PUSS

Nu blir jag trött. Mina & Sandys planer skiter sig. Förhoppningsvis ska vi lösa detta ändå.
Regnet har öst ner hela jävla dagen. Nej nu överdrev jag, uppehåll i 2 timmat ungefär. På den tiden hann jag ner till stallet och ta en långsamtur med Limen.
När det var Muzzes tur att bli motionerad öste det. Men bangar järngänget för det? Absolut inte. Tre varv körde vi och Muzze var rätt så piggelin där ett tag, men det gick över!
Ledarmöte sen. Får behålla mina små "älskade" barn. Postiv nyhet, vi börjar en halvtimme senare!
Borde städa mitt rum också för imorgon får jag fin besök av massa flickor. Grill & Myspys blir det!
/ K


PUSS!


Bad day.

Beccis och jag hade väldans trevlig stund vid älven igår!
Idag var det en riktigt bad day. Vaknade 11 men kom inte upp ur sängen förens 14. Inte bra jag vet men ibland måste man få sånna dagar.
Fixade pannkakor till lunch, riktigt lyckade blev dom.
Åkte till stallet senare för att ta in, mocka bajs och fodra.
Hem igen och nu har jag fastnat framför datorn. Borde duscha och göra mig klar för kvällen. Men jag orkar inte, som sagt bad day!
Imorgon är en ny dag, hoppas på att den blir bättre än den här!
/ K


Mys vid älven...

Åker snart ner och möter Rebecca. Vi ska ha myspyskväll vid älven!
Har haft en dag i stallet, tvättning av ponnystallet och sen mina egna pållar.
Körde båda två. L va lite halvseg en tog sig ändå runt 4 varv. M skrittades ett varv och joggade två tror ja. Lite pigg och ganska fin var han efter typ 3 veckors vila.
Imorgon hade jag tänkt att vara ledig men vi får se hur det blir med den saken....
/ K


En bild säger mer än 1000 ord!





















Emma Persson, www.emmapersson.webblogg.se


26/7

Lyckat veterinär besök med Muzze imorse. Visade inget på böjprovet så nu är det bara att börja träna igen. Tack och lov för det! Tror ändå gammelgubben har mått bra av en paus.
Fixade allt klart hos hästarna innan jag cyklade hemåt för att fortsätta läsa min bok Flickan Som lekte med Elden. Har blivit helt jäkla fast och bara måste fortsätta läsa.
Har vart på finbesök hos Emma nu under kvällen. Fick mina bilder från vår photoshoot förra veckan. Hon är grym den människan!
Laddar upp lite bilder innan jag fortsätter i min bok....
/ K


Helgen.

Kanske dags för liten helgsummering såhär på söndagskvällen.
I fredags åkte jag & mammi ner till stan för lite shopping och lunch. Strumpbyxor, shorts och en kofta inhandlades. Sen blev det bråttom som vanligt och jag fixade stallet i racerfart. Hem för att käka och fixa innan kvällen. Mötte upp Sandra & Ida på torget med Emma innan vi styrde våra steg mot Soffan & Lovisa på Haga. Hade en jätte rolig kväll med massa fina tjejor och vi hoppas på repris hos Rebecca snart...
Lördag vart inte lika rolig... Upp tidigt för att fixa stallet och sedan åka ner till Skara. Startgalopp för Hubbub som ändå gjorde ett bra lopp tills han galopperade igen över mål som 4a. Tråkigt värre!
Idag har det vart en riktigt slappisdag tills jag cyklade ner till hästarna i spöregn. Emma & jag körde lite fort med småstjärnorna och vi blev blöta. Sen hade vi trevlig stund i fikarummet med stochampionatet innan vi cyklade hem i spöregnet igen.
Sammanfattningsvis: Bra helg!
Nu: Sova
Imorgon: Återkoll hos veterinär med Muzze, håller tummar och tår för att vi får börja motinera nu i veckan annars kommer han krypa ur skinnet.
/ K


RixFm

Nyss hemkommen från RixFm festivalen. Får väl säga att det var sådär, knökfullt och rätt dåligt ljud + att vi lyckades missa de bästa artisterna för vi gick och köpte glass. Men trevligt att umgås med flickorna lite.

Annars har det vart ytterligare en dag i hästarnas tecken. Körde L en sväng med Emma & Rain, pigg & glad. Sen kom Emma ner med sin masterkamera och vi fotade pownisarna lite. Jag satt barbacka på L utan hjälm, mamma var sådär nöjd. Hoppas på att bilderna blev bra, tror det kan komma upp några här framöver...
Hoppas på utgång imorgon, hörde lite rykten från Emma att det kunde bli så.
Nu ska jag snart hoppa i säng, behöver min skönhetssömn.
/ K


Jag & Sandriiii på nyår!


