämmningen var på topp, gratis mat och dricka blir man bjuden på när man har häst i storloppen. jag och brorsan fick även vara represtenater för pebblan och ta emot minnespriser, som tur var han pappa ansluta sig till oss innan det var dags för lite intervju! tyvärr var inte hästen helt 100% frisk och tröttnade i sista kurvan, synd men vi tar nya tag. fick en för tidig present igår, en enorm plansch på pebbly och björn från uttagningsloppen, pryder min vägg numera.
imorgon väntar hard workwork kan jag lova. allt hö ska tas in i stalllet, inget jobb för klenisar!
ha en bra kväll.
puss.♥
/ - kajsa


Fördriver tiden...........

PANIK! Jag kommer inte ut till hästarna, för bussarna går pinsamt dåligt och ingen kan köra mig på ett tag, känns som det kan bli en lång kväll. Sitter just nu inne i hockeyaffären och fördriver tiden. Brosan och jag har tagit steget  mot fred idag och har nästan inte bråkat på hela dagen, topp! Börjar komma en bit med målningen, gött för jag tänker då inte stå där hela sommarlovet.
Imorgon åker iallafall jag och pappa upp till Gävle för att se Pebbly i E3 finalen, spännande med sten hårt motstånd och mycket prispengar.
Nej nu tror ja att jag ska cykeln hem tills någon kan skjutsa mig!
/ -Kajsa


Krig!

Tredje världskriget är påbörjat mellan mig och broder. Vi kan inte ens va i samma rum utan att ryka ihop. till råga på allt jobbar vi ju ihop, det går ju lite halv bra. Förut idag skulle han välta min stege för att jag målade på "hans" ställe. supermoget när man är femton år.
 annars har dagen gått utan att det har hänt något särkilt, blev lite pepp på att bada förut eftersom det är fortsatt stekhett men det blev det inget med. 
 finns inte så mycket att göra hos hästarna nu när de inte körs, funderar på en lugn ridtur med Muzze imorn.
Duschen väntar nu sen somnar jag nog efter en krävande arbetsdag ;)
/ - Kajsa


Första doppet.

Kommer bli en sån här sen kväll för mig idag känner jag. Inte bra, jag som hade börjat bättra mig. Aja har iaf tagit mitt premiärdopp utomhus i sjön idag. kallt som attan men det gick att komma i efter ett tag. efter doppet åkte jag & emma iväg till mcdonalds och tog oss en älskad mcflurry med daim & kolasås, mmm I´m Lovin It
   Limerick hostade så jag trodde han skulle dö idag, min lilla skrutt han måste blir bra snart nu.
sängen väntar nu, kom knappt upp i morse, snoozade en timme måste skärpa mig!
puss.
/ - Kajsa


SOL!

Har gjort dagens bästa gärning på jobbet idag genom att hjälpa en liten tjej när hon drog sig med cykeln, fick ta med henne in i affären och plåstra om henne lite. Härligt vädret hela dan, som har spenderats på hockeytown. Har målat rätt så mycket faktsikt fast det är ju ganska mycket kvar. Skulle fixa pass idag också, mängder med folk hos polisen vilket gjorde att vi fick vänta i över en timme. Blev väl inte så lyckat foto direkt och nanmteckningen ser ut att vara skriven av en tioåring.
Körde även Muzze idag, känns att det inte finns något direkt tag i honom. Veterinären för både M&L på måndag. Stör mig så på mig själv som inte ringde redan förra veckan, man lär sig av sina misstag elle hur?  Limerick bråkade ordentligt med pappa förut när de skulle gå på en promenad, skulle nog säga att L vann. Han lyckades bita fader många gånger.
funderar på att se beckfilmen ikväll, annars blir det tidigt ikväll också.
/ - Kajsa

HK seger!

