Barnkalas.

Jag såg nyss en bild på facebook, jag blev äcklad och det kändes riktigt jävla bra!

Idag har jag vart på barnkalas hos stora tjejen, redan fem år. Jag minns när brorsan ringde för fem år sen och sa att de hade fått en liten tjej, åren går för fort... Hon fick iallafall ett dockhus av oss och lite tillbehör till det. Av bara mig fick hon massa olika hårspännen/diadem/tofsar, välbehövligt. Muzze och Limerick gav henne sånna här låtsats medaljer, de var populära bland alla barnen även de stora.
Tog nog ett bra beslut när jag strök L från familjedagen för att istället åka på kalas, hon ringde imorse och snackade i 20 min bara om sitt kalas.
Jag & pappa städade altanen på förmiddagen också, flyttade upp kaninburen dit. Nu slipper jag gå långt ut på den mörka gården när jag ska ge honom mat.
Tar en lugn kväll och planerar inför veckan som kommer, jag kommer få fullt upp även om det är lov!
ha det bra!
/ - Kajsa


HÖSTLOV!

Höstlovet har äntligen börjat, åhh vad skönt det känns. Jag har ändå lite att plugga på under lovet men det brukar det ju inte blir så mycket med. Finfina planer för veckan som kommer, bio med bästa H och Stockholm med E. Kommer bli ett nice lov!
Slutade tidigt idag efter matteprovet..... som var LÄTT! Befriande att skriva, jag gjorde alla uppgifter nästan helt utan problem. Nu återstår det bara att se om det gick bra eller inte.
Mamma mötte upp på stan sen, vi käkade lunch och kollade runt lite. Åkte till hästarna sen, blev bara lite pyssel där innan syrran hämtade mig och vi åkte till farmor och farfar en stund.
Hade för en gångs skull tänkt se hela idol, men nej. Jag har suttit och skrivit ut och häftat ihop program till familjedagen på söndag, tänk att det är så mycket jobb. Bra blev det iallafall så nu hoppas jag de uppskattar min ansträngning. Ska se vem som åker ut förhoppningsvis.....
Hoppas ni får en bra helg & ett bra höstlov (för er som har det)
/ - Kajsa




På höstlovet för två år sedan påbörjades inkörningen av dessa huliganer. Jag ler när jag tänker på allt vi hade för oss på den tiden ♥


Matte in my heart!

I ♥ Matte B. Kanske inte riktigt stämmer. Uh vad svårt det är! Man bara glömmer bort allt hela tiden för det är så mycket olika metoder att lära sig. Imorgon är det prov, Emma och jag tröstar oss med att det bara är ett delprov som antagligen inte räknas in så mycket i betyget, men ett G skulle sitta fint.
 Fick tillbaka spanskan idag, det gick oväntat bra med tanke på hur mycket jag hade tränat, eller hur lite är väl mer rätt att säga kanske.
Körde båda hästarna idag. L körde gasen i bott på hemvägen, idag visste han hur han skulle göra. Funderar på att ge kraken lite vintervila nu för att kunna vinterträna honom rejält sen. För att som fyraåring ska han vara 100% förberedd. M sprang på i sin ostbågslikanande stil, han får träna på någon vecka till innan han gör sin sista start för året, sen blir det långvila för den gamla gubben.
Nu måste jag organisera upp lite saker inför familjedagen på söndag som jag är ansvarig för, ganska mycket att göra och jag börjar känna mig aningen stressad. Livet har vart bättre om man säger så, men imorgon är det lov, frihet i en hel vecka ♥
/ - Kajsa

Frisk igen!

Efter tre dagar i karantän är jag nu åter igen redo för att möta samhället, haha. Jag skojar inte jag har luggit (okej jag vet att det heter legat) i min säng i tre dagar nu, med några undantag. Snart har jag nog sett hela tv3s webtv utbbud skulle jag tro.
Imorse skulle jag egentligen gått till skolan, masade mig upp kvart i sju och insåg när frukosten var påväg tillbaka igen att jag kanske borde stanna hemma en dag till.
Fick iaf åka och pussa på mina killar förut, de har nog med största säkerhet saknat mig(eller inte) Tror Muzze hade haft fight med Pelle idag för han hade lite sår här och där. Jag tror att besöket där piggade upp mig så
imorgon blir det skolan igen, två dagar sen är det lov. Har börjat smygplanera en liten resa....hmmm.
Nattinatti blir det nu så jag orkar upp, vore ju lite kul om jag råkade försova mig nu när jag är frisk!
/ - Kajsa

Dryg dag.