En dag på Lökene.

Jag är trött, sådär trött att ögonen nästan stängs av sig själva. Kan bero på att jag ätit alldeles för mycket pizza och för att jag var uppe väldigt tidigt imorse, typ 06.20.
En dag på Lökene har det varit. Körde två fina pållar Cue On och Next To None Sib. Har även hunnit med massa annat också... Vi käkade på golfbanan idag igen, mums!
Fick även höra en dålig nyhet, de tvingades avliva Pebblans lillasyster igår. Lät inte som en vidare diagnos heller....
Följde med Paula efter arbetsdagen för att köra Moonlight, en av hennes egna hästar. Fortkörning stod på schemat och fort gick det tyckte jag iaf :)
Efter detta var det bara att åka till sina egna bortskämda små grisar. Muzze fick en kalldusch, det behövde han. L var supernöjd med att "bara" bli borstad.
Imorgon kommer Emma och fotar ponnysarna sedan ska vi på RixFm festival som är i Karlstad. Vi ser fram emot att få trängas med 2000 skrikande fjortisar!
Snart slocknar jag och en dusch innan vore ju inte fel kanske.
/ K

Seger :D

Känns som denna dag bara gått utan att jag fått något direkt vettigt gjort. Åkte ner till travet runt 11.
Eyeshadow startade i lopp 1, tog ledningen från 6:e spår och höll den till mål! Bra jobbat där! Tror att de flesta runt hästen var ganska lättade över attt hon idag fick ordentligt med luft, något som varit hennes stora problem...
Körde Limerick en sväng med Köttbullen sen. Kul tyckte han tills vi blev själva... Har hittat lite lopp till honom nu så nu ska här hårdtränas och balanseras om :D
/ K


Fina Eyeshadow vann enkelt idag!


Planerar

Jag & Ivarsson smider planer, elaka planer. Kan bli jäkligt kul om vi får som vi vill! Lite finslipande detaljer återstår.
Somnade i sängen förut klockan 5, skulle bara vila ögonen lite. Vaknade igen 18.30. Smart Kajsa!
Har faktiskt jobbat idag, allt gräs är borttrimmat och sedan uppkrattat på Hockeytown.
Lite stallfix innan jag cyklade hem och ja somande...
Imorgon är det lunchtrav på Färjestad. Sista starthästen i trion, Eyeshadow, ska ut. En jättefin tjej som haft lite otur, vi hoppas den vänder imorgon!
Snart väntar sängen om det nu går att sova, min powernap blev ju lite längre än planerat.
PUSS!
/ K

Livet går vidare.....

Nu har jag lugnat ner mig lite efter morgonens dampanfall. Imorse var det inget kul alls.
Dagens efterlängtade resa till Götet blev inställd. Får ta allt från början tror jag!
Igår var vi på trav i Årjäng, Hubbub tog inte ett travsteg. Björn körde ut med honom. Bättre gick det för familjen  Ivarssons Gatlin "Böbby" Bob som slutade tvåa på V75, inte illa!
Bråttom värre blev det hemåt då jag skulle till Elenor. Efter en dusch i racerfart åkte pappa och jag (iklädd kort kort klänning) till hästarna för att mata dom. När vi kommer fram är det lite smått kaosartat. Emmas ponny Rain, alias Köttbullen, hade lyckats ta sig ur boxen (eventuellt kan hans granne ha något med katastrofen att göra) Köttbullen som gillar mat var ju självklart skit glad och gick runt i varenda stall för att se vad som fanns att äta. Resultatet av detta var ju då att han inte mådde så där jättebra efter att klämt i sig massor av kraftfoder.
Jag som hade megabrådis tog min cykel bort till Elenor, men kan lova att jag inte släppte mobilen långa stunder under kvällen. Köttbullens liv kunde vara i fara fick jag höra från min fader som stannat kvar på banan ett tag.
Runt 11 ringer dock Emma och berättar att Köttbullen mådde lite bättre och skulle klara sig!
Men någon tävling kunde det inte bli. Vi skulle ju åka ihop med hästarna, så vi beslutade att inte heller åka. Dels för att pappa inte kunde köra och för att vi inte ville låta Limerick åka transport 4 timmar själv.
Så imorse när jag skulle kika på startlistorna inför nästkommande helgstävling och upptäcker att jag inte kommit med då brast det kan jag lova!
Men nu har jag som sagt lugnat mig lite...

