Hiss & diss

Sprang iväg och klippte mig lite på historialektionen igår. Ingen jätteförändring kanske, rak lugg & uppfräschade toppar. Ett av barnens utlåtande på lektionen igår "men vad har du gjort med håret?"
Kändes ju lite bra sådär.
Fick även förfrågan om att jobba hos Goop idag, skulle vart kul men så var det ju filiprov imorse och det vågade jag inte strunta i.

Dagens första diss går till vädret! Jobbigt eftersom man måste ha ett ton kläder ute men så fort man går in i någon affär rinner svetten!
Dagens andra diss går till en tjej på MQ som stod & pratade med sin kompis, pratade om typ Mora och kompisen frågar om tjejen kom därifrån, tjejen svarar "ja vaddå hörs inte det?" Nej tyvärr bruden så låter det som du kommer direkt ifrån Stureplan.
Dagens tredje diss går till häxtanten på bussen med extremt krokigt finger (måste seriöst vart av) inte nog med att det tog 1 miljon år för henne och hon tyckte att alla ungdomar är dumma i huvudet för att vi åker buss också. Som grädde på moset glodde hon på stackars lilla mig hela vägen till Färjestad.

Måste ju hissa lite också! Vaktmästarna på travet kan få dagens första, har fixat minihage med massa sand till min prins och imorgon får han gå ut för första gången på 2 månader. Det stavas L Y C K A.
Olle i idol, hur snygg får en människa va? Dagens andra är därmed självklar!
Dagens tredje och sista hiss går till paradise hotel, hur blåsta är inte folket som ställer upp? Underbar underhållning innan man ska sova!
Snart sova, jobbar imorgon. Gött kött!
Puss & kram
/ K


Såhär glad var prinsen förra året när han fick gå i skogshagen,
kameran får följa med imorgonn också!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0