Snaggen

Jag har klippt mig, det blev kort och mörkt. Rätt nöjd men det är lite ovant.
Dagen har varit rätt soft, pappa tog hästarna. Pluggat lite nu ikväll, så nu är jag med igen! Bra Kajsa.
Maten väntar sen idol! 
 ♥
/ - Kajsa


Lite svårt med rubrik.....

Jag har övningskört idag igen :D fast idag hade vi mercan och dden är automatväxlad vilket gör det hela så mkt enklare, slippa hålla med kopplingen. Bra som bara den går det och jag är taggad på att börja lära mig på riktigt!
Har haft långdag i skolan, men bara tre lektioner.
 Körde L efter skolan och allt verkar bra igen. Så jäkla kul var det att han travade utan att ha ont! Tog bara i mer och mer på rakbanan hem, så nu letar jag lite lopp till honom!
Imorgon ska jag klippa mig, är sugen på att snagga av det ganska mkt. Ska färga det också, hur snyggt skulle det inte vara då med pagé? Tåls att tänka på tills imorgon........
Har lite bloggtorka nu, så jag har nu bestämt att det får bli inlägg när jag känner för det helt enkelt!
Nu väntar duschen och sen lite plugg.
take care.
/ - Kajsa

Shopping på Bergvik!

Sitter är med mitt ganska onda ben, har precis haft på isbalsam så nu bränner det som eld i huden fast det är ganska skönt. Pappa konstaterade att det hade blivit en liten blödning på baksidan av knäet så det är inte så farligt, men det blir ingen idrott imorgon. Lite flyt man har så missar man 5kilometarn ;)
Har vart på Bergvik nästan hela dagen, köpte ganska mycket nytt. Ett par ersättare till mina favorit jeans Miss sixty, ett par mörkblå Nudie som förhoppningsvis blir lika älskade som Miss Sixty. Blev även ett linne och en lång ärmadrandigpiké från H&M, en lång tröja från vila och en fynd kofta i naturvitt från carlings, som hade 50% rabatt på alla tjejöverdelar. Nöjd och glad med alla mina inköp!
Åkte till stallet med pappa sen, hade tänkt köra L men det blev så sent och jag har haft mycket läxor, sen kom jag på att det passar bättre för min planering att köra imorgon istället. Så så får det bli! Övningskörde hela vägen ner till stora vägen sen, det gick förvånansvärt bra faktiskt, lite svårt att starta och växla kanske men annars är det lätt!
Nu ska jag plugga lite till innan jag ska sova.
kram
/ - Kajsa

Unionstravet.

Vilken dag, (igen) Start i unionstravet för Muzzes del. Bra gick det i loppet, trea (för tredje året i rad) på nytt rek igen , 2.01,2 med galopp. Det kändes bra, M gick nog strax under två min delar av sista varvet iaf. Så snart passerar vi den där gränsen ;) I värming hände väl något som inte får hända. Muzze blir rädd och slänger sig ut på hästen utanför. Hans ben fastnar i hennes vagn och han får panik och slår bakut, jag träffas på iaf knäet eventuellt på något mer ställe. Som tur var gick det ändå förhållandevis väldigt bra för båda hästar och kuskar. Jag blev väldigt chockad och kunde inte sluta grina i stallet sen, värt att tillägga är att jag hatar att gråta bland folk. Nu har jag tagit lite smärtstillande för ont gör det men jag inser ändå vilken tur jag hade, och väldigt tur att jag hade slagrem annars hade situationen blivit mycket värre! 
 Ikväll blir det lugna gatan, tar mig inte fram så fort som vanligt heller. Igår var jag ju på maskerad, utklädd till katt. Väldigt nöjd med valet faktiskt. Tog det lugnt och åkte hem tidigt eftersom jag skulle köra idag.
Nu ska jag nog se travet, som jag typ missade fast jag var där ;)
/ - Kajsa

Pebbly i oaksfinal!!!!!!!

