Mellanlandning på Täby Galopp.

Har haft en riktig tv-kväll, med på andra avenyn och arga snickaren haha. Brukar tycka det är bättre att se på datorn egentligen.
Underbart väder! Känner att det har börjat klia på kinderna redan= soleksem! Jag & EP tog cykeln till skolan, smidigt som bara attan. Gick fortare än bussen och då cyklade vi ändå sakta.
Två ponnysar tränade idag. Fortkörning för båda två. M skulle gå det sista ordentliga jobbet innan start därför valde jag det stängda huvudlaget så han skulle vara lite skärpt. Hjälpte inte alltför mycket, skuggorna från lamporna var ju riktigt farliga. Han kändes hur som helst fin och nu ska bara racerdojjorna på så är han ready för start!!!!!!!
L trodde det var Täby Galopp han hade kommit till. Har nog aldrig galoppat så mycket för mig ever (det var
ändå inte så många gånger men tillräckligt!) Gick hyffsade tider, men det är något som fattas för att jag ska bli helt nöjd, kanske sommarskor med öppen två kommer sätta fart på honom.
Imorgon är det Örebro för Pebblan som gäller, spår nio och möter bra hästar.
Vi hoppas ändå på att det slutar på samma sätt som sist från spår 9!
Satte på tvättmaskin för typ en halvtimme sen så nu måste jag vänta på den i 40 min innan jag måste ta reda på skiten, tvätta på natten det är min grej det.
Just det kan berätta att jag fick blodsockerfall förut och det är inte att leka med ska jag säga. Jag trodde seriöst att jag skulle dö och fick ringa på pappa så jag slapp cykla hem. Mamma löste hela situationen genom att ge mig massa smörgås och sedan en sockerbit. Så nu ska jag gå runt med en påse sockerbitar i väskan. Ni vet vem ni ska vända er till om det krisar med blodsockret alltså :)
Puss
/ -Kajsa


Nya galopphesten.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0