Whoho jag har ätit lite idg faktiskt! en korv med bröd, pyttelite köttfärssås och spagetti och några tacochips. Go Kajsa! Tror mammas superdos med tre värktabletter på samma gång funkade. Har inte så mycket att göra, såg klart hela andra säsongen av ensam mamma söker. Egentligen borde man ta tillfället iakt och plugga mängder med matte men vem orkar det med sprängande skalle? Inte jag iaf.
Imorgon är jag grymt taggad för en ny dag i sängen alternativt soffan, för där kan man se barnfilmer, typ mysteriet på greveholm och saltkråkan, på videon.
Nu kan det nog bli ett avsnitt av sjukhuset eller något annat bra.
pusselipuss!
/ - Kajsa

Sjuk.

Jag är sjuk och det är seriöst bland det tråkigaste som finns. Idag jag vandrat mellan sängen och toan. Åt lite förut men det var inte så värst gott. Ligger bara i sängen med datorn och har ensam mamma söker maraton, andra säsongen. Mamma har stoppat i mig massor av panodil/ipren/alvedon nu, hoppas det hjälper för stunden. Inte får jag åka till hästarna heller, eller jo mamma sa att det var ok men jag kan knappt resa mig ur sängen förrens jag får spränghuvudvärk och blir illamående. BLÄÄÄÄÄÄÄÄ!
Nu ska jag fortsätta trösta mig med mitt maraton, tror att kissekatterna gör mig sällskap också.
/ - Kajsa

Axevalla.

Mina killar har vart duktiga idag. L blev oplacerad på 2.36, helt ok. Han tyckte det var lite för mycket annat runt omkring idag som var bättre än att springa. Men bitvis kändes han riktigt fin och med tiden tror jag han kommer bli bra. M kom trea efter en upploppsstrid där den andra hästen galopperade när Muzze hade grepp i andraspår. Han kändes fin och gick 2.04 vilket är helt perfekt inför kommande lopp! Jag är nöjd med båda två och det känns som en seger att L klarar av att åka 20min fram och tillbaka utan krångel (tur att han hade storebror att pussa på) Ska sova nu.
Natti.
/ - Kajsa


 Fin Skrutt! ♥

M ♥


Taggar Axevalla!

Ikväll är jag hemma och taggar inför Axevalla imorgon, ska bli skit kul men väldigt nervöst! Både M & L har fått bra spår bakom bilen, 5 och 3. Bra motstånd för båda två, men jag vet innerst inne att de kan de också. Grejerna är packade och klara så imorgon ska bara hästarna fixas till lite.
Annars har jag inte gjort så mycket idag, låg i sängen till kvart i ett. Jag vaknade faktiskt elva och kvart i tolv var jag uppe en snabbis och la dressen i tvättmaskinen. Pappa och jag åkte ut till Bergvik för att köpa mat och ett par skor till mig. Fick ett par stövlar från Scorett med mig hem, bild kanske kommer om ni har tur.

Filmen igår var bra! Värd att se verkligen. Lite läskig här och där, men det är väl så det ska vara antar jag annars hae den nog inte vart så bra. Vi träffade två andra filurer där också, betedde sig lite märkligt om man säger så. Men gentlemännen erbjöd oss iaf skjuts hem, iochförsig lite sent eftersom vi redan satt på bussen då, men det är väl tanken som räknas kanske?
Nu ska jag duscha och sen ta en tidig kväll för en gångs skull, måste vara utvilad imorgon( somnar nog i bilen ändå men)
/ - Kajsa

                                             
                                              Imorgon är det kämpa som gäller! <3


Veckans prövningar avklarade.