Gårdagen igår slog nog det mesta jag upplevt i travvärlden. Pebblan vann sitt oaksförsök! Lätt och med krafter kvar i mål. Jag var så nervös innan loppet, hjärtklappning i bött. Ganska odramatiskt ändå men man blir ju så nervös vid sidan av. Nu blir det final i början av oktober, med en miljon i första pris :D

Eftersom det blev rätt sent innan vi kom hem igår så var jag ju såklart väldigt trött imorse. Råkade försova mig sådär en timme bara, veterinären med L var orsaken sa jag till spanskaläraren som var aningen misstänksam. På tal om L, han var oerhört mycket bättre när vi sprang med honom idag. Visade nästan inga tecken på hälta vilket känns superbra. Red M som en sista förberedelse inför lördag, Pelle var med som sällskap och han var pigg och motiverad för en gångs skull! Kan bara betyda en sak, norksarna kommer inte ikapp på lördag? ;O Imorgon ska jag och Helena fixa hederspriser till alla deltagare, får se vad vi hittar på för fint.
Annars är det språkdag i skolan imorgon och på kvällen ska jag på maskerad, utan att veta vad jag ska klä ut mig till. Lite panik kanske.
Nu ska jag lägga mig och läsa lite i engelskaboken, alternativt min andra på svenska.
Puss
/ - Kajsa


Prisutdelningen igår :D


Old School tema?

Old School tema imorgon på skolfotot, jag vet inte ens vad det är. Teman är dömda att misslyckas! Min klädsel blir relativt diskret, jeanskjol med knappar som är hög i midjan, svarta tights, svart tröja och vita sneakers, eventuellt en vit adidaströja också. Väskan är också fullproppad med kläder inför kvällens äventyr, stockholm för att se Pebbly starta. Tanken slog mig att det är rätt sjukt att åka fram och tillbaka till Stockholm för typ fem minuters underhållning, men I love it ♥
Skoldagen har vart helt ok, inställd geografi. Fick tillbaka min intervju på textkommunikationen, den va jättebra sa läraren ändå bad han mig ändra och skriva till, för mig med prestationsångest betyder det att den inte blev bra :(
Körde Muzze efter skolan, han var glad! Det är bra för då kommer han kanske vilja springa fort på lördag, det kommer behövas för att inte norskarna ska hinna ikapp oss. L är fortsatt halt när man travar med honom, pappa får ringa ner till sjukhuset och se vad de säger där. Jag vill bara att skrutten ska bli bra någon gång!
Nu blir det sängen för att se lite utsövd ut imorgon iaf.
Godnatt mina vänner 
/ - Kajsa

Måndag.

Lite dålig update här nu, men jag hade fullt upp under gårdagen med jobb, hästar och lite kompistid ;) Har ett fett blåmärke på arslet efter att jag ramlade av Muzze igår, det gör lite ont faktiskt.
Bara två lektioner idag, biologi och idrott. Biologi har blivit ett jobbigt ämne, bara tråkiga saker, tråkig skola och sorry men tråkiga klassisar. Massa läxor gör inte saken bättre direkt. Åt lunch med Rebecca och Evelina sen, trevligt värre. Idrotten sen var ju totalt värdelös att ens byta om till, men duktig som jag är gjorde jag ju det ändå. Vi som inte skulle paddla fick göra vad vi ville, alltså ingenting. Jag gick ut och träffade Helena istället, kvalitetstid kallar vi det. Lite trevligt snack och skvaller blev det.

Åkte till stallet sen. Skulle försöka ta av Limericks bandage, det var ju lättare sagt än gjort. Men tålamod är en hästägares bästa vän! Jag fick av det tillslut och upptäcker massa kladdig sörja, som troligtvis är var? :S Antagligen har en hovböld spräckts och kommit ut, det betyder att han snart inte behöver ha ont längre :D
Har pluggat lite nu på kvällen, det behövdes men jag har ingen koll ändå känns det som. Måste ta tag i skiten snarast, men inte på en måndagskväll! Nu ska jag snart bekanta mig med kudden så jag orkar upp imorgon.
take care.
/ - Kajsa


HK

Jag och min bästa vän har en fin konversation på msn, ville bara säga att jag har saknat det!
HK ♥






/ - Kajsa


Sovasovasova

Jag är trött och grinig. Vill bara krypa ner under mitt varma täcke, mysigt värre. Det får nog nästan bli så när jag har käkat och duschat.
Har jobbat i hockeyaffären idag, grejer överallt och bra på att städa som man är så var det ju självklart vem som skulle få det jobbet. Sen snodde jag med mig en ny bag hem som jag ska ha mina tävlingskläder i, den andra är hel trasig. Bästa med jobbet är att jag har blivit lovad en mobil om jag fixar skiten, så när det känns lite tungt så ser jag mobilen framför mig haha.
Åkte till hästarna sen. L såg faktiskt ut att må lite bättre, men vi måste fixa en mindre hage till honom, det får bli morgondagens projekt. Ska rida Muzze imorgon också, allt måste bli perfekt tills nästa lördag. Norskarna har ju fuskat som vanligt, tror att de ska ha med väldigt snabba hästar som egentligen inte får vara med, typiskt dom!
just det gårdagskvällen fick en lite oväntad vändning då jag åkte iväg och träffade lite vänner. vi åkte ner på kulturnatten, ganska ovärt men ändå en trevlig kväll med smått sjuka människor ;)
nu blir det mat och sen sova :P
/ - Kajsa