Åkte ner till stallet förut. Limerick fick gå ett rätt tufft konditionspass i backe, sandbanan och lite rakbana. Nu ska han fan i mej vinna när han startar nästa gång!
Som grädde på moset denna underbara dag lyckades kaninen rymma ur sin utebur och mammas lilla kamera är borta (jag har inte vågat berätta detta ännu och misstänker att det är bäst att låta bli tills ämnet tas upp)
Dags att leta kamera nu så kanske ja slipper lägga mina pengar på en ny...
/ K


Så hade jag go lust att göra när någgon pratade med mig imorse!


.

Finns inte så mycket mer att skriva
Livet suger


SORG!

Sorg! Pebbly slutade 3a i sitt försök till Stochampionatet. Gissa hur många som går till final? 2jävla hästar såklart! Kanske va lika bra egentligen för damen kan bättre, mycket bättre....
På jobbet var det rätt soft. Hade fint sällskap iform av Issa "Räkan" Svensson, Helena samt syrran. Jag och Helena lyckades få minst biljetter sålda även om vi slog ihop våra försäljningar...
När jag och Tove kom lagade vi snabbt ihop klibbris och halvgod kycklingsås. Förrätt och efterrätten bestod av ostbågar, gött de!
Nu är det bara att ladda om, Årjäng imorgon. Vi hoppas på V75 seger med Hubbub. På kvällen firas Elenor. Kan bli en hektisk dag....
Ha en bra kväll!
/ K


  Lite cypern


Jobb & stochampionatskval samtidigt!

Eftersom jag numer har börjat blogga igen känns det som en bra idé att uppdatera lite oftare....
Har vart i stallet på förmiddagen och fixat klart där. Limerick gick en motionstur ihop med Rain (vår resekompis, som också startar på söndag) Pigg & glad kändes han så jag hoppas det sitter i. Muzze fick lite lyxbehandling, sjukling som han är.
Gjorde en liten spontan anmälan till Lindesberg förut, Limerick den stackarn kommer vara trött på att starta innan han ens börjat gjort det ordentligt.

Ikväll jobbar jag i entrén till rallyt, inte så kul kanske men pengarna behövs. Pebbly startar i försök till stochampionatet ikvälll, det suger att inte kunna följa med och titta!
Nej nu ska jag fixa lite lunch och sedan fräscha upp mig lite innan jobbet väntar...
/ K



Jag lever!

Efter viss begäran från omvärlden bestämde jag mig för att blixtavsluta mitt lov från bloggen, ja det startade ungefär samtidigt som sommarlovet och återuppta bloggandet igen.
Vad har då hänt under de veckor jag varit off så att säga?
Massor.... några godbitar kan ju dela med mig av!
· Elitloppet, finns bara ett ord awsome! Pebbly gjorde ju inte dagen sämre genom att vinna fyraåringseliten för ston heller!
· Cypern, gött med en veckas semester. Brun blev jag iaf!
· Skolavslutningen, tror nog ändå jag och Rebecca hade roligast? Kvällen avslutades i bubbelpoolen hos Beccis!
· Årsdebut med Limerick, efter flera månaders kämpande gjorde han äntligen en start. Ledningen från 7de spår och tillslut en fjärdeplats med 5 sekunders rekorsänkning!
· Stosprintern med Pebbly, stressigt värre med alla hästar men jäkligt kul hade vi på hemvägen iaf!
· 18 år! dagen firades på Arvika. Jag och Helena tog en dubbel med Jidde & Pelle.Vi va bara lite överlägsna också!
· Härliga dagar i solen & stallet med fina vänner! kommentar onödig.
· Gotland, tre roliga dagar med en hel del häst men även annat skojigt. Eller hur räkan?

Schemat för helgen ser också tämligen fullspäckat ut. Motionskörning med L, jobb på midnattssolsrallyet på kvällen imorgon. Heldag på Årjäng, V75 där Hubbub startar i fjärde avdelningen. Elenor ska firas på kvällen. På söndag tar vi en tripp till Göteborg med två ponnysar med där bak. Limerick ska starta igen och den här gången kör vi all in och hoppas på seger!
Kan också meddela att läget för Muzze ser rätt mörkt ut för tillfället, behandlad i ett framben. Inte konstigt att inte han ville trava på Mantorp. Vila gäller i minst två veckor framöver sen är det återbesök hos Nina.

Avslutar inlägget med lite bilder!


Skolavslutning


Pebblan efter grymmaste segern!


Cypern!


Mer Cyprus


Sötaste fölisen på hela Lojsta ♥

/ Kajsa


RSS 2.0