En ledig kväll ,första den här veckan och jag bara njuter. Idag på morgonen hade vi spanskaprov, ja det kan nog ha gått hur som helst tror jag. Första delarna var svåra, läsförståelse som faktiskt inte går att träna på. Sen gick det bättre när vi skulle skriva, så det kändes bra. Vi får se helt enkelt. Svenskainlämning sen, blev massa krångel så vi skulle lämna in den imorgon. Precis som jag trodde! Jaja nu var den ju klar så jag slapp skriva ikväll.
Kände inte för att ta bussen själv idag så jag väntade på Helena så vi kunde åka tillsammans. Gick och belöningsshoppade lite, haha låter lite konstigt/töntigt men är så uppiggande! Bara för att jag har varit duktig och klarade alla prov den här veckan. Blev två par björn borg trosor, två par strumpbyxor, vantar, en blus och eett halsband. Oj det lät mycket, men vissa saker var jag i behov utav (typ trosor, vantar och strumpbyxor)
Imorgon är det en kortis dag och det är skönt. Emma och jag ska på bio, flickan som lekte med elden. Tror den kommer vara jätte bra.
E & jag käkade på lilla saluhallen idag, ett supermysigt ställe med goda sallader och baguetter. Åt min vanliga bagge med mozarella och parmaskinka, så mycket bättre än skolans fisk-på-norrlänskt-vis, herregud vi bor i Värmland och här ska det vara fisk på värmländskt vis!
Ska ta och se något bra program på datorn innan jag tar en tidig kväll.
Ha det bra!
/ - Kajsa

PLUGG.

Hejsan! Sitter här i mitt rum med en hörlur i ena örat, eftersom den andra är helpajj får jag nöja mig med musik i ett öra. Det ringer i pappas mobil också, som vanligt. Han jobbar typ jämt skulle jag tro, men vem orkar ringa och tjata tio på kvällen?
Äcklig pluggvecka den här veckan, tror lärarna vill ta dö på oss innan lovet. Seriöst tre prov är inte ok. Spanskan är imorgon, är lite osäker på vad jag kan och inte. Kommer nog inte gå så bra tror jag. Sen ska vårt egenkomponerade svenska prov vara klart tills imorgon, jag som trodde det var på fredag fick lite extra mycket att göra ikväll. Höstlov? Ja tack!
Slutade tidigt idag, plus att jag smet tio minuter tidigare för att hinna med bussen till stallet. Körde båda hästarna. M var bråkig men glad och det är huvudsaken. L fick gå lite finslipande intervaller med ny utrustning; skor på alla fyra ( för ovanlighetens skull), öppet huvudlag och en käkpinne i munnen, okej ni förstår säkert inte ett dugg men det fungerade väldigt bra iaf. Han höll sig runt kvaltiden utan att ta i speciellt mycket så nu känns det bra inför söndagens äventyr!
Måste duscha och bestämma kläder tills imorgon, mjukis vore inte helt fel kanske men det bryter mot mina regler. Skulle nog aldrig gå med mjukis en vanlig skoldag tror jag, nej det får nog bli jeanskjolen, problemet är bara vilka skor jag ska ta? Måstemåste ha nya stövlar snarast! Vilka i-landsproblem, haha!
Ha det bra i kylan.
/ - Kajsa


Prueba de español no está divertido.

Jag tittade mig just i spegeln när jag la in saker i min byrå, ingen vacker syn direkt. Stora svarta påsar under ögonen och ser allmänt sleten ut. Måste sova mer! Har massor att plugga och det har jag verkligen ingen lust till alls, biologin tog all kraft för den här veckan. Två prov kvar, spanska och svenska. Kör på gammal rutin i spanskan och hoppas att jag kommer ihåg.
Blev lite glad idag när läraren i text sa att jag hade talang, whoho det värmde mitt lilla prestationsångesthjärta. Emma och jag var ute och fotade stora delar av lektionen, kul fast jag tror de som såg oss trodde det var fel på oss uppriktigt sagt.
Ikväll kom äntligen(!) hovslagaren. Han tror min ponny är missbrukare eftersom han alltid måste få lugnande, tss han är bara envis. Idag fick vi trycka upp honom mot en box för att få honom att stå still( okej det lät som djurplågeri men jag lovar det skulle jag icke tillåta mot min prins!)
Nej nu ska jag sova för att se till att mina vackra påsar och huvudvärken är borta tills imorgon.
Godnatt och sov sött.
/ - Kajsa


Nakenfis!