NI får en bild på ett kungligt ben också!


Gröna foten

Hej! Känns som klockan är typ sju eller nåt för jag brukar aldrig vara hemma såhär tidigt på en vardag. Tog lite ledigt från skolan idag, var ju tvungen att följa med min bebis till doktorn. Det gick ganska bra ändå. Dock vet de inte vad som är fel än, men det kommer visa sig under de närmaste dagarna. Ingen hovbensfraktur iaf (tack gode Gud). Vi fick springa lite, klämma lite och även röntga fotsingen innan det slutligen kom på ett stort bandage runt hoven, som är grönt (väldigt stiligt) Jag tyckte han skötte sig bra för att vara Limerick, tror inte veterinären tyckte det samma hon sa " Vi har bara bråkiga patienter idag". L och en liten fölis. NU måste vi avvakta ett par dagar och se vad som händer, L får inte gå ut i stor hage gissa om han kommer bli rastlös?
snart ska jag åka ner och hämta min cykel i hockeyaffären, sen svänger jag förbi ridskolan och tittar på sötaste ungens ridlektion. Kvällen blir LUGN!
ha en bra helg nu gott folk!
/ -Kajsa


L

Imorgon 10.00 skall jag, pappa & Limerick befinna oss på atg kliniken. Min stackars lilla kille! Jag är orolig som bara den redan nu, inte konstigt eftersom att de hade sagt till pappa att de kan behöva operera honom. Så illa får det inte vara, nu ska vi tänka positivt här!
M & jag tog en motionsrunda i kvällsolen förut, ovanligt pigg och glad var han. Nästa vecka blir det solvalla äventyr (oakskval) med Pebby, spår tre bakom bilen fick hon.
Kan inte tänka på något annat än min skrutt därför får ni nöja er med det här lilla inlägget.
Ska sova nu och drömma mardrömmar om morgondagen :(
/ - Kajsa


Stjärnan!


Lost!

Sista gången i hela mitt liv jag har orienterat skulle jag tro, och vilken pärs. Vi gick vilse och var helt lost ute i skogen, då brukar det ju finnas någon stig eller nåt man kan följa men icke. Det var bara skogskogskog. Vi hittade ju hem iaf, men fyra timmar var vi ute i skogen (ändå rätt värt eftersom att vi fick ihop över 300poäng som var MVG)
Tog mig hemåt med sega ben, käkade och pluggade(!) lite. Åkte till prinsarna sen, hade ingen att motinera så det gick ganska fort. Hade kommit 12 nya gangster idag, fint stammade hela gröten.
är så trött varje morgon så nu ska jag passa på att sova tidigt ikväll.
Gonatt
/ -Kajsa


Sleeping

Snart somnar jag stående tror jag, helgens alltför dåliga sömn har tagit hårt på mig. Har vart hurtig som bara den idag, med cykel tur till och från stallet. Plus att jag och Muzze tog en ridtur förut, uppladdningen för unionstravet har börjat och i år ska vi fan vinna! Jag överlevde ju eftersom jag sitter här, lite vändningar här & där. Sen mötte vi även en livsfarlig svart katt och glöm för guds skull inte bort kossorna som anfaller bara men går lite för nära (enligt Muzze)
Imorgon är det orienteringsdag, ååhh vad kul det ska bli! Men jag har räknat ut grejen,
läraren älskar orientering------->kajsa&emma gör bra ifrån sig på orienteringen------->kajsa&emma får MVG i idrott!
Nu ska jag alltså sova för att orka med en dag i skogen, äh jag är van så det ska nog gå bra!
/ - Kajsa


Pebblan is back!

