Zlatan

Akta en haj!
Så är det bara Zlatan som simmar på rygg.
HAHAHA
Bättre än såhär blir det inte.


Bra dag på Eskilstuna

MIN MUZZE ÄR KUNG!
Vilken jäkla liten kämpe det är, idag gav han järnet och då går det bra. Valde att ta en safestart för att låta honom trava in sig lite. Sen plockade han dom en efter en och slutade tvåa, en bit ifrån ledaren men gjorde det grymt bra. Nytt rekord blev det också 2.01,7 UTAN galopp. Klockade sista 1000 på filmen går ungefär 1.58 vilket är super!
Har tyvärr inga bilder än men länkar till filmen så ni kan njuta av Kungens lopp!
http://foto-mike.com/index.php?option=com_content&view=article&id=12&Itemid=0 
Grattis även till Helena som vann med Jidde Japp, tyckte det såg lekande lätt ut för blåöga :D
/ -Kajsa



Liten update, märke att man själv måste välja lopp. Så lopp 7 ska det vara :D


Heldag i skogen.

Min kropp är helt död efter en vandring på ca. 1 mil. Gårdagens skokurs har också satt sina spår i rygg och lår.
Yttepytte instressant var det, annars mest jobbigt och kallt. Mitt ben har fått en rejäl skada också, mamma skratta dock bara åt det. Men ont gör det efter att en jävla pinne gått rakt upp och mosat hål precis under knäet.
Åkte till stallet efter skogsäentyret. Fixade Muzze ordentligt, han behandlas som en prins eller ja iaf som en superstjärna nu innan start, med bl.a. lindade ben och bortkamming av vinterpälsen i över en timme. Tog en tur med Lillen sen. Det stod en farlig gubbe i diekt på ena sidan, då var det väldigt väldigt nära att vi var i diket på andra sidan sen kan jag lova. Sen gjorde han världens slutspurt och kom ikapp en storpålle, gubben som körde såg lite förvånad ut när han vände sig om faktiskt.
Har sett lite hockey nu under kvällen, inte för att det är kul utan mest för att man kanske bör ha lite koll. Funderar på att ta ett avsnitt av någon bra serie innan jag somnar(risken finns att jag somnar med programmet på)
Imorgon är det fredag igen, gött mos. För min del kommer det nog bli en lugn helg eftersom jag jobbar lördag och tävlar söndag. Vad ska ni ha för er?
/ -Kajsa


Nya facebook skämten!

I brist på annat får det bli ett litet blogginlägg.
Sovmorgon imorse var välbehövligt, gjorde att cp-dagen blev helt ok ändå.
Ridtur på L efter skolan, i sällskap med Emma & Rain. Då kan allt hända, vi tog oss runt ett varv på ridstigen iaf och tog sedan ett varv på skogen för att träna monté. Där är inte L dålig inte, sprang ifrån Rain och allt.
Har under kvällen suttit och skrattat åt alla nya roliga facebook grupper som t.ex. "Voldemort ringer: Har du sett Harry Potter. Nej, och så har man det :p" + hundra p:n till. Syrran drog en rätt bra förut också. "Salem ringer och säger keep on walking och så stannar man :P" HAHA dessa skämt kommer man nog få höra en del under våren.
Pappa raggar sponsorer till ponnytrav dagen, 5 stycken på en dag. Ja och vissa sa att det var väldigt svårt att skaffa sponsorer i dessa tider.
Nu funderar jag på om jag verkligen ska gå till skolan imorgon, en lektion som kommer ta 30min högst. Känns rätt onödigt. Vi får se hur det bliver med det. Nu ska jag sova tror jag.
PUSS!
/ - Kajsa

April 19

Nu blev jag jäkligt sur! Har precis kollat tävlingspropparna för juni månad, skitdåligt såg det ut, får lura pappa att åka långväga i sommar.
En lektion idag, den var lång men det gick. En som inte gick det var Muzzemannen, vi skulle ut och gå med vagnen förut bara skritt och lite lugn jogging var planerad. Dock hade M andra planer och rusade med varenda storhäst. Tillslut kom vi ikapp en storhäst som också var ute och gick så då fick vi sällskap med den.
Allt är klart i stallet, ska bara åka ner och ta in och mata dom när pappa kommer och hämtar mig.
Beställde nya tävlingsförbyglar till dom förut med namn och allt, det kommer bli väldigt snyggt.
Började städa rummet förut, det behös. Damm och kläder överallt. Kläderna är borta men dammråttorna ligger fortfarande kvar, får ta det när pållarna är inhämtade.
Ha det bra!
/ -Kajsa