Klockan är snart tio, det är sommarlov och jag ska gå och lägga mig! Konstigt tänker ni kanske, men jag är så trött att ögonen stänger sig själva snart.
Midssommarhelgen har vart bra i allmänhet, grillade med några flickor, Emma, Sandra, Ida och Klara i fredags. Trevligt hade vi, bara att jag och Klara hade lyckats ta på oss likadana ganska odeskreta klänningar. Vi åkte vidare till Skåre på lite party, innan jag och Emma åkte hem till mig och sov.
Idag har HK besökt Arvikatravet med stjärnan PellePlopp. det var en nervös och taggad liten krake som åkte ut för värmning, men det syntes redan då att han skulle göra ett bra lopp då han höll tempo med de stora hästarna. I loppet hade väl Ploppis lite fullt upp med lite annat än att springa, men när han väl började ta tag i grejerma hade de andra ingen chans.Så stallets stjärna gasade ifrån och vann även om det  tog emot lite tillslut. Andra året i rad HK tar hem midsommarloppet, tradtion säger vi?!
Fixade mina egna prinsar när vi kom hem. Limericks hosta har blivit värre, så imorgon ringer pappa till veterinären för tid till både honom och Muzze. Känns som blodprov och kolla halsar inte är helt fel. Tragiskt att inte få tävla när det är säsong, men vi ska visa som senare iår istället. Känner mig lite taggad att få börja köra med L igen, eftersom han har vart så fin men halsen måste bli bättre först.
Nu däckar jag snart.
kram.
/ - Kajsa

bild från Pelles seger idag, " tvåan" som äntligen fick bli ETTAN!


Midsommar.

Men det är något som gnager ändå.
Det kallas tvivel, det där som stör.
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör.



hoppas på en bra kväll.
/ - Kajsa

Blablabla.

Veckans motion är lätt avklarad. Ridträning med Muzze och skogspromenad med Limerick. Mina ben är sådär lagom sega just nu. M var väl ganska bråkig men det gjorde inte så mycket. Kände att det var skönt att få bli lite arg. L har ju vila, usch är orolig för halsen men det känns samtidigt lite väl hönsmammigt att åka ner till veterinären om det bara är vanlig förkylning. Vi tog iallafall en liten skogspromenad, så herrn får lära sig lyfta på benen.

Annars har det varit jobb för mig idag. Är redan trött på det, särskilt att jobba med brorsan som bara tjatar. " Du gör inget, ja borde få mer betalt än dig" blabla dagarna i ända. Sista dagen imorgon nu innan midsommar som troligtvis firas med fina flickor!
Skulle hunnit med ett meeting med Emmis idag också, hanns inte med så det får bli imorgon istället. känner abistinensen, efter att inte ha setts på ett par dagar.

/ - Kajsa

Ny design.

Lite ny bloggdesgin, specialorder från EmmaP som är superduktig datanörd. Menyn har hoppat allra längst ned vilket är lite störigt faktiskt men det ska nog gå att ordna skulle jag tro.
Kom hem vid ett i natt efter en hel kväll i Borlänge på travbanan där. Både Pebbly och Eyeshadow skulle vara med. Pebblan var med i lopp ett och tog ledningen direkt, höll den länge och blev slagen en fjuttig noslängd. Vi är nöjda ändå för nu gick hon till E3-final med 600 000;- i första. Så Gävle väntar nästa fredag. Eyeshadow gick ut i lopp tolv, även hon tog ledningen. I sista svängen såg hon fortsatt väldigt fin ut men galopperade, Björn sa att det var som hon nästan inte fick luft. Synd men en häst med i final är inte fy skam,i finalen fick pebbly spår sex.
Höll på att krocka med två älgar igen på vägen hem, dom är överallt nu förtiden.


Idag jobbade jag första dagen på lovet hos pappi. Rensade upp runt hockeyaffären, ja det kan man väl säga behövdes. Har nog krattat flera miljarder löv sammanlagt. Mer jobb väntar imorgon. Har även hunnit med styrelsemöte med ponnyklubben, rätt så drygt när det höll på i tre timmar. Åkte med Ann-Catrin upp till stallet för att pussa lite på pojkarna innan det bar iväg hemåt igen.
Ska ta en snabbdusch sen kan jag lova att jag somnar fort ikväll.
Nattinatti.
/ - Kajsa


Sammanfattning av galna dagar.

Slaapisdag, vakande rätt så sent ändå. Det har ju vart fullt hus här ett par dagar nu efter syrrans student vilket har medfört vissa sömnproblem varje morgon. Mina släktingar låter som elefanter, jag skojar inte. Tittade lite film innan pappa och jag drog oss iväg till hästarna. körde L som hostade lite, kollar upp med veterinär i veckan nu.