Jag har gosat ner mig i sängen ikväll igen för att se ensam mamma söker, håller tummarna för att det ska funka idag. Annars mår jag lite halv bra, är lite ledsen och trött på personer som lovar saker och sen inte gör det de har lovat!
Hade biologiprov imorse, det gick bra tills jag upptäckte den sista sidan som var svår som bara den :S Haha helt desperat satt jag där och räknade ungefär hur många poäng jag kommer få. Borde börjat plugga spanskaprov ikväll men var inte så taggad för det och gjorde bara lite, får bli intensiv läsning tisdag-onsdag istället. Ser fram emot textkommunikationen imorgon, veckans roligaste lektion!
Tove hämtade mig efter skolan så åkte vi till stallet. Vi snaggade L. Men jag tror inte det är menigen att jag ska klippa mina hästar för maskinen krånglar alltid när jag gör det. Hade klippt en sida när den började leva sitt eget liv, fixade sig tillslut och hela pållen är hel nakenfis, dock lite hackig på ena sidan (var tvungen att skynda mig innan maskinen kollapsade) Sammanfattningsvis så blev det lite halvlyckat, han fick lite nya färger och blev 5cm smalare eftersom pälsen var råtjock. Nu ska bara skoproblemet fixas, usch min magkänsla säger att det inte kommer ordna sig.
Just det pappa var hemma när T och jag kom hem! Brun som bara den var han, fuskigt man känner sig som en albino när man står bredvid honom. Jag fick en ny parfym av honom, DKNY (den rosa) och en tillhörande duschkräm, lyxigt värre.
Nej nu blir det ensam mamma.... innan jag däckar.
/ - Kajsa



(hade tänkt lägga in en bild men det funkade inte, håll tillgodo tills imorgon)

Jävla tv3!

ÅHHHHHHHHH vad besviken man blir då när det jäkla programmet inte går att se förrens imorgon pga. tekniskt fel! Mitt liv rasar, jag har sett fram emot det här hela kvällen! :P
/ - Kajsa

Jag är bra!

Idag är det en sån där jag-är-så-jävla-duktig-dag, när man har hunnit med supermycket. Steg upp tidigt för att ta bussen till stallet. Red Muzze när Helena körde, säkrast så. Körde L sen, gick helt ok. Vi testade även hur han reagerade på klippmaskinen och det gick bra, så nu snaggar jag imorgon.
Hann inte med bussen så syster fick hämta mig. Städade kaninburen, mitt rum och pluggade biologi. Där ni snackar vi att vara effektiva! Har vart inne och duschat och rakat benen (usch det var alldeles för länge sen) Ska mysa ner mig under täcket och se ensam mamma söker nu, för jag var mitt uppe i städningen när det var förut.
take care
/ -Kajsa

Sagolandet?

Nu när lördagen börjar lida mot sitt slut kan jag iallafall pricka av två saker på min att göra lista. Har pluggat och shoppat till hästarna. Satt helt seriöst och pluggade i fem timmar idag, det är lördag och inte okej med andra ord. Fast nu tror jag biologin sitter(Y) hann även med lite matte, men jag förstår ingenting ibland när jag ska göra hemma.
Dagens roligaste var väl att köpa saker till hästarna. Blev skor till Muzze, lite nödvändiga saker som en svamp, remmar och en skrapa och även en öronkappa med gummiöron till L. Nu kommer han få mörkblå åsneöron när vi åker till Axevalla, gulligt värre. Såg även ut ett täcke till honom, det behöver han nu när han ska snaggas. Ett flashigt turkosblått med rutor, killen gillar ju mode ;) Men det får pappa äran att köpa när han kommer hem från sagolandet som han kallar det. Misstänker starkt att min syster skulle gilla USA mucho. Hörde till och med sirener när vi pratade i telfon förut, värt att tillägga är att min fader på 26:te våningen!
Nu ska jag sova åker till grabbarna grus tidigt imorgon!
natti!
/ - Kajsa


Crazy!

Har nyss sett klart en wallander film med mammi, lite läskig så nu kanske jag får sova med lampan tänd inatt ;) nejdå så illa är det inte!
Nu kom jag att tänka på hur mycket jag hatar ( nej ogillar låter bättre) några i min klass, fattar inte hur vissa kan va så respektlösa. Ibland skulle jag bara vilja hugga huvudet av dom, okej nu lät jag som värsta mördaren. Men jag hoppas ni fattar. Idag till exempel sitter det tre lite hmm speciella pojkar framför mig och emma på matten:
- Nej jag behöver inte öpnna matteboken för jag kommer ändå få IG på provet ( tänk er att detta sägs av en person med gäll kines röst)
-Åh fail, fail
Typ så går snacket hos dom, sen kom de in på lite typ dataspel och annat kul? Jag som redan är assur säger till dom att hålla käften eller gå ut där ifrån, då bara skrattar de och säger något i stil med fail. Just i den situationen skulle yxan suttit fint! Uhhh behövde få ur mig lite ilska.

