ROMME

Vi kom hem halv fyra inatt. Inte helt okej. Kändes att det var ponnytrav vi var iväg på igår. Proffisionellt? NEJ! Amatörer överallt.
Limerick hade nog inte räknat med att han skulle springa igår och funderade lite på vad jag höll på med när jag började sela långt efter läggdags.
Vi värmde våra två fjuttiga varv och det kändes superbra med de nya dojjorna.
Massa krångel när loppet skulle starta. Materialfel och 2000 omstarter. En rejäl olycka höll på att hända i den start som godkändes. Hästen som hade spår innanför oss ville inte riktigt vara med och kastade sig nästan över Limerick. Tur att L är kylig, men vi var inte långt ifrån diket. Sen kom springspårhästarna och det var inga mil ifrån en krock. L gjorde som i de andra 2000 tjuvstarterna, alltså tog hand om ledningen trots en rutten start! Vi ledde till 600 kvar ungefär då kom det en bättre häst helt enkelt. Men lilleman kämpade på hela vägen in i mål denna gången och vi kom 2a! Nytt rekordet slog han till med också, 2.27 utan galopp. Tydligen har han glömt bort karriären på Täby... Duktig Kille!
Andra som var duktiga var vårt resesällskap Rain "Köttbullen". Hans morsa startade två gånger med honom, 7a och 5a. Röda Raketen hade ändrat lite taktik från i våras, då var han bara snygg, igår kunde han springa också. Kul att se!
Länkar till en sida där det går att se loppen, lopp 12 ska ni titta på för att se L!
http://www.foto-mike.com/index.php?option=com_content&view=article&id=12&Itemid=0
Idag har jag jobbat på möhippa. Massa tjejer som fick köra ponnylopp och de två vinnarna fick även provköra varsinn storhäst. Gissa vem som vann? Bruden såklart!
/ K

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0