Hemkommen från travet för en tag sen faktiskt, har både hunnit duscha och fixat grejer tills imorgon.
Pebbly gjorde första starten idag efter långt uppehåll, slutade fyra men satt fast med allt i mål. Oakskval nästa onsdag, det är ju så att man måste med till solvalla då! Piercing gjorde första starten, ledde hela vägen men hoppade på upploppet och blev diskad. Måste säga att han har vissa likheter med en ponny, ben överallt.

Pappa hämtade upp mig efter skolan så åkte vi upp och fixade allt innan vi åkte in till Färjestad. Helt plötsligt bara kom Gooparnas hästbuss och stod på gårdsplan. "Här får du en ny häst" Tackar, tackar. En riktigt skönhet vare, Leonas Yaffa, ny favvo ;) 
Ska läsa min samhällsgrej (som jag bara har glömt helt enkelt) innan jag däckar.
Sovsött
/ - Kajsa


Kalas.

Trevligt släktkalas förut då... inte. Det var min kusin (den enda jag har faktiskt) som har fyllt tre år. Massa kakor och tårta, gott att äta en dag som denna!
Pappa och jag åkte till hästarna sen, fixade alla boxar och så. Sen skulle pappa försöka ta in Jidde, men hann fick inte ta i honom. Inte likt den tuffingen som aldrig är rädd annars. Kan eventuellt vara så att någon har blivit lite aggressiv mot honom. Muzze the king var likadan häromdan.
Nu måste jag skynda iväg till tv:n för att inte missa Ensam mamma söker, haha
puss!
/ - Kajsa

Such a night.....

Vilken gårdag! Fick stryka Limerick, besviken ja visst men jag trodde nog det skulle vara värre. Var nog rätt så förberedd på det ändå. Det som är värst är att han hade nog vunnit om han hade varit fräsch, jaja det får jag ju aldrig veta. Körde ju Min Ty också, vilken jäkla liten häst. Bara sprang i värmingen, körde fort med spöt bakom armen, behövde inte ens driva bara att hålla i. I loppet sen blev hon alldeles för laddad och galopperade när det kom häst upp på utsidan, hon blev tillslut diskad och jag har faktiskt lite känningar i armarna idag :O
Sen var det Muzzes tur, dålig värming och jag hade räknat med att bli diskad faktiskt. Men icke för då gör den lilla skiten sitt livs lopp. Slutar trea på nya rekordet 2.01,3! Trodde helt ärligt att han skulle vinna i sista sväng, gick rysligt fort över upploppet men orkade/hann inte riktigt dit. Men det var ganska hårt, iaf om andra priset.
Nöjd med Muzze, bara att ta nya tag med Limerick, det kommer fler bra lopp för honom. Nu ska han bara bli hel och fräsch igen.
Kvällen blev väl inte som planerat direkt, haha. Vet inte riktigt vad jag ska säga. Vi hade trevligt och kul iaf. Tack för kvällen, speciellt till B2.
idag ska jag på släktkalas, jippie vad kul det ska bli (ironisk)
Ha en bra dag!
/- Kajsa




ps. bilder på Muzze kommer när jag har fått av emma :P

Mitt lilla hjärta!

Jag hoppas av hela mitt hjärta att Limerick ska vara frisk imorgon. Just nu känns det som att jag kommer få stryka. Han rörde sig inte bra i hagen idag, körde en sväng på rakbanan. Bättre men inte helt harmoniskt. Samtidigt känns det långsökt att han ska ha blivit halt bara sådär för han var superfin i igår Kan ju ha fått en smäll i hagen, han och jidde härjar ju så. Jag kollade benen förut, inget svullet, ömt eller onormal varmt. Smörjde på lite isbalsam ikväll, hoppas på att det är bättre imorgonbitti, annars stryker jag. Ingen idé att starta en ofräsch häst. Muzze är iaf frisk och kry så han startar! Ska ju även köra Min Ty åt Per-inge en fin häst så det ska bli kul.
Måste packa och duscha innan det blir sängen, är nervös. Vill så gärna starta båda två imorgon!
Ser på kändisdjungeln nu, riktigt sämst skulle jag vilja säga att det är. Därför ska jag sluta titta och göra något nödvändigt!
pussar!
/ - Kajsa


Hjärndöd!