Åkte till stallet efter skolan, som idag slutade 12 (gillas starkt) Körde båda pownisarna och utamanade ödet två gånger, lite spännande sådär i min annars ganska trista vardag. Körde L först och hade nästan kommit fram till stora backen när det hoppar fram en älg 20m framför mig. Panik!!!!! Men L vände runt fint och jag beordrade att han skulle springa fortfortfort! Dum som jag är kör jag en vända till men vänder ganska långt innan älgställlet. Sen var det Muzzes tur, kände bara för att köra förbi stället där älgen stod. Inte kvar som tur var men det var spår överallt. Lite små läskigt sådär för man vet ju aldrig om de skulle få för sig att anfalla.

Imorgon ( eller idag är det ju förresten) ska jag hinna med mycket, plugga, städa, köpa massa saker till hästarna :D och hinna till dom också. Vi får se hur mycket jag lyckas med.........
Just det har kommit på att jag måste nog raka av pälsen på L innan han ska tävla, tror han kommer dö av värmeslag redan i transporten annars. Hur själva rakningen ska gå till vet jag inte, för ibland har han ju nerverna på utsidan.
Blev ett långt inlägg, det kanske är min grej att blogga på nätterna ;)
Men nu ska jag sova eller titta lite webtv först kanske :P
Puss & natti!!
/ - Kajsa


Galen rodeoponny!

Jag har pluggat, kors i taket! Bra gick det också, kunglig i biologi. Kan hela första kapitelet (tråkigt för mig att det är det korta och enklaste) En bra bit på vägen där.
Sen tror jag helt seriöst att det är fel i huvudet på Muztang. Idag var han rodeoponny ute på gärdet. Jag höll mig kvar förvånasvärt länge tills att satte in superstöten och galopperade och bockade samtidigt, då hamnade jag i gräset. Fin underhållning skulle jag tro. Inte fick jag hoppa upp tillbaka igen heller. Tog in honom och selade på vagenen i stället, slog och fjantade sig igen. Orsaken: en 30cm lång pinne som låg i vägen. Ja, ni förstår själva det är inte 100% där uppe!
Körde fort med Limerick också, gick väl sådär. Anmäler båda två imorgon och hoppas på gudskelov att L skärper sig på banan.
nu ska jag duscha och skriva ut spanskan.
take care!
/ - Kajsa

Tisdag.

Jag gör bara sånt jag inte borde. Som till exempel att sitta vid datorn när jag har hundra miljarders prov och läxor att plugga till. Har ingen som helst lust att ta tag i det, inte bra för det kommer märkas på resultaten sen. Men när jag får de där skuldkänslorna tänker jag bara äsch jag klara mig ändå! Bättring måste det bli snarast!
Jobbade undan två artiklar på textkommunikationen imorse, kände mig faktiskt riktigt nöjd med dom, inte likt mig. Efter skolan blev det stallet som vanligt, tror att någon har försökt sno min cykel för låset var lite uppbrutet! Hjälp, den fick stå kvar uppe vid stallet ikväll. Hade inte så mycket att göra i stallet idag, mannen som kan tala med hästar kom och skulle slå på Ls framsko. Nejdu det fick han inte för skrutten. Orkar inte ens ödsla energi på att bli arg på honom, för han är så knäpp att han blir söt. Hovslagaren tror iallafall att det är en liten stjärna, de brukar ha egen vilja och krångla. Hoppas det stämmer för då är det värt allt krångel ;)
Pappa ringde från USA förut, blev krångel med flyget men idag kom de fram iaf. Kändes lite konstigt där va klockan halv tre och här hemma halv tio...... Måste erkänna att jag saknar honom lite.
Nu måste jag sova annars kommer jag inte upp imorgon!
PUSS
/ - Kajsa


Galen dag!