April 18

Fin kväll igår, mindre fin dag idag....
Har sovit, kört ponny och fixat stallet. Borde plugga men orkar inte.
En lektion imorgon, det gillas skarpt.
Muzze är anmäld till E-tuna nästa söndag, helt ok lopp. Vill han springa så vill han och då kommer det gå bra. Igår dängde vi kallbloden på banan, spöet under armen och sträckta tömmar, han kan om han vill!
Han var förresten på dressyrträning med Oliva i fredags, gick superbra och han kunde till och med galoppera.
L är påväg ifrån Täby men han ena hoven kar om man säger så, hoppas på att skobyte kommer förbättra honom tills det är dags för start.
Nu blir det soffläge hela kvällen!
Puss&Kram skumbanan
/ -Kajsa

Mellanlandning på Täby Galopp.

Har haft en riktig tv-kväll, med på andra avenyn och arga snickaren haha. Brukar tycka det är bättre att se på datorn egentligen.
Underbart väder! Känner att det har börjat klia på kinderna redan= soleksem! Jag & EP tog cykeln till skolan, smidigt som bara attan. Gick fortare än bussen och då cyklade vi ändå sakta.
Två ponnysar tränade idag. Fortkörning för båda två. M skulle gå det sista ordentliga jobbet innan start därför valde jag det stängda huvudlaget så han skulle vara lite skärpt. Hjälpte inte alltför mycket, skuggorna från lamporna var ju riktigt farliga. Han kändes hur som helst fin och nu ska bara racerdojjorna på så är han ready för start!!!!!!!
L trodde det var Täby Galopp han hade kommit till. Har nog aldrig galoppat så mycket för mig ever (det var
ändå inte så många gånger men tillräckligt!) Gick hyffsade tider, men det är något som fattas för att jag ska bli helt nöjd, kanske sommarskor med öppen två kommer sätta fart på honom.
Imorgon är det Örebro för Pebblan som gäller, spår nio och möter bra hästar.
Vi hoppas ändå på att det slutar på samma sätt som sist från spår 9!
Satte på tvättmaskin för typ en halvtimme sen så nu måste jag vänta på den i 40 min innan jag måste ta reda på skiten, tvätta på natten det är min grej det.
Just det kan berätta att jag fick blodsockerfall förut och det är inte att leka med ska jag säga. Jag trodde seriöst att jag skulle dö och fick ringa på pappa så jag slapp cykla hem. Mamma löste hela situationen genom att ge mig massa smörgås och sedan en sockerbit. Så nu ska jag gå runt med en påse sockerbitar i väskan. Ni vet vem ni ska vända er till om det krisar med blodsockret alltså :)
Puss
/ -Kajsa


Nya galopphesten.


Nya erfarenheter!

Har nu under kvällen fått lite nya erfarenheter i budgivning, har nämligen lagt ett bud på tradera. Supercool grimma till Muzze, kung i stallet står det frampå nosen. Stämmer perfekt till honom!
Hästeriet har gått bra idag, lite irritationsmoment bara. Tog det bara lungt och allt fick ta den tid det ville. Åkte ut med båda två lite efter halv sex. Pigga som bara den var dom och Limerick ville inte springa bakom ryggen på oss utan skulle upp på sidan av vagnen. Vi tog oss iaf runt på en liten lagom runda.
Fick världens besked på idrotten idag, kompledigt fram till 24maj då den sista 5 kilometarna skall avverkas. Dags att börja träna!
Gick bra på biologiprovet också, tur för mig det. Annars har det inte hänt mycket idag.
Snart blir det duschen och min älskade bok.
Take Care!
/ -Kajsa