Usch idag har det vart en stressig dag. Fick springa till bussen imorse (inte bra att börja på dagen på sånt sätt) Inställd svenska = håltimme och lång lunch. Blev Subway för mig och Emma, fina grejer det. Dryga lektioner på eftermiddagen. Sen stressade jag iväg till stallet. Skottade alla boxarna i racerfart. In med alla djur och ut på en körtur med Muzze. Helt ok. In med honom, duscha av lite snabbt och sen ut med nästa. Limerick var pigg och glad, känns ju positivt inför lördag. Känns som hela dagen har gått i rasande fart och nu på kvällen har jag äntligen slappnat av, ni förstår att min hjärna ligger hela tiden steget före och planerar nästa drag.
Hjärnkapaciteten för dagen är slut därför blir det inget mer skrivet på det här inlägget.
puss och sov sött!
/ - Kajsa


Housewife?

Mjukstart är väl rätta ordet i skolan, hade två lektioner. Matten är svår som fan redan, känns bra när vi är på det lättaste kapitelet.
Gick upp från bussen till hästarna sen, trevligt välkommnande fick man med gnäggningar. Dock tror jag inte det var för att de var såå glada över att se mig, mest för att de skulle få gå in. Fixade alla ponnyboxar och borstade alla utom Poker, synd om han men jag hann faktiskt inte. Hann även tvätta lite tävlingsgrejer, börjar fundera på vilka grejer de ska få ha på lördag. Svårt val där, JA.
Tove och jag lagade köttbullar sen, de blev väldigt goda men inte så värst runda. Börjar bli riktigt bra på det här med att sköta ett hushåll ;) Tvättade en svartmaskin förut också, inte illa.
Ska läsa lite i min bok och bestämma kläder tills imorgon, annars finns det risk att jag missar bussen imorgon. Jag har sprungit i stort sett varje dag, men alltid hunnit med. Sen blir det kudden, gött dä!
/ - Kajsa


A day off........

"Sjuk" idag igen, skulle nog vilja säga att jag tog en extra day off bara. Okej, jag är förkyld och hostar men jag hade med största sannolikhet klarat av skoldagen. Skit samma så här i början kan man faktiskt unna sig det lite(A) Men imorgon går jag dit, matte och engelska bara så det blir en mjukstart.
Dagen har mest tillbringats hos hästarna, (de blir ju inte smittade) Körde båda två, L fick gå lite intervaller. Gick ganska dåligt men jag vet att han skärper sig på lördag i stundens allvar. M joggade bara för att hålla igång kroppen. Gjorde även iordning Helenas hästar, usch vilka små grisar det är!
Nu ikväll gjorde pappas häst Hubbub debut, slutade på bästa sätt med vinst. Utklassade de andra, grymt bra!
Har även sett idol premiären och även andra avenyn, tisdagar blir tv dag ;)
Nu ska jag läsa lite i min nya bok, vänninan, innan jag somnar.
pussar.
/ - Kajsa


Sjukling

Jag är hemma idag, kanske inte dödssjuk direkt men inte helt 100. Skolsköterskan sa faktiskt att man skulle stanna hemma om man mådde lite dåligt. Kom på att jag måste ringa och sjukanmäla mig också...
Har ringt och anmält både M&L till Färjestad på lördag, kommer bli nervöst. L får följa med och lära sig och M ja det är hemmabana och jag vill starta honom ;)
Pratade med Mamma och Pappa nyss, de hade det varmt 40 grader typ, inte lite avundsjuk. Ikväll åker Helena med family till cypern också, innebär att jag är ponnyvakt en vecka. Lite anledning till att jag stannade hemma, måste bli frisk så jag orkar med det.
Nu blire frukost med täcket framför tv:n sen mys hela dagen. Eller ja klockan fem kommer hovslagarn så då måste jag vara i stallet.
pusspåer!
/ - Kajsa

Söndagkväll

Söndagkväll, redan. Tror att jag stannar hemma imorgon. Mår inte riktigt bra, förkyld och ont i halsen. Svininfluensan nästa offer?
Funderar på att öppna chokladkakan som ligger i vardagsrummet, den skulle ju egentligen ätits upp igår men då var jag ju inte hemma. Då borde det ju inte vara förbjudet att äta upp den idag eller... ?
Kinamat blev det idag, kul jag känner typ ingen smak så svårt att bedöma den. 
ska kolla vilka propositoner jag ska anmäla killarna till imorgon, sen måste jag kasnke kolla lite på biologiläxan innan det är dags för sängen.
kände att det här blev ett väldigt matigt inlägg, hmm måste sluta äta så mkt onyttigt tror jag och skriva om det annars kan man ju bli som .....
kram
/ - Kajsa






ps. kom på att jag åt mcdonalds till lunch, en sallad men ändå det här är inte OK!