Har ju lovat en sammanfattning av den gånga veckan så här kommer den;
I torsdag tog min syster studenten. Jag vakande sådär jätte tidigt som man gjorde när man var lite och hade födelsedag. Hjälpte till och fixade iordning hemma innan vi åkte ner till stan och såg dem springa ner på torget. Stannade i stan för att se alla på lastbilar och dylikt ;)
På fredag var det skolavslutning, som inte kändes som det. Lite mesigt i aulan sen i klassrummet där vi fick lite fika och betyg, som jag är ganska nöjd med. Emmispemmis och jag var ute på lite äventyr senare, käkade även pizza och hamnade tillslut hos Elin i Kil. Trevlig kväll iaf. '

Det var nog vad som har hänt i stora drag, haha minnesförlust blev det. Borde nog sova lite tidigare idag känns det som. Pappa och jag åker nog till Borlänge imorgon för att se Pebbly & Eyeshadow, spänning.
puss.
/ - Kajsa

Lite bilder från dagarna, varsegod och njut ;)
 I klassrummet på betygsutdelning, från vänster Emma, Elin och Sandra

Kväll, Jag och Emma

Studenttorsdag, syskonen Karlsson

Tove och Alva

Tove och hennes klass på deras lastbil.


All Night Long

Nattinatti är det kan man lugnt säga. Har haft en lugn kväll för att återhämta mig lite.
Emma och jag har vart runt och kollat läget lite på cykel innan vi slog oss ned på en parkbänk någon timme och snackade om allt och alla, vilket var välbehövligt. Har även vart hos hästarna idag, körde Muzze medans pappa fixade allt det andra. Sen var vi iväg och fotade syster innan hennes bal som hölls på statshotellet nu ikväll. Vi var där förut och kollade in alla snygginggar. Längtar tills det är min tur om två år!
Nej nu ska jag sova, bara mina fotsingar får upp värmen.
Sov gott.
/ -Kajsa




ps. Stort Grattis till Emma som fyller 17 år idag!
och så känner jag att mina grannar har brutit mot den oskrivna lagen om att tolv ska alla hålla käft, dåligt!


S O M M A R L O V

Sitter hemma hos Emma nu med datorn i knät, det värmer gött på mina fiskpinnefrysta ben. Vi har vart ute på lite äventyr, hahaha jag kan inte sluta skratta åt det. Lite mat i form av pizza fick det också bli. Snart åker vi iväg till killingarna och firar att det äntligen är SOMMARLOV. Bloggar lite mer imorgon om de dagar som har gått, helt kaotiska men ändå härliga!
Ha det bäst ikväll & fira sommarlovet rejält!♥
/ -Kajsa 



Jag är nog knäpp?

Hejsan, nu har jag bakat fyra kladdkakor till systerysters student i morgon. Känner mig duktig. Fullt upp från morgon till kväll idag. Gick upp tidigt för att hinna köra bågda hästarna innan klippning.
Fattar inte riktigt hur jag tänkte under min lilla deprission igår? Hur fan kan jag ens komma på tanken att sluta upp med det jag älskar mest i hela denna värld! Nej nu ska jag ta efter andra och vara nöjd med mina egna pojkar och att de sköter sig! Vill de inte tävla kan vi ha kul ändå! De skötte sig bra idag, L hosta lite, men inte så mkt. Inte bra ändå ska fråga pappa om vi kan kolla upp halsen på honom till veckan.
Blev ju en liten klippning förut. Är megatrött på håret just nu. Medellängd som inte ligger där jag vill och har börjat locka sig nertill, blä. Luggen har vart katastrof nu undet att par veckor, nu är den snaggad rakt av. annars blev det bara topparna på retsen och jag är nöjd.
Hämtade mina älskade peakshorts som var beställda, satt som gjutet och kommer nog bli bra tills den stora dagen imorgon.
Ska duscha, fixa kläder och mer mat nu innan sängen väntar.
/ - Kajsa


VI hör ihop.
HK krossar snart.

My life sucks.

Just nu känns allt helt och hållet skit. Orkade inte gå till skolan idag, inga lektioner bara tingvalladagen och jag tror inte jag hade vart ett roligt sällskap där inte. Har hunnit med ganska mycket hemma ändå, städat rummet, kaninburen och lite sånt. Borde fixa lite lunch nu, men jag har liksom ingen ork.
Jaa, vad ska man säga om gårdagens tävling? Skit är nog enda ordet som passar in. Blev först oplacerad på en helt okej tid ändå, stördes två gånger av samma person också det gör mig super irriterad. Han vågade gå fram till bilen idag och va ganska nära vingen tills bilen släptte då han började bromsa, vilket gjorde att vi tappade allt.
Jag vet ju att han gör sitt bästa, så varför kan jag inte bara vara nöjd med det? för den som vill veta grinade jag hela vägen hem i bilen igår, jag vet inte riktgt varför men tårarna bara kom. Usch just nu vet jag inte riktigt vad jag vill, har lite olika alternativ. Framtiden får utvisa.
Nej nu ska jag sluta deppa och vara nöjd med det jag har.
puss på er.
/ - Kajsa


Jag älskar dig. ♥

Söndagkväll.

