Ryggskott?

Är fit for fight igen efter två dagars sängläge. Min rygg har inte vart att leka med i två dagar nu. Började i fredags på svenskan, fortsatte på matteprovet. Hade tänkt seriöst gå därifrån för det gjorde så sjukt ont! Pallrade mig ändå iväg till stallet stönig som jag därr, men där tog det stopp. Klarade inte ens av att byta om så syrran fick köra och hämta mig i ilfart. Sen blev det mest sängen resten av fredagen och lördagen. Kunde varken jobba eller gå till Nathalie på 18-års fest :( Bläää på det. Mamma misstänkte att det var fel på njurarna ett tag där....
Idag var det mkt bättre redan imorse och efter lite morgonstreching var jag som en ny människa(haha lite att ta i kanske)
Åkte till stallet med syster och klarade av att fixa det mesta. Vi körde även varsinn häst, syrran fick känna på en pigg Limerick, ja iallafall var han det två varv sen blev han lite trötter.
Ska ta reda på min masstvätt av stallkläder innan jag ska läsa lite i min "engelska" bok.
SPORTLOV hela veckan och det ska bli UNDERBART!
Pussar
/-Kajsa


Estoy estudiando matematica!

Jag pluggar matte, eller rättare sagt gjorde. Jag har gett upp helt enkelt. Det är sjukt svårt med alla andragradsekvationer och allt vad det nu heter. Prov på fredag, det kommer gå sååååå bra!
Har kört båda ponnysarna idag, intervaller för båda. M gick bra, kändes både pigg och fin. Vi gasade ifrån Rain lite sista intervallen, var ju tvungen att se lite hur fort han kunde springa med sin superbalans, barfota utan helstängt. L var bättre än sist, men inte bra. Dubbla boots bak, funkande som sagt lite bättre men långt ifrån 100%. Höjde käken sista intervallen, tio sekunder fortare gick det då..... Måste få ordning på lilleman den här säsongen!

Har sjukt mkt plugg känns det som, och mer kommer det bli. Alla lärare har vart snälla och lagt proven efter sportlovet. Veckorna mellan det lovet och påsklovet kommer vara hemska.
Just det massor av planer inför sportlovet; jobba lite, träna ponny + Wille, vara med Martina på Lökene, träffa Helena och Göteborg på kurs med Louise. Jag kommer att ha fullt upp, lovely.
Är grymt sugen på att shoppa också, det var ju typ en vecka sen jag köpte nåt nytt, haha. Kanske ska be pappa lite snällt att han ska fixa hästarna imorgon. Måste ju faktiskt plugga också!
Nej back to work (tror jag kommer somna med huvudet i matteboken eller eventuellt Huckleberry Finn som nu är lånad på svenska istället hihi busigt av mig)
PUSS!
/ - Kajsa


HELG!

Fredagsmys! Härligt med helg även om den (som alla andra helger) kommer vara fullspäckad med häst, men det är kul.
Friluftsdagen gick ganska smärtfritt ändå måste jag säga, efter två timmar i snöstormen lät praktikanten oss åka därifrån. Innan dess hade jag och Helena lyckats gå vilse i skåre, pga. dålig karta till tipspromenaden!
Hem och skottade undan all snö, den fina snövallen som plogen hade skapat var inte att leka med kan jag lova! Min kropp är helt slut nu, men bra träning där. Körde Muzze sen, tillsammans med Emma & Rain. Kändes pigg och fin, tror han blev lite peppad av den lilla intervallen vi körde i onsdags, det gick undan trots barfotabalans utan käk.
Blir lungt ikväll, ladda inför lektion och Toves 20årsfest imorgon. Måste ju hejja på Sverige i OS också, risken att jag somnar i soffan är stooooooor!
/ -Kajsa

Ind. val!

Jag är som vanligt ute i god tid, sitter med individuella valet till trean som ska vara inskickat senast imorgon klockan 12. Inte lätt att välja heller, jag vet att jag ska ha matte C men sen är det 100 poäng till också, baaaajs på det är min spontana känsla!

Sverige behöver inte skämmas i OS längre, två guld och nu ett brons. Kul att vi kan få vara bra i sport för en gångs skull.
Skulle testa Limerick på rakbanan förut. Det gick sådär. Springer väldigt fort de första 150 metrarna men sen bara skiter han i det. Två intervaller var jag helt nöjd iaf. Med sällskap kanske det går bättre (förhoppningsvis)
Just det, en liten olycka inträffade vid min ankomst till stallet. I-phone skärmen är nu helt sprucken och kan inte användas. Bra jobbat Kajsa! Så under kvällen har jag underhållt mig med att skriva över kontakter till min lånemobil, som har väldigt roliga spel.
Nej nu måste jag fortsätta med mina val, som kommer bli asdåliga eftersom jag bara kommer skita i det.
Ha det bra!
/ - Kajsa


ps. imorgon är det "friluftsdag" i skidbacken. Jippie, finns det ambulans på plats?
Bloggar jag inte på ett par dagar är risken stor att jag frusit vid grillplatsen, där jag och mina mates kommer hänga hela dagen.....