Måndag

Den spännade gårdagen har satt sina spår, jag höll på att somna på biologin förut. Inte bra. Men jag och Petter har sett reprisen på loppet två gånger nu, hästen kan växla tempo iallafall. Vilken speed!
Seg måndag som vanligt i skolan. Efteråt blev det stressigt värre då jag skulle hinna köra båda hästarna innan det var becksvart. Lyckades hyfsat bra ändå måste jag säga. M var första turen, som vanligt aningen dampig. Andra turen var då L, vi körde ut i solnedgången, mysigt. Dock inte lika mysigt när man tio minuter senare är långt in i den kolsvarta skogen utan lampa. Men det gick bra och L kändes superfin. Nu har jag bara fått ett nytt problem med vart han ska starta! Jag tror att jag är otursförföljd när det gäller den ponnyn!
Måste sova nu, men jag ska ta och se Ensam Mamma söker först, missade ju det igår.
pusspåer.
/ - Kajsa


PEBBLY!

Vilken stjärna! Vinnare av Oaksfinalen 2009 PEBBLY!
Grym häst, kusk och skötare.
Tack för en oförglömlig dag!
/ - Kajsa


3/10

Städ-och pluggdag vilket skämt. Jag har varken pluggat eller städat ett piss idag! Jo jag bytte faktiskt lakan i sängen i morse och fixade tre uppgifter i biologin för fem minuter sen. Kommer inte heller hinna med något av det imorgon, kanske lite plugg i bilen påväg till Stockholm.
Istället gick dagen till att handla, träffa Alva och Albin och hästarna. Jag, Tove och Alva hade disco till de gamla favoriterna Aqua, ni minns väl I´m a barbiegirl in a barbieworld......... Hahaha ungen kan ju dansa iaf, undrar bara vart hon har lärt sig alla moves?
Hästarna blev bara borstade idag. Hade tänkt köra Limerick men var inte så pepp på det när jag tittade ut genom fönstret imorse och det hällregnade. Sen tänkte jag att det är bättre att vänta tills han får tillbaka sin framsko på måndag, vill ju inte vara med om samma sak igen.
Nu blir det tv med en feting godispåse. Laddar upp inför Oaksfinalerna, jag vet att Pebblan kommer vara finast i sitt nya strasspannband! Det sjuka är att 3/5 delar av min familj inte inser hur jäkla stort det här är, de ska få se imorgon!
/ - Kajsa

Fridaynight




Jag är kär i de nya bilderna Emma skickade till mig förut. Så fina på min älsklingskille! Ni får ett smakprov här ovan, bara en av flera gudomliga bilder ;)
Har vart på travet en sväng. Eyeshadow startade, galopp i starten och sen inget tryck i henne. Kusken sa att hon inte fick ordentligt med luft så det kan vara något i halsen som täpper till. Synd om tjejen var det för hon var skärrad efter loppet. Fick ändå ett bra besked på travet som är lite hemligt, men en bra reservvplan är det!

Har även kört mina egna huliganer. Limerick sprang nästan ikapp den stora hästen med svansres, ja han är nog redo att starta snart utan hård träning. Muzze skulle jag rida. Inte Ms bästa dag, vände och va i diket flera gånger. Tillslut åkte jag av när han tvärstannde i galopp i uppförsbacken, slog mig lite så ett fint blåmärke på rumpan kommer det nog bli!
Skoldagen gick rätt fort slutade tolv, men jag gillar inte riktigt min klass. Det är inte så bra.......
Imorgon blir det nog plugg och städdag här hemma, inte minst en lååååååååång sovmorgon!
ha en bra helg!
/ - Kajsa


Meeting.

Jag har varit på ett lite drygt tre timmar långt styrelsemöte, det söög kan man väl säga. Lägg till där att jag har vart i skolan från halv nio till tre också. Plus att jag har hunnit med mina egna pownisar. Lite mat har slunkit ner under dagen också, som är långt ifrån slut känns det som. Har både matte och biologi att plugga, fast det tror jag inte kommer vara så givande elva på kvällen direkt. Måste mejla alla mina friends i ungdomsgruppen innan jag ska sova iaf. Sen blir det ett sedvanligt kapitel i engelskaboken, ett måste eftersom den ska vara utläst snart.
Pappa har hektisk vecka, många starthästar han har noll koll tror jag ;) Hubbub blev trea på valla igår, bra för att vara andra starten. Frenchwomen startade på åby ikväll, hästen är flurrad och kommer nog aldrig bli bra! Imorgon är det Eyeshadows tur, hemmaplan och allt!
Ska skriva ihop något fint nu innan det blir bok och mina ögonlock stänger sig själva.
puss!
/ - Kajsa

RSS 2.0