Hej igen. Jag kan inte sova nu heller, nu beror det mest på att jag inte är trött ;) Somnade som ett litet barn i bilen hem från Skara förut, inte smart. Pebbly kom trea så vi är nöjda. Jag trodde väl att hon skulle ha lite bättre speed till slut efter den resan, men hon har inte tävlat på 1,5 månader och va brunstig.
Åkte direkt till mina hästar sen. M blev badad och friserad inför morgondagen. L blev bara borstad. Är livrädd för att han ska bli förkyld, fortfarande ingen feber eller snorig men ändå!  Håller alla tummar och tår, vill ju kvala nu!
På vägen till stallet hoppade en älg fram på vägen, riktigt scary men vi hann som tur va stanna. Sen när vi skulle hem från stallet så stod det en älg mitt på stora vägen? De kanske har haft ngt big älgparty i och med nationaldagen, vem vet?
Ska kolla min körväska en sista gång nu. Jag ska starta imorgon, det måste gå bra nu jag är värd det!
puss.
/ -Kajsa

Jag kan inte sova.

Alldeles för tidigt för en söndag, men jag kan ju inte sova eftersom det lyser in ljus rakt i ansiktet på mig.
Kvällen igår hos killingarna blev väldigt trevlig med mycket skratt. God mat och tårta fick vi också. Sen kan jag väl inte säga att Kil är stället för mig, man kanske vänjer sig om man bor där? ;)
Ídag åker jag & pappa ner till Skara för att se Pebbly, lopp 8. går på tv:n också ;) Spänndade att se henne igen, fast det va bra hästar emot. Om hon vinner har pappa lovat att jag ska få åka på skalmen, haha vet inte riktigt om jag vågar det men de skulle va kul.
Hörs nog senare, have a nice day.
/ - Kajsa


Nationaldagen.

Hola. Trevligt med helg igen. Har vart i stallet i stort sett hela dagen. Tog bussen halv elva imorse, gick upp till stallet eftersom cykeln stod kvar där uppe. Körde båda hästarna. L skulle egentligen fått ett ordentligt snabbjobb, men han började hosta så när jag skulle köra intervallerna så vi hoppade det idag. Livrädd att han ska åka på någon infektion nu när han har vart så fin, men det skulle vara typiskt. M fick bara lite lugn motion i skogen inför måndag. Pigg och glad, hoppas det håller i sig!
Nu ska jag gå in och duscha, sen fixa mig inför kvällen då jag åker till alla killingar i kil för att fira isabelle :D
Ha en bra kväll, för det ska jag!
/ -Kajsa


Skola snart!

GodMorgon. Blev klar väldans tidigt i morse så jag han hit lite innan bussen går. Känns faktiskt helt ok att gå till skolan, när man vet att man inte behöver göra något viktigt ;)



Klädsel för dagen; grå kofta H&M, mörkblå jeans miss sixty och vitt linne med grått tryck la redoute!
Pappa ringde alldeles nyss med tråkiga besked. Känner att jag fick en obehaglig känsla i kroppen nu bara för det.
Ha en bra dag.
/ - Kajsa



R.I.P

Muzzetussen 9 år.


Fyndade rejält idag på H&M. Två klänningar för 148 ;-sammanlagt. Helt okej ;) På bilden syns även linnet som jag köpte på MQ igår.
Rätt så mycket betygssnack i skolan idag, klarade VG på matten så jag är supernöjd :D Hade ju debatten idag också, körde på min plan och (sorry) rå knäckte de andra om jag får säga det själv. Slipper gå på den lektionen imorgon, då jag för övrigt bara har en lektion, så skönt.

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? NEJ det är ingen vanlig dag för det är Muzzes nioårsdag, hurrahurrahurra. Haha gubben fyller nio idag. Fick en present av mamma, knäckebröd det gillade han kan jag lova. Blev en ridtur för hans del idag i spöregnet. Han var faktiskt ganska snäll idag. Gick in i skogen på hemvägen så han fick traska runt där lite innan vi hittade en väg ut på grusvägen. Limerick fick en motionsrunda, även där i spöregnet så mysigt så. Han var så pigg och fin att inte ens regnet kunde förstör min glädje ;)
Måste bara berätta att jag kände mig väldigt snygg förut i stallet. Mina regnbyxor läcker igenom så mjukisarna under var blöta. Då tager man vad man haver och jag gick runt i långkalsonger, tur att bara hästarna såg mig........
Börjar känna mig trött nu efter dagens motion, ska ta en dusch sen sova tror jag.
/ - Kajsa


ps. någon rånade min älskade coop nära förut, tjuven flydde på moppe. Lågt. Ge fan i min coop butik!