Misstänkt spysjuka....

Sjuk, misstänkt magsjuka igår. Men mamma kunde under dagen konstatera att så illa var det inte. Känner att det börjar bli lite svårt att vara hemma nu, jag som är van att flänga runt överallt.
Somnade om fem timmar igår efter lite toabesök, så tolv vaknade igen! Har mest vart sängläge dessa två dagar, och det börjar kännas i rygg/nacke. Kände mig redan mycekt bättre imorse, så imorgon blir det skola igen.

Tävlingspropparna för april har kommit. Det finns två bra för M och iaf ett för L. Sen måste ju hästarna vara i ågorlunda form men det är väl ett mindre problem? Gaaaah vad jag längtar nu. Får nog ta och testa dom lite nu under veckan för att se vart de ligger i träningen!
Nej nu ska jag upp och röra lite på mig innan jag dör av smärta i ryggen.
Puss på er!
/ - Kajsa

Alla ♥-ans dag!

Mysig och trevlig kväll hemma hos Rebecca igår för att fira att hon fyllt 18. Tack igen för all god mat, dryck och tårta!
Blev väckt för tidigt imorse, för att fira syster som fyller 20 idag. Grattis! Hon fick en sminkväska, ett halsband och biljetter till snabba cash som vi har sagt att vi ska se tillsammans. Hon fick även flygbiljetter till USA för att hälsa på sin friend som är där och jobbar ett år.
Åkte till stallet sen för att rida Muzze tillsammans med Emma & Rain. Vi red över bron vid ridskolan upp till skogen. Värsta mysturen med bra backträning. Vi kunde bara skritta i skogen så vi joggade ett varv på skogbanan också. Så vi var ute i ungefär 1,5 timme, gött väder också så det gjorde inget! Muzze var förvånansvärt snäll faktiskt, även om både han och Rain mesade sig i mellanåt.
Rebecca kom ner till stallet sen, vi körde en tur med Limerick. Två varv på skogen och lite uppe vid ridskolan.
Har pluggat lite nu under kvällen, geografiprov på tisdag....
Har även fått enorm huvudvärk under kvällen, stanna hemma imorgon vore inte dumt?
Ska nog ta och sova nu, har blitt för lite av det under helgen!
Love ♥
 / -Kajsa


När det är som värst, köp en häst!



En dålig dag kan man säga.
Tur att det finns någon som bara är, utan att undra och tjata.
Någon som bara lägger sig huvud mot mitt och andas med sina varma, lugna andetag mot mitt ansikte. 
Tur att jag har min Muzzetuss, vi är ett team som håller ihop i vått och torrt!


tisdag

Jag kom på 3 min innan bussen skulle gå att geografin var "inställd", jobba på egen han vart ni vill. Jag var ju då självklart redan klar. Tur som satan att jag kom på det innan jag hann rusa iväg till bussen. Har iaf pluggat lite engelska nu under den extra timmen som gick att stann hemma. Inlämning på fredag, läraren är galen!

Blev ett bak igår till min och Emmas tisdags fika, känns som ett måste för att klara av dagen. Får se hur min kaka smakar, eftersom det inte fanns varken bakpulver eller kokos hemma, smart att kolla innan man börjar kanske!
Nej nu måste jag snart springa till bussen.
Puss & ha en bra dag!
/ -Kajsa

En heldag i stallet.

Det som inte dödar, det härdar. Just nu känns det så. Ingen direkt sovmorgon imorse heller, då jag skulle på kurs klockan 10. Pappa och jag valde att gå upp med hästarna till skogen idag igen, ett val jag inte ångrar direkt. Det blev väldigt fint väder under de dagen så de stortrivdes däruppe, bara de två mina små grisar.
Kursen som höll på i fyra! timmar, var intressant men rätt dryg faktiskt. Visst jättebra saker att kunna men inte att det förstör hela söndagen.
 Skulle ju köra båda mina hästar också, deras träning har vart lite dålig den här veckan i och med massage och tandläkaren. Kan ju vara bra för dom att få lite ledigt. Dock kommer nog nästa vecka bli likadan eftersom rallyskiten kommer och förstör allt! M stod på gången helt utan problem idag, känns bra. Stor skillnad på hästen, mycket mer lugn och avslappnad. Jag tror det kan bero på skogshagen faktiskt!
De båda var lite lata idag, kanske har pulsat för mycket snö i "deras" nya hage.
Just det, igår satt jag och kollade gamla bilder på Muzze och mig. Då kom världens gråtattack! Jag skojar inte det fullkomligt bara rann ner. Lite sorlig musik gjorde även sitt. Men fem oförglömliga år med Muzze sätter sina spår♥