Babysitter!

Det var ett par dagar sen nu, har inte haft någon direkt lust att skriva så jag har helt enkelt struntat i det.
Igår hade jag fullt upp hela dagen. Körde autoträning med Limerick, duktig liten kille. Var inte ett dugg rädd för bilen och försökte verkligen följa den när den släppte fältet. Körde ett snabbjobbb med honom sen, gick ganska bra. Lite ont i fötterna och dåligt trav men tiden blev bra. Barnvakt på kvällen/natten till Samuel och Herman. Åhh vilka goa ungar. Supersnälla och okomplicerade, gick hur lätt som helst. Såg Män som hatar kvinnor när de hade somnat, lite läskigt att sitta i någon annans hus och se en sån film men det gick bra ändå får jag väl lov att säga. Föräldrarna kom hem vid halv tre i natt och då fick jag taxi hem. Råkade även ta mig en power nap från 01.40-02.05.
Idag ska jag åka till alva och albin för att gratuelra albin i efterskott, hoppas på att min present ska vara uppskattad, men allt i bilväg funkar nog I guess. Nu måste jag fixa mig, sitter i min mysiga snobbenpyamas fortfarande xD.
ha en bra dag!
/ - Kajsa

Impad!

Sitter här i ensamheten i mitt rum och är djup imponerad av hovslagaren som kom idag. Så jävla säker, tålmodig och lugn. Fattar inte hur han lyckades få av skorna, bort med sömmarna och verka Limericks hovar idag utan lugnande. Helt incredible, på måndag kommer han igen. Då slår han på skorna, ville inte krångla mer med honom idag utan vi tar det i etapper istället. Jag är iaf råimpad! En riktig hästkarl kallar vi det!
Muzze fick besök av Sara idag, hade någon låsning i ryggen och i framknäna fast absolut inte så illa som det brukar vara. Så nu verkar börjar de bli ready för start! L är ju med på bilträning på lördag, bra för honom att träna springa med häst.
Haha kom att tänka på dagens roligaste i skolan. Lea fastnade på något mirakulöst sätt i trappan med sitt ben. Fråga mig inte hur hon lyckades men det såg iaf roligt ut, men det verkade som det gjorde rätt ont.
Duschen väntar nu, sen blir det nog tidig kväll.
take care!
/ - Kajsa

M&L

Det kom ingen hovslagare idag, kommer imorgon istället. Samtidigt som massage-Sara. Därför stället pappa upp som assistent till mannen som kan tala med hästarna. Passade på att köra båda två idag, Muzze var pigg och bråkig. Limerick var pigg och snäll, andra framdojjan hade också åkt av idag. Lite bättre balans kan man säga.
L ska vara med på autoträning på lördag, springa bakom en bil kommer säkerligen vara läskigt men ack så viktigt att kunna i framtiden :D
Slutade tidigt idag, gött mos. Måste plugga lite innna jag ska sova, samhäll och biologi. Kul? NEJ!
kort och hästigt inlägg men jag har inget annat skriva!
/ - Kajsa


Svinis på ingång!

Känns som jag börjar bli sjuk, börjar få lite ont i kroppen. Svininfluensan är snart här, då går det bara utför.
Annars är jag väldigt hungrig, men det finns typ ingen mat hemma. M&P är och handlar, sen ska vi äta pizza tjockisfamiljen. Trött är jag också, inte bara för att jag sover för lite utan jag blir trött på folk. När man försöker fixa och ordna, men ingen vill vara med. Den "fina" titeln ungdomsansvarig i Vpts kan nog 2010 gå till någon annan tror jag.
Skolan idag var ändå helt ok, dålig mat men allt kan ju inte var perfekt.
P har ringt runt till alla veterinärer i hela Karlstad området, ingen vill komma och ge lilla galningen lugnande för att kunna sko. Nu hade han tydligen fått tag i någon annan, så som jag fattade behövde han inte använda lugnande. Haha lycka till säger jag bara, så vidare han inte är mannen som kan tala med hästar så känns det rätt kört!
HAHA pappa kom nyss in och berättade om denna mystiska gubbe som imorgon kommer och skor Limerick, jag tror eventuellt att han kan vara mannen som kan tala med hästar.
måste bestämma pizza nu, ha det bäst!
/ - Kajsa

RSS 2.0