AJAJAJAJAJAJ.

Mina hälar bränner sjukt mycket. Enorma skavsår, förut var det blåsor också men mamma tvingade mig att spräcka hål på dom., aj. Hurtig som man är tog jag cykeln till skolan, första gången för iår. Det var väldigt skönt, dock inte när jag skulle hem eftersom det spöregnade.
Hade brännboll på idrotten det första. Älska brännboll. Jag blir bara så himla dålig förlorare! så när folk inte bryr sig och bara fjantar omkring blir jag skit sur, haha ingen lek här inte. antingen så är man med på riktigt eller så kan man stå bredvid!
Fick reda på spanska betyget, oväntat bra ett VG. Jag som trodde att jag hade fått typ IG/G på nationella. Gjorde ju även historian idag, gick lätt men är inte klar än :S skräll mig lixom.
Stan med syster idag också. Hittade ett jätte sött vitt linne på MQ som jag slog till på. Blir helt perfekt att ha på systers student. Jag måste ju ha något till därför ska jag nog till peak och beställa ett par svarta shorts att ha till.
 Sista ansträngande skoldagen förhoppningsvis imorgon, I like it.
Pappa hade stallskötseln idag. Skulle hjälpa till att sko Limerick, han blev biten i magen och har värsta märket. Skorna sitter på bak iaf. Nästa vecka får han lugnande för att framfötterna skall kunna skos. Han har sina egan idéer den lilla grisen.
kram.
/ - Kajsa

Suprise!

Dagens överaskning: Musikbetyget, VG eller MVG haha jag som trodde på G, som han sa på utvecklingssamtalet. Spelade upp våran fina låt idag, Bard ( Soffan) på piano, EmmaP på gitarr och jag själv som sångare. Gick supermegadåligt för min del, tappade bort texten två gånger har jag nog inte gjort en enda gång när vi tränat? :O
Vissa skoldagar är väldigt slappa, idag till exempel. skönt att ladda inför sommarlovet :D
Slutade tidigt så jag hann köra Muzze. Han startar på måndag, hemmaplan med spår ett bakom bilen. Haha vi hoppas M är på humör och att bilen kör fort. Annars finns det risk för att M river hela fältet, shit nu blev jag nervös också. Han var iallafall fin på vår runda idag. Misstänker starkt att det var en älg i skogen, tyckte skymta en bakom träden och M uppförde sig om det vore något farligt där.
Ska ta och börja med NK disskussionen nu. Debatt på torsdag, jag ska knäcka de andra så jag slipper gå på fredagslektionen, smart va?
puss.
/ -Kajsa


Skaffa travhäst och få brännan på köpet.

Näst sista skolan veckan. Lugnt? glöm det. Herregud vissa lärare måste tro att alla som går i skolan älskar att plugga ända tills det är lov. Vi fick massa läxor idag. Började tillochmed på nytt kapitel i historian, hallå betygen sätts om en vecka. Jag fick ju lite att ta igen också eftersom jag var sjuk i fredags. Historiaprovet om andra världskriget görs på onsdag, jag vet att jag borde plugga. Fast det har jag faktiskt gjort lite, i stallet förut när jag väntade på pappa. Satte mig i dörren vid Muzze, solade och pluggade samtidigt. Två flugor i en smäll!
Körde L tillsammans med J förut. Gasen i botten gällde för stjärnorna som äntligen får gå i samma hage igen. Tips till alla er som vill bli bruna, skaffa travhäst och kör när det är soligt, det ger resultat I promise.



Har glömt att delge er en väldigt viktigt nyhet kära läsare. Min kanin Mimmi är inte längre en tjej, utan kille. Detta upptäcktes i fredags, då vi även märkte att kaninen drar sig till samma kön. Snacka om chock, haha.
kram.
/ -Kajsa


Äntligen återförenade igen ♥

Måndagmorgon.

Snabbt inlägg innan jag ska springa iväg till bussen. Solen skiner och det är varmt nu när klockan är 8 :D Helt perfekt, känns ju inte så motiverande att sitta i skolan men men det är bara två veckor kvar nu. Funderar på att ta de älskade gladiatorsandalerna till skolan får se hur det blir med det. Nej, nu måste jag fixa det sista och åka.
HA EN BRA DAG!
/ - Kajsa

RSS 2.0