Var inte hemma förens efter sex, pappa räknade ut att jag tillbringat mer än  10 timmar i stallet idag. Japp det känns i kroppen! Nu tänkte jag gå och lägga mig, badhuset imorgon på idrotten. Åh vad jag längtar (ironisk)
Natti!
/ - Kajsa


Bjuder på lite fina vinterbilder på mina bästa vänner i hela världen!








Full fart!

Vilken dag! Full fart från det jag gick upp i gryningen tills nu typ. Somnade i soffan vid fem förut, en liten powernap sådär är aldrig fel.
Innan lektionen imorse gick jag och pappa iväg till skogshagarna med M&L. Där stortrivdes de verkligen. Dock var det inte riktigt alla som var lika nöjda över vårt hagval. "Jävla ponnyjävlar" lät det, japp och han ska kalla sig proffstränare.....(det är därför v75 segrarna rullar in varje år..NOT!)
Lektionen var en prövning av tålamodet kan man säga. Alla är inte lika villiga att lära sig och då är ska jag lova er att det inte är lätt att vara fröken.
Åkte till Bergvik med syrran efter en snabb dusch och uppfräschning. Köpte ett par nya tights med knappar ner till och en lite längre grå tröja att ha till, från MQ bägge delarna.
Imorgon ska jag på kurs, det kan bli kul, det kan bli drygt. Framtiden får avvisa. Helst av allt skulle jag vilja ligga kvar i sängen men men sova får man göra en annan dag. Kan ju alltid ta ledigt en dag till :D
Just det Melodifestivalen hade ju premiär förut, Ola och Salem Al-Fakir var bäst. De flesta andra var pinsamt dåliga. Men det är tradition att se så jag kände mig tvungen att titta!
Puss & Natti!
/ - Kajsa


Blod!

Jag känner mig väldigt nöjd med valet att avstå skolan idag, enligt en liten fågel som smsa till mig hade det inte gjort något nödvändigt alls....
Veterinären förut blev en blodig historia, då två av Limericks mjölkframtänder var tvunga att dras ut. Det såg ut att göra jävligt ont och han hade blod i hela munnen min lilla skrutteplutt!
Muzze hade några vassa tänder som var tvunga att raspas ner lite. Hans andra lilla problem får inte riktigt ett svar, kan vara en spark eller så kan faktiskt även hästar få cancer. Usch den tanken är inte rolig men det var väldigt liten risk att det var det. Växer knölen han har fått måste vi tillbaka för en ny kontroll..
Har köpt världens största godispåse för att ladda inför morgondagens prövningar, lektion 9-11 är ingen lek trots att det är barn man har att göra med!
Funderar på att dra på en bra movie, tips?
/ - Kajsa


Aningen sleten.


Tog en ledig dag!

Blev inte bara en ledig eftermiddagm, nej då jag tog ledigt hela dagen istället. Det var välbehövligt kan jag lova. Snoozade alldeles för länge imorse, funderade på om det var värt att gå till skolan. Gick upp och sa tilll mamma att jag inte hade lust, hon bara nej skit i det då. Gick och la mig igen och somnade om i tre timmar. HÄRLIGT var ordet!
Nu ska jag åka ner till hästarna för att ta dom till doktorn och sen ta en promenad ner till wallinders, för det är där det godaste godiset finns :D Sen bör jag väl ta igen den missade engelskan men det får vi se vad jag känner för när jag kommer hem igen, jag är ju trots allt LEDIG!
Ha en bra fredag!
/ -Kajsa

REBECCA 18 ÅR♥

När ska det sluta snöa? Usch nu får det fan räcka. Det kan ligga kvar ett tag till, för det är så bra att träna hästarna i djupsnön men sen kan skiten försvinna fort som bara den!
Idag fyller bästa Rebecca 18 år. Grattis för tredje gången ♥ :D