Hemma efter TLU II

Hemma igen efter en lång helg i huvudstaden. Okej jag har vart hemma ett par timmar faktiskt.
Lärorik helg med lite roligt folk. Mitt, Issas och Louises hotellrum var svinkallt, inte bara vårt rum hela hotellet förresten. Vissa löste ju det med att lägga sig på badrumsgolvet med värme i och täcke över sig, myspys det!
Vi fick som tur var åka bil hem idag med Stina, trevlig bilfärd och det var nog snabbaste resan från Sthlm till Kd ever.
Var tvungen att gå bort och pussa lite på mina pojkar när jag kom hem, pappa har skött dom helt ok iaf :) Häslade även på Martina och Dunder som startade idag och blev trea, bravo.
Ska ta och läsa lite i min nya favvobok, som kors i taket är på engelska. Inte illa att läsa frivilligt då inte!
Imorgon är det körning av två galningar som gäller, risken är överhängande att den lilla får springa med på släp bara.
Natti Natti.
/ -Kajsa


En av mina fina resekompisar, Issapissa♥


Heldag på Lökene!

Nu börjar jag märka att det har vart en lång dag, upp 06.15 imorse för att åka och hjälpa Martina ute på Lökene. Dagen bjöd på en massa roligheter och jag har fått tagit hand ett par miljonärer, bland annat gosiga Pebblan som självklart hade trampat av sig en dojja när vi skulle köra henne. Blev två pållar körda iaf, Goober och Cue On(pebblys lillebrorsa faktiskt).
Tillbaka till stan för att fixa min egna små grisar. De mådde prima och var inte speciellt ledsna för att de missade dagens träningspass. Halv sex var det styrelsemöte för ponnyklubben, jippie! Det gick hyffsat bra iaf, jag gick dock ur proppgruppen (en sak mindre att hålla kolla på, PERFEKT!)
Just nu mår jag själv inte så bra, har typ ingen röst kvar och Nilen rinner från min näsa. Inte bra, inte bra. Särskilt inte eftersom jag ska åka till Sthlm på kurs imorgon med massa diskussionsgrejer i grupper. Tur att jag är skrivkunnig!
Nej nu ska jag packa alla mina saker så har jag en sak mindre tills imorgon :)
Ha en bra helg!
/ -Kajsa


Det märks att man är ledig!

Det kännns att det är lov, jag har vänt på dynget lite grann och vaknade inte förens 10.40 idag, inte dåligt för att vara mig! Dock blir det ändring på det nu när påskhelgen är över, massa kuliga saker finns att göra.
Åkte till stallet direkt när jag vaknade, inte ens frukost hann jag med. Släppte bara ut skruttarna och sen hemåt igen. Bergvik med moder och fader sen. Jag fick äntligen min efterlängtade HellyHansen jacka, dock inte mörkblå utan röd men den var fin. Även ett matchande pannband och gummistövlar (behövs i skit Sverige) inhandlades.
Bara lungt i stallet idag, imorgon väntar tre ponnysar på att bli körda. Jag har att göra med andra ord.
Igår skulle jag och Rebecca ta en mystur i skogen med M&L, haha den blev lagom mysig. Vi fick vända och gå tillbaka efter halva vägen, hästarna bara sjönk igenom marken.
Sitter och lyssnar på lite music innan jag ska krypa ner i mina nya rena lakan, lovely!
pöss!
/ - Kajsa


Två gangster påskkärrningar har hälsat på under helgen!

Today is a good day!

Vilken dag det har varit! Vaknade supertidigt och var så nervös att jag hade ont i magen, stipendiutdelning idag! Började dock med jobb från 10 fram till 13 då jag fick gå ifrån för att få mina fina priser och titta på påskbomben för ponnysarna. Uppvisning av Thyra Tyrann, riktigt grym häst. Sen var det ju min tur. Usch och fy, hatar att prata i mikrofon, särskilt inför cirka 5000 pers. Fick iallafall blommor, choklad och en tavla med namn och motivering varför jag vann ungdomsstipendiet. Kul men läskigt värre!
Fortsatte jobba till 15 sen innan jag själv kunde gå ut och titta på alla fina lopp :)
Fixade mina egna pållar innan jag det blev hemfärd.
Funderar på att ta en dusch och krypa ner under täcket och se en film eller nåt sånt bra. Så får det nog bli!
Två andra bra saker idag också! Lite goda nyheter och sommarjobb som antagligen kommer lösa sig ganska bra till sommaren, förhoppningsvis! Ja det andra är bara bra helt enkelt......♥
Ha en bra kväll!
/ -Kajsa


Den vackra bilden som pryder min nya tavla!

RSS 2.0