Har vart en lång dag, tidig och lång skoldag. Sen vare stallet som skulle fixas innan massören kom och klämde lite på båda två. Hade tajmat massagen perfekt för Muzzes del, lite låsningar men inget som hade börjat göra ont än. För Limens del var det första gången ever, han tyckte det var ganska läskigt när tanten tryckte så på honom men han gillade det lite iaf.
Kom inte hem förens runt halv nio, då var det bara att hoppa i duschen och käka middag. Nu ska jag sova, tungt på morgonen innan helgen börjar.
Haha just det min mentor tyckte jag hade alldeles för bra närvaro, 100% den här terminen. Så det var helt okej om jag "glömde" någon lektion ibland.... Kanske skulle ta lite extra sovmorgon kanske?
Imorgon är det skola & tandläkaren med hästarna som står på schemat. Kanske skulle passa på att ge mig själv en ledig eftermiddag också, för en gångs skull?
Nej nu somnar jag snart sittande, ha det bäst!
/ - Kajsa


Hittade en väldigt snygg bild på mig & Becca!

Snöstorm!

Vilken härlig morgon. Sovmorgon, ändå väcks jag av mamma halv åtta. Dock var jag så död att jag bara mumlade när jag skulle upp och sedan somnade om. Tror inte jag skulle överleva skolveckan utan denna underbara onsdag :D
Hade bara en lektion då svenskaläraren hade ställt in. Värt säger jag bara! Åkte hem och pluggade i två timmar innan jag tog bussen tillbaka till stan för att klippa mig.
Klippning blev bra, behöll längden men klippte raklugg istället eller hästlugg som Petter väljer att kalla det.
Åkte till hästarna sen, ut i snöstormen för att köra båda två. Muzze lyckades knäcka ytterligare en kätting innan vi kom ut, jag blir galen! Vet inte riktigt vad jag ska göra..... Blev inte så långa turer, men det var mycket snö som de fick pulsa i så de blev trötta ändå!
Just det hann in på inter sport innan klippningen och köpte ett pannband, så nu kommer jag bli lika cool som lill- Emma och Maria :D
Nej nu blir det andra avenyn framför datorn i sängen, sen ska jag sova min skönhetssömn!
Puss & Godnatt.
/ -Kajsa



(hade tänkt bjuda er på en bild men osminkad och i pyamas är ingen dunderhit kände jag)


Snooozeknappen är min bästa vän!

Nu har det blivit sådär sent igen, som jag även idag lovade mig själv att det inte skulle bli. Inte bra det här, måste bli en förbättring snarast. Funkar inte att snooza 20 min varje morgon för att sedan få lägga världens spurt för att hinna till bussen (fast jag har ju faktiskt inte missat än sålänge så jag kanske kan hålla på ett tag till)
Har pluggat spanska nu under kvällen så nu kan jag 26 av 40 glosor, får ta resten imorgon. Skrev även ihop min stipendeansökan, inte skickad än eller jo bara till min expert som ska kolla lite först hade jag tänkt....
Fixade stallet förut, tisdagar är inte min dag säger jag bara. Hästarna fick promenad i en halvtimme eftersom det var fullt i stallet och omöjligt att komma in, de ville inte vara ute själva i snöstormen efter halv sex. Muzze har fortfarande lite problems men vi ska till doktorn på fredag och de sa i telefonen att det inte var någon fara, så det litar vi på.
Imorgon är det klippning som gäller, snagga eller spara? Det är frågan det....
Nu ska jag sova. Tjoflöjt!
/ - Kajsa


Problems with the eye!

Jag håller på att bli blind tror jag. Fick något i ögat förut i stallet och nu skaver det som fasen. Tror inte det finns någon skit var direkt men jag har pillat/kilat hysteriskt i typ 2 timmar och det har satt sina spår. Ajaj på det.
Sitter och filar på min mottivering till ungdomsstipendiet på färjestad, 2000 kr det vill man ju ha? Dock ska man skriva vad pengarna ska användas till kanske inte låter så bra att dra till med; Jag ska köpa nya kläder för pengarna :D Nejdå om jag vinner ska pengarna användas till något vettigt!

Hade svinjobbig idrottslektion, inte tack vare trion som höll i lektionen utan vikarien (den snygga) hade mördande magträning i 15 min, finns risk att jag inte kommer upp ur sängen imorgon.
Fixade stallet i slowmotion fart tills pappa kom och skyndade på mig. Stannade kvar på travet en stund, men det var för kallt så vi åkte hem istället.
Har gjort lite läxor och kryper snart ner i sängen och drömmer mardrömmar om min Muzzetuss som är lite svullen i sina käraste ägodelar.... Han kommer nog inte dö för han kunde kissa och hade inte ont men ändå något är fel men vi avvaktar tills imorgon. Väldigt mysig info kände jag lite spontant sådär.
Love ♥
/ - Kajsa


